arkadaşlar eski bir sistemim var amd 4800+ masus m2avm hd3850 den oluşan biraz değişikliğe gideyim diyorum bu yüzden öyle ahım şahım bütçe istemeyen bir sistem topladım. ekran kartı pek içime sinmedi ama tavsiyelerinize açıktır.
Madem sistemini yeniliyceksin biraz daha güncel parçaları tercih etmende yarar var.
A6 X3 3500 Soket FM1 2.1GHz 3MB Cache 32nm İşlemci A55M-P35 Soket FM1 AMD A55 DDR3 1866MHz VGA&DVI Anakart HD6670 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı (Aslında forumdan ikinci el alırsan ekran kartını hem 256bit bir kart alırsın hemde daha uygun fiyata yüksek performans kartlarından bulursun)
En azından böyle birşey düşünebilirsin. Yada o tutarlara ikinci el formunda garantili masaüstü bileşenleri bulabilirsin şuan topladığın sistemden çok daha iyi sistemler mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: Sky_
arkadaşlar eski bir sistemim var amd 4800+ masus m2avm hd3850 den oluşan biraz değişikliğe gideyim diyorum bu yüzden öyle ahım şahım bütçe istemeyen bir sistem topladım. ekran kartı pek içime sinmedi ama tavsiyelerinize açıktır.