Şimdi Ara

Duster yerine tercih edilecek araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araziye çıkmayacaksa c-max alınır, verso alınır. Bu araçların alt paketleri, dusterın üst paketinden dolu olur donanım ve güvenlik olarak. Sıfırı zorlanabilir veya 20-30 kmde rahatlıkla bulunur.
  • Skoda Super B
  • bende duster var arazı ıcın aldım cok da basarılı yarım mtre camura dereye vs gırıyorum , ama asla arazıyle ısınız yoksa alınacak bir araba degıl , 35 40 lıraya kyron bakın bence mukayese olmayacak kadar saglam ve guclu bır makınedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

bende duster var arazı ıcın aldım cok da basarılı yarım mtre camura dereye vs gırıyorum , ama asla arazıyle ısınız yoksa alınacak bir araba degıl , 35 40 lıraya kyron bakın bence mukayese olmayacak kadar saglam ve guclu bır makınedir

Araziyle pek işimiz yok hocam ama çok uzun yol yaparız
  • C max yada qq.superb de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyatlara yeni Mazda 3 bakın derim... Japonlar deli iş becermişler...
  • Renault Captur 1,5 Dci Touch alın. İşinizi görür.
  • Önden çekişli Suv grubunda Skoda Yeti'yi beğeniyorum. Bütçem izin verince 2. el alabilirim. Tavsiye ederim.
     Duster yerine tercih edilecek araç tavsiyesi
  • Babanız yakıtı çok dert ediyorsa 2.el Nissan QQ alın aynı 1.5 dci motor var.Yakıt tüketimi aynı.Hem QQ hem de Duster'a binmiş biri olarak.İç mekan kalitesinde Duster QQ!nun yanına bşle yaklaşamaz.

Güvenlik anlamında da Duster iyileştirilse de makyajda mesela 6 hava yastığı olması gibi yine de QQ önde.

Babanız motorunu beğeniyorsa aynı motora sahip Nissan QQ var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-sahibinden-27.000-kilometrede-hatasiz-garaj-arabasi-168132004/detay7

Örnek ilan olsun diye verdim.

• Konu duster ise ve onun yerine tercih edicek araç arıyorsan şahin bile tercih edebilirsin

daçya alem marka

• Nissan ve tiguan ikinci el çok güzel araçlar alırsınız. Hatta mitsubishi asx 2.el olabilir 50milyara. Paranız cepte bile kalır. Dusterı hic bi yönden tavsiye etmem.

• Arazide, asfaltta, karda, çamurda kullanılacaksa Subaru XV...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.