Şimdi Ara

Düşük bütçe ekran kartı önerisi çok acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , internet cafe'm var toplu bilgisayar aldım 2.el ve 24 tane bilgisayardan 4 tanesi leauge of legends'da +100 fps veriyor.kalan hepsi 30-40 fps. çok büyük kazıklandım kısacası.

İsteğim yavaş yavaş ekran kartı alıp makinaları biraz düzeltmek. Sistem 2 gb ram , pentium dual core 2.5 ghz işlemci.
    sıfır ya da ikinci el lol ve cs go'da +150 fps yapacak düşük bütçe maksimum performans ekran kartı önebilir misiniz ?

• ekran kartı yok mu bilgisayarlarda ?

o 4 tanenin farkı nedir ? ekran kartı mı var yoksa hepsinde var onlar daha mı iyi ?
    sadece işletim sisteminden de kaynaklanabilir performans farkı.
  • lol ü bilmem ama cs go da 150+ fps için ekran kartıda alsan 2gb ram ve 2.5ghz çift çekirdek işlemci ile olmaz o iş
  • nvidia gt serisini tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ekran kartı yok mu bilgisayarlarda ?

o 4 tanenin farkı nedir ? ekran kartı mı var yoksa hepsinde var onlar daha mı iyi ?
    sadece işletim sisteminden de kaynaklanabilir performans farkı.

ekran kartı var ama diğer 4 tanesinin ekran kartı farklı o yüzden sanırım.2 gb ram daha ekledim pc'lere. işletim sistemleri tek sistem zaten windows 7.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

lol ü bilmem ama cs go da 150+ fps için ekran kartıda alsan 2gb ram ve 2.5ghz çift çekirdek işlemci ile olmaz o iş

farklı olan 4 tanesininde sistemi aynı ama onlar iyi fps veriyor lol'de
  • hocam hespalı kart bulursanız banadaha haber verin csgo ve gta 5 için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Öneri İhtiyacı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem çok düşük. öncelikle geçmiş olsun. eğer sistem öyleyse güç kaynakları da çok düşüktür, eski nesil performanslı kartlar var ama onlarda güç kaynağı engeline takılması olası. internet cafeye 2gb sistemli ram satan adam bildiğin insafsızmış. 100fps veren sistemlerin parçalarını buraya yazın ona göre insanlar fikir üretsin, en ucuzu sorunsuzu hangisi olabilir diye.
  •  Düşük bütçe ekran kartı önerisi çok acil lütfen

valla pek bilgim yok dxdiag sonuçları var.
  • gpu-z programı ile resim atabilir misiniz hem o 4 makinenin birinden hem de düşük olanlardan.

https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.