Teşekkür ederim hocam, son paylaştığınızı tercih edeceğim. SSD nin yanına HDD alıp depolama olarak kullanmak mantıksız mı olur? Ya da dediğiniz gibi 1 TB SSD ekleyeceğim. |
DÜŞÜK BÜTÇELİ KOMPLE SİSTEM (2. sayfa)
-
-
20 bin bütçede sadece ssd daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hdd almak hiç mantıklı değil.
-
merhaba. benim eski PC de resimlerimi sakladım HDD vardı. bunu yeni kasaya takabilir miyim? dün akşam kapağı açtım. Anakartda giriş var ama HDD yi sabitleyecek yer göremedim, bir de Power Suppley den gelen kablolarda HDD uyumlu fiş göremedim.
sizin tavsiye ettiğin ekranı aldım. dün geldi. Ayarlarda 165 HZ görünmüyor. maksimum 144 HZ oluyor. sadece 720 P için 165 HZ gösteriyor. 1080 P de maks 144 HZ normal mi? bilmediğim için size danışman istedim, kusura bakmayın.
-
Harddisk takılacak yerler genelde kasanın diğer kapağının altında olur. Sol alt köşeye harddisk kafesi konuyor.
Güç kaynaklarında sata Power ucu vardır, anakart kutularından çıkan sata data kablosu olur şu şekilde bağlantı yaparsınız
Monitör bağlantısını HDMI mı yoksa display port kablosu ile mi yaptınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ayrıntılı bilgiler için tekrar teşekkürler. ben anakart olan tarafı açmıştım.
akşama diğer tarafa bakarım. HDD takınca biostan yada farklı bir yerden işlem yapmama gerek var mı? direk görür mü?
ekran kutusundan HDMİ kablo çıktı. benim evde zaten kablo var diye sizin önerdiğin kabloyu almamıştım. genelde display port kablosu çıkıyor dediler ama benim kutudan HDMİ kablo çıktı. HDMİ kablosu ile bağladım.
-
165hz için display porttan gerekiyor. Böyle de kullanabilirsiniz, kayıp sayılmaz.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/acer-eg241yp-inceleme.2242875/
Harddiski taktıktan sonra harf atama yapmanız gerekebilir.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/hdd-harf-atama.817536/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 26 Ocak 2023; 14:27:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
linkler açılmadı. eskiden o foruma üyeydim. sürekli Türkçe karakter hatası diye ceza veriliyordu.
her soruma ayrıntılı cevap yazıyorsun, size sonsuz teşekkürler.
kandiliniz mübarek olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X