Şimdi Ara

Duster ile binek araçların karıştığı kazalar! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
11.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Herkesin kendi görüşü arkadaşlar, kimse kimseye zorla Duster aldırmıyor.

Binek araçla kafa kafaya çarpışmada yükseklikten avantaj var tamam da bi suv la çarpışması varmı hani gerçek bi suv la ? Aracın resimlerde tamamen sağlam kalması iyi bişey değil.Darbeyi kaporta mı sönümlesin istersiniz yoksa siz bedeninizle mi ? Ayrıca böyle büker geçer gibi yorumlar tam manasıyla insanlık dışı.Ne yani karşıdan bir binek araç gelse kurtarmak için sağ sol yapmayacaksınız o zaman büküp geçeceksiniz ?
  • Allah korusun arkadaşım.
    O yorumlarım tamamen Duster'a TENEKE diyenlere ithafendir.

Duster, gövde olarak sanıldığı gibi zayıf bir araç değildir.
    Ki öyle olsaydı, arazide esner bükülürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım şey, duster yüksek bir araç dolayısıyla alçak bir araç ile çarpışmasında daha çok zarar verme ihtimalinin olması normal bunun neresi duster in sağlam bir araç olduğunu gösterirki ?

Siz duster i klasmanından daha hafif kiloda bir boksör ile döğüştürüp alınan galibiyeti prestij olarak sunuyorsunuz.

Eğer duster o kadar iyi ve kaliteli bir SUV? ise

bakınız aşağıdaki SUV lar 1997 model, onlar ile bir çarpışmasını görelim bakalım duster bu çarpışmalardan kaç parça çıkıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-sahibinden-1997-chevrolet-tahoe-5.7-193062083/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-orj145.000-ozel-uretim-olan-autobiography-serisi-tr-de-sayilidir-212730951/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-auto-08-den-full-donanimli-jeep-grand-cherokee-5.2-v8-211875068/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-gmc-gmc-jimmy-4.3-v6-orijinal-1997-model-cok-temiz-191611997/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-artik-keyfe-keder-satilik-201072254/detay

kusura bakmayın ama fuster dediğiniz araç yerden yükseltilmiş b sınıfı binek araçtır, bu onun kaliteli filan olduğunu göstermez kendinizi kandırmamanızı tavsiye ederim zira çocuk filan var diyorsunuz Allah muhafaza...

• Dacia duster kullandım, şehir içi veya arazide kullanılır uzun yola çıkılacak araba değil çok rahatsız edici bir araba, son derecede keyifsiz bir araç capture falan almak daha mantıklı.

Şöyle bişeyde var arabayı aldığında yerden yüksek ve 4x4 diyorsun.

• Binek araç fiyatına alındığı için binek araçlarla kıyasladım.

Lafa gelince binek araç bile değil diyorsunuz, çarpışmaya gelince mübarek SAFKAN ARAZİ araçlarıyla kıyaslıyorsunuz.

• Duster yüksek platformda olduğu için yere yakın her binek araç kafadan çarpışırsa Duster ın sadece motoruna ve şasesine vuracağı için sönümlenme de olmayacaktır. Bu da binekteki hasarı artırır.
  • Bunu gördünüzmü ?
     Duster ile binek araçların karıştığı kazalar!
  • Bizdede duster var yeni aldik ama inanin 5 para etmez.Tek avantaji var alti yuksek ve suspansiyonlarinin yumusak olmasi onun disinda hic guvenli bir araba degil.Ben arazide kullanirim koye gidip geliyorum sık sık derseniz alinir ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasret62 -- 8 Temmuz 2015; 23:52:53 >
  • Bu kendi malını kötüleme olayı bizim ülkemize has bir durum.

• Bu kendi malini övmekte standart kompleksli herkesde rastlanabilecek bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Bu kendi malini övmekte standart kompleksli herkesde rastlanabilecek bir durum.

Evet, o da kronik.

• 93 teknolojisine sahip 97 kaza testi girişli mercedesle duster'ı kıyaslamak
    troll konu. bu arada şunu da söyleyeyim dacia'nın bütün modelleri beş para etmez tenekelerdir. ne kadar ekmek o kadar köfte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

93 teknolojisine sahip 97 kaza testi girişli mercedesle duster'ı kıyaslamak
    troll konu. bu arada şunu da söyleyeyim dacia'nın bütün modelleri beş para etmez tenekelerdir. ne kadar ekmek o kadar köfte.

Arkadaşım, sen "97 Mercedes, Dusterdan sağlamdır" demiyosan sorun yok.

Ben bu sağlam sanılıp aslında sağlam olmayan araçlara "Dusterdan sağlam" diyenleri hedef aldım.

Durup dururken sataşmayın, cevabınızı alırsınız, kusura bakmayın.

• ne kadar da duster bir erkek
  • Ne dustermış arkadaş sağlam veya değil bir yere kadar arabada konfor namına bişey yok sürerken hiç keyif vermeyen bir araba, tek derdiniz bu ise gidin volvo alın.

• Heeey tamam dostum. Sakin ol. Bak tamam Duster sağlam Tamam Sakin.
  • Şu konu stresimi alıyor yeminle :D
  •  Duster ile binek araçların karıştığı kazalar!

Parasına göre hiç fena değilmiş.

Lakin sanki taklaya karşı hassasiyetimi var ?

• Ne konuydu be

• Hala daha Duster'ı savunuyor mudur acaba

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.