Şimdi Ara

DÜşük Bütçeye Makine Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mismis

quote:

Orijinalden alıntı: pasorcaprazi

http://www.yalcinlar.com.tr/U8406,19,canon-eos-1100d-18-55mm-dc-75-300mm-iii-lens-kit-slr-fotograf-makineleri-canon.htm arkadaşlar bu nasıldır ?

http://m.akakce.com/p/?540428
    Daha ucuza bulunabilir:)

piyasaya bakınmam gerek. Ama sanırım bunda karar kılacağım gibi. İlk etapta dediğim şartlar için yeterli olur gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Pentax da bende cahilim. Yavaş yavaş öğreniyorum. Dediklerinize katılıyorum. Makineyi alan nasıl kullanırım değilde nasıl satarım diye düşünüyor. Ama ben Sony nin yakında Türkiyede büyüyeceğine inanıyorum. Aksesuarlarada faha fazla destek verirlerse süper olacak. Yine de kişinin ihtiyaçlarını hangisi karşılıyorsa onu almalı bana Sony yetiyordu Sony aldım.

sony e mount full frame üzerine gidiyor , slr full frame yeni gövde dahii gelmedi , bu kafayla giderlerse a mount ve onlarca minolta lens git gide ölecek . e mount lenslerin de fiyatları ziyadesiyle pahalı . sıfırdan başlayıp dslr için yatırım yapılacak ise şuan pentax almak bile daha mantıklı sony almaktan . kaldı ki k5IIs , k50 , k30 , k500 ün karşısına konumlanacak yeni bir slt bile gelmedi . a77 mark II derseniz de 4400 liralık fiyatıyla alıcısı varsa bile çok iyi şekilde kovalayarak uzaklaştırdı . E mount ' ta ise a6000 gibi güzel bir cihaz çıktı , onun da lens çeşitliliği ve lens fiyatları düşündürücü .

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    sony FF e mount makinelerde titreşim engelleme gene gövdeden yapılıyor, sadece nex serisi ve aps-c sensörlü aynasızlarında gövdede titreşim engelleme yok. ama sony a7 de var ve uygun AF yi adaptörle tüm A monunt lensleri sorunsuzca AF olarak kullanabiliyorsunuz.

yani Aynasız aps-c sensörlü makineler bir tarafa aynasız sony ff makineler bir tarafa. sony a7 alanında tek ve rakipsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

sony FF e mount makinelerde titreşim engelleme gene gövdeden yapılıyor, sadece nex serisi ve aps-c sensörlü aynasızlarında gövdede titreşim engelleme yok. ama sony a7 de var ve uygun AF yi adaptörle tüm A monunt lensleri sorunsuzca AF olarak kullanabiliyorsunuz.

yani Aynasız aps-c sensörlü makineler bir tarafa aynasız sony ff makineler bir tarafa. sony a7 alanında tek ve rakipsiz.

hocam yanlışınız var fe mountta da lens üzerinden titreşim engelleme var bildiğim kadarıyla .

http://store.sony.com/a7r-full-frame-mirrorless-camera-zid27-ILCE7R/B/cat-27-catid-all-alpha-interchangeable

sitesinde de "lens-based" objektif tabanlı ifadesi var ki sony marka olan fe mountlarda oss diye geçiyor lenslerde bu özellik . kısacası a mount lensleri otomatik olarak kullanabiliyoruz ancak titreşim önleme malesef olmuyor

şu an için dediğiniz gibi aynasız full frame başlı başına bir devrim buna ben de katılıyorum . zaten DSLR için sony yatırım yapmak mantıksız dedim . slr bazında benim şikayetim

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

hocam yanlışınız var fe mountta da lens üzerinden titreşim engelleme var bildiğim kadarıyla .

http://store.sony.com/a7r-full-frame-mirrorless-camera-zid27-ILCE7R/B/cat-27-catid-all-alpha-interchangeable

sitesinde de "lens-based" objektif tabanlı ifadesi var ki sony marka olan fe mountlarda oss diye geçiyor lenslerde bu özellik . kısacası a mount lensleri otomatik olarak kullanabiliyoruz ancak titreşim önleme malesef olmuyor

şu an için dediğiniz gibi aynasız full frame başlı başına bir devrim buna ben de katılıyorum . zaten DSLR için sony yatırım yapmak mantıksız dedim . slr bazında benim şikayetim

ama Sony a7ıı de 5 eksenli titreşim engelleme sistemi var. sony bu titreşim engelleme sistemi konusunda çok kararsız.

Sony frması çok yenilikçi,ama istikrarsız. SLT sistem çıkardı,ondan vazgeçti,nex serisi çıkardı ondan da vazgeçti. aynasızlarda titreşim engellemeyi lense taşıdı,ama bu sony a7ıı de gene gövdeye taşımış. beni şaşırtan da bu a7 ıı oldu, ben öteki a7 ide gövdeden yapıyor sanıyordum.

• quote:

ama Sony a7ıı de 5 eksenli titreşim engelleme sistemi var. sony bu titreşim engelleme sistemi konusunda çok kararsız.

Sony frması çok yenilikçi,ama istikrarsız. SLT sistem çıkardı,ondan vazgeçti,nex serisi çıkardı ondan da vazgeçti. aynasızlarda titreşim engellemeyi lense taşıdı,ama bu sony a7ıı de gene gövdeye taşımış. beni şaşırtan da bu a7 ıı oldu, ben öteki a7 ide gövdeden yapıyor sanıyordum.

Evet ben de henüz bakmamıştım a7 mII nin detaylarına , ilk 5 eksenli sistem diye bahsediyor sitesinde de . Valla umarım gövdede titreşim önleme sisteminden vazgeçmez sony .

Sony'nin istikrarlı olduğu tek konu NP-FW50 pil olsa gerek , a37 den nex serisine , nexlerden fe mount a çoğu batarya np-fw50 sanırım

Benim görmek istediğim şöyle optik vizörlü , normal aynalı , üst bilgi ekranlı 16-20 mp standart iso başarımı olan bir dslr gövde yahu çok mu şey istiyorum

• 900-1000₺ temiz 550d kit lens işini görürdü af noktası nikonda biraz daha fazla nikon 3100-5000 -5100 falan bak derim.ikinci el sağlam mekanik ve kozmetik kusuru olmayan makine bulumabilrisin ucuza. çünkü piyasada bir anlık heves için güzel güzel makine alıp sonra bir köşede kalan ve bunları satışa sunan insanlar var.

buradan karşılaştırma yapabilirisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 5 Şubat 2015; 21:47:48 >
  • quote:

http://www.yalcinlar.com.tr/U8406,19,canon-eos-1100d-18-55mm-dc-75-300mm-iii-lens-kit-slr-fotograf-makineleri-canon.htm arkadaşlar bu nasıldır ?

18-55 lens işinizi göremeyebilirsiniz. 75-300 de ise titreme olabilir. (Sürekli tropot taşıyabilecek deniz orası ayrı.)

55-200 mm önerimi eksileyen arkadaşlar, neden olumsuz oy kullandıklarını bi yazarlarsa neden yanlış bir tercih olduğunu bende anlayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

quote:

18-55 lens işinizi göremeyebilirsiniz. 75-300 de ise titreme olabilir. (Sürekli tropot taşıyabilecek deniz orası ayrı.)

55-200 mm önerimi eksileyen arkadaşlar, neden olumsuz oy kullandıklarını bi yazarlarsa neden yanlış bir tercih olduğunu bende anlayabilirim.

eksilemedim ama bir düzeltme lazım hocam , 55-250 demek istediniz sanırım , gerçi 55-200 diye bir lens de var ancak biraz eski gibi

DÜşük Bütçeye Makine Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 8 Şubat 2015; 0:00:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

quote:

eksilemedim ama bir düzeltme lazım hocam , 55-250 demek istediniz sanırım , gerçi 55-200 diye bir lens de var ancak biraz eski gibi

DÜşük Bütçeye Makine Tavsiyesi

Şimdi farkettim sağolun. Mobilden 55-250 yazınca klavye nedense 55-200 olarak düzeltiyor. 55-200'ler sanırım 2006-2007 de üretilmeye başladı ama şimdi bile 500 lira gibi fahiş fiyattan alıcı buluyor

• Ekstra konu acarak konu kirliligi yaratmak istemedigimden benimde sizlere bir sorum olacakti. Canon 650D yeni baslayan birisi icin iyi mi?

• 600D aldım arkadaşlar şimdilik memnunum. Para geçtikçe elime lenslere yöneleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A N K A R A

Ekstra konu acarak konu kirliligi yaratmak istemedigimden benimde sizlere bir sorum olacakti. Canon 650D yeni baslayan birisi icin iyi mi?

Fazla bile.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.