Şimdi Ara

Düşük Bütçeli İdare Edebilecek Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Düşük Bütçeli İdare Edebilecek Bilgisayar

Beyler şöyle resimde görüldüğü gibi bir pc topladım exadan.bütçem maksimum 900 tl ve bu sistem 895 tl tutuyor.Sizce vereceğim paraya değermi ? Çok fazla performans istemiyorum zaten oyun bilgisayarı olarak kullanmayacağım.Hızlı bir kullanımı olsun yeter..

Bende şu an tek çekirdek amd işlemci 2.5 ddr ram,1 gb ekran kartı var fakat işe yaramaz,a8n5x anakart mevcuttu.pc nin parçaları yanmaya başladı en sonda hdd yandı sanırım format sırasında hiç bir disk görünmüyor ayrıca biostata yok satalar.. her neyse bu alacağım kasa nasıl sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernez

Beyler şöyle resimde görüldüğü gibi bir pc topladım exadan.bütçem maksimum 900 tl ve bu sistem 895 tl tutuyor.Sizce vereceğim paraya değermi ? Çok fazla performans istemiyorum zaten oyun bilgisayarı olarak kullanmayacağım.Hızlı bir kullanımı olsun yeter..

Bende şu an tek çekirdek amd işlemci 2.5 ddr ram,1 gb ekran kartı var fakat işe yaramaz,a8n5x anakart mevcuttu.pc nin parçaları yanmaya başladı en sonda hdd yandı sanırım format sırasında hiç bir disk görünmüyor ayrıca biostata yok satalar.. her neyse bu alacağım kasa nasıl sizce ?

oyun oynamayacağım dediği için apu sisstem kurabilirsin

• verdiğin parayı hak eden bir sistem değil.
    bunun yerine;
    g2030 işlemci
    msi h61m-p31 anakart
    4gb ram
    500gb hdd
    nagas 400w kasa
    hd7770 e.kartı.

• Sizin önerdiğiniz kasaları aldığım zaman Dwdrw geliyormu ? birde bunların ben hepsini kendim toparlayacağım.Bununla uğraşmak istemiyorum.Exa yada başka bir daha ucuz siteden hazır toparlayabilecek olan varmı ?

Bu arada oyun oynamayacağım dediysem yeni nesil oyunlar dışında 2-3 oyun çalıştırsın isterim illaki :)
  • Hocam direk apuya yonelin o vakit. Entegre grafik bilimi 2-3 yil oncesini normal ve gunumuzdeki bircok oyunu dusuk ayarlarda calistirir. Hatta zamaniniz olsa yeni tanitilmis olan apulari beklemenizi onerirdim. Fx serisinden daha hizli oldugu soyleniyor tabi tarafsiz testler beklenmeli.

İntel sistemde o paraya ekran kartli bir sistem kuramazsiniz, entegre sistemlerde kotu bir oyun deneyimi verir.

Kesinlikle apu oneriyorum kisacasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.Peki APU sistemi nasıl yapalım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam assagida verdigim sistem %25 ile 1062 lira tutuyor. 900 lira seviyesi icin kasadan kisabilirsiniz. Veyahut basta 4 gb ram alip sonradan 4gb ekleyebilirsiniz. Cogu oyunu da 720p de orta ayarlarda kaldirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Hocam assagida verdigim sistem %25 ile 1062 lira tutuyor. 900 lira seviyesi icin kasadan kisabilirsiniz. Veyahut basta 4 gb ram alip sonradan 4gb ekleyebilirsiniz. Cogu oyunu da 720p de orta ayarlarda kaldirir.

Rami 4 yap anakartı 130 tl lik bişey al fm2 soket zaten.

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    bu hangi site acaba ?
  • quote:

bu hangi site acaba ?

Vatanbilgisayar.com
  • peki bu siteden bu şekilde aldığım zaman bana hazır sistemi kurup gönderiyorlar değil mi ?
  • Vikernez V kullanıcısına yanıt
    Yok hocam neyazikki sistemi toplamiyorlar. Size parcalar kutulu geliyor. Yakinlarinizda vatan bilgisayar varsa orada toplatabilirsiniz. Fakat bu oradaki vatan bilgisayarin kararina kalmis yani boyle bi destekleri kagit uzerinde yok.
    Veya bir vatan magazasina gider bu listeyi adamlara verirsiniz ya da degistirirseniz istediginiz baska bir listeyi verip ben bu sistemi istiyorum dersiniz. 1 gun icinde toplarlar parcalar ellerinde var ise.
    Sayet yok ise kargo ile getirtip toplayabilirler yine.

Fakat pcyi topladiklarinda windows kurmicaklar. Kendiniz kursaniz daha iyi bence hem deneyim edinmis olursunuz ve ilerde gerekirse bilmis olursunuz zaten hersey kitapciklarda yaziyor.

• Anladım.Yakınımda vatan bilgisayar var.Ben gidip bi konuşayım eğer yapıyolarsa alayım.Eski pc min parçalarını söktüm satıyorum şu an internette..

Bide bişey daha soracağım bu exa bilgisayar sistemi hazır toplayıp bize getiriyor diye biliyorum.Fakat sanırsam site biraz pahalı.Acaba EXA'daki parçalardan sağlam bir pc toparlayabilecekmisiniz ? APU sistem kafama yattı ve öyle kullanacağım
  • son olarak şu sistemde karar kıldım.Son kez bir yorumlarınızı alayım.1-2 hafta içinde alacağım sanırım pc yi.eğer dediğiniz gibi topluyorlarsa toplatıcam olmadı kendim evde yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernez -- 14 Kasım 2013; 18:36:15 >
  • quote:

son olarak şu sistemde karar kıldım.Son kez bir yorumlarınızı alayım.1-2 hafta içinde alacağım sanırım pc yi.eğer dediğiniz gibi topluyorlarsa toplatıcam olmadı kendim evde yapıcam

Anakartı ucuz birşey seç fm2 soket zaten
  • quote:

son olarak şu sistemde karar kıldım.Son kez bir yorumlarınızı alayım.1-2 hafta içinde alacağım sanırım pc yi.eğer dediğiniz gibi topluyorlarsa toplatıcam olmadı kendim evde yapıcam

Bu sistemde gayet guzel fakat acil degilse eger 2013 sonlarina dogru Amd nin yeni nesil APU lari cikacak.Cok iyi performans olacagi soyleniyor.O zamana kadar para biriktirin ve oyle bir sistem yapin bence.

• hocam aman diyim kaliteli bi kasa-psu ikilisi seçin. ilerde ekran kartı takmak isterseniz pişman olursunuz. harika bi indirim mevcut şu an cooler master ürünlerinde. eğer ilerde ekran kartı takmayı düşünüyosanız 500w olanı seçin. hatta her şartta onu seçin fiyatı çok uygun.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-350-kkr500-gp-cmp-350-500w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=53774

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-360-kkp1-gp-elite-rc-360-350w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=58343

• beyler malesef 2013 sonuna kadar beklemeyeceğim başka bir siteden aynı malzemeleri daha ucuza buldum (kasa dışında)

ne diyorsunuz alıyımmı bu pc yi ? 500W'lık yerine 450W lık bir kasa alsam çok mu farkeder yada 400'lük ? yoksa almışken 500 lükmü alayım 1000 tl yaptım bütçeyi.

• evet beyler yorum gelmedi bu son sistem hakkında alacağım bu kasayı ? birde sorum şu sanalmarketim.com bize kasayı toplayıp gönderebiliyormu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.