Kardeşim biliyormusun bende LİNUX hastasıyım.Ben Windowsu Linuxun yanında alternatif olarak kullanırım yoksa benim windowsla pek aram yoktur.Fakat LİNUX baba gibi işletim sistemidir.5 senedir özellikle LINUX'un UBUNTU dağıtımını kullanırım.Ve LINUX'e karşı çıkanın alnını karışlarım.Vay be! forumlarda da benim gibi LINUX kullananları gördükçe yalnızlıktan kurtuluyorum.Çünkü insanlar Windows gibi hantal ve çocukların bile kullanabileceği Windowsu her nedense daha çok seviyor.Özellikle iş yerlerinde Windows olmazsa olmazlardan olmuş her nedense gelenek haline getirmişler Windows kullanımını.PARDUS'ta kullandım oda UBUNTU gibi çok sağlam bir işletim sistemidir.Kardeşim LİNUX Kullanmaya devam et ve kullanmayanlara özendir.İnsanlar kurtulsun Windowsun kapitalizminden
quote:
Orijinalden alıntı: netpisiko
Kardeşim biliyormusun bende LİNUX hastasıyım.Ben Windowsu Linuxun yanında alternatif olarak kullanırım yoksa benim windowsla pek aram yoktur.Fakat LİNUX baba gibi işletim sistemidir.5 senedir özellikle LINUX'un UBUNTU dağıtımını kullanırım.Ve LINUX'e karşı çıkanın alnını karışlarım.Vay be! forumlarda da benim gibi LINUX kullananları gördükçe yalnızlıktan kurtuluyorum.Çünkü insanlar Windows gibi hantal ve çocukların bile kullanabileceği Windowsu her nedense daha çok seviyor.Özellikle iş yerlerinde Windows olmazsa olmazlardan olmuş her nedense gelenek haline getirmişler Windows kullanımını.PARDUS'ta kullandım oda UBUNTU gibi çok sağlam bir işletim sistemidir.Kardeşim LİNUX Kullanmaya devam et ve kullanmayanlara özendir.İnsanlar kurtulsun Windowsun kapitalizminden
valla çok haklısın bende kullanmayı çok isterim ama öğrenmek lazım.keşke bu konuda bir algı oluşturabilsek.
valla çok haklısın bende kullanmayı çok isterim ama öğrenmek lazım.keşke bu konuda bir algı oluşturabilsek.
Kardeşim Linux kullan inan ki sende aşık olacaksın Linuxe.Linux windows gibi değil oldukça hızlı,güçlü ve dayanıklıdır.Linux virüs tanımaz,Linux kolay kolay çökmez,Linux oldukça kullanıcı dostu bir işletim sistemidir.Kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim HA! söylemeyi unuttum LİNUX ÜCRETSİZDİRRRRRRRRRRR.Bilgisayarına 2. işletim sistemi olarak LİNUX'un UBUNTU 12.04 LTS sürümünü kullanmasnı tavsiye ederim.Gerçi şuan UBUNTU 13.10 var fakat halen geliştiriliyor.Şuanki en sağlam sürüm 12.04 tür. Sen bilgisayarına kur ben sana yardımcı olurum.
Dangerist38D
kullanıcısına yanıt
bitdefender derdim ama soyluyorsum sistemi yormayan bi antivirus olsun ben pc tools ve ya norton derdim istediini sec can sikmayan antiviruslar ama istersen bitdefender yukluye bilisin
quote:
Orijinalden alıntı: Emir776
bitdefender derdim ama soyluyorsum sistemi yormayan bi antivirus olsun ben pc tools ve ya norton derdim istediini sec can sikmayan antiviruslar ama istersen bitdefender yukluye bilisin
PC Tools , Symantec tarafından satın alındı ve artık piyasada ürünleri yok.
Düşük sistemler için ücretsiz Fortinet Antivirus, Avira, Comodo iyi tercihler olacaktır.
Norton tavsiye ederim.
Aslında bu sistemde linux kullansan, antivirüs derdinde olmaz, hemde sistemin hızlı çalışır.
quote:
Orijinalden alıntı: @iSS
quote:
Orijinalden alıntı: Emir776
PC Tools , Symantec tarafından satın alındı ve artık piyasada ürünleri yok.
Düşük sistemler için ücretsiz Fortinet Antivirus, Avira, Comodo iyi tercihler olacaktır.
pc tools u internet den indirip lisans anahtari yaza bilir Avast, avira gibileri artik cok zayifladilar ama 98% korumasi olan Norton 360 da yukluye bilir Hem de Bitdefender yukluyub autopilota koyup hic urasmaya bilir Avast yukledikde onun yaninda Malwareantimalware yuklemeli dir
quote:
Orijinalden alıntı: edwird 1
Microsoft Security Essentials.
Sistemi kasmaz
Veya avast olabilir.
Essenstials'ı yüklemenle yüklememen bişey farkettirmez Ayrıca Avast mı kasmaz