İyi forumlar harici ekran kartım yandı, sistemim çok iyi olmadığı için düşük bütçeli ekran kartı almayı planlıyorumBilgisayarımı 6 yıl önce vatandan almıştım, casper marka super slient technology adı altında indirimde idi.Anakart:ECS H81H3-M4İşlemci: intel celeron G1820Ram: 4gbPSU değeri: 250WÖnceki yazılara bakmama rağmen bazı ekran kartları stoklardan kaldırılmış. Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum
Power'ı değiştirmeniz gerekiyor, 6 sene de baya yıpranmıştır ve 250w vermez.İşlemciniz oldukça düşük, R7 240 ya da GT710/730 serisi kartlar olaiblir 2.el bakabilirsiniz.
LEON-X kullanıcısına yanıt yorumunuz için teşekkürlerönceki ekran kartım AMD hd 8350'ydi. Power yıprandığı için ve son zamanlarda volarant(30-40fps ile) oynadığım için yakmış olabilir mi?Yine bu sisteme önerebilceginiz 300-400 psu değerindeki power var mı?Şuan anakartın ekran kartını kullanıyorum. Anakarta bir sıkıntısı olur mu?
Onboard ekran kartını şu haliyle kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz.350/400 psu olarak, Highpower, Fsp, Aerocool, Hiper gibi markalara bakabilirsiniz.