Şimdi Ara

Düşük faizli ihtiyaç kredisi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
13
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Galle

7000 tl 24 aylik ödeme ne kadar ?

Aylik taksitler 340tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bana yakinda Sgk dan emekli olmak için,yurt disi borçlanmasi yapmam lazim. geçen sene 37000 istemislerdi fakat kagitlarim Sgk da kayboldu. Simdi yeniden basvurdum. Galiba 45000 i bulacak. Zira her 6 ayda bir zam geliyor. Zaten geçen sene banka kredi vermezdi.Yurt disindan yeni gelmistim. KKB puanim 0 idi. Simdi bayagi iyi. 1700 un uzerinde. hatta 1900 idi ama ufak bir kredi alinca puan dustu.
  • hangi banka en dusugunu verirse oradan alacagim krediyi. Emekli maasi zaten bu krediyi kendisi oduyor. Yani garanti bir kredi. Yurt disndanda emekli maasim var her ay Tr ye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

merhaba bana yakinda Sgk dan emekli olmak için,yurt disi borçlanmasi yapmam lazim. geçen sene 37000 istemislerdi fakat kagitlarim Sgk da kayboldu. Simdi yeniden basvurdum. Galiba 45000 i bulacak. Zira her 6 ayda bir zam geliyor. Zaten geçen sene banka kredi vermezdi.Yurt disindan yeni gelmistim. KKB puanim 0 idi. Simdi bayagi iyi. 1700 un uzerinde. hatta 1900 idi ama ufak bir kredi alinca puan dustu.

Şuan yurtdışında mısınız? Sgk'dan borclanma kağıdını getirip krediyi işleme alabiliyoruz.

• g.n.r kullanıcısına yanıt
    hayir artik Tr de oturuyorum. Bankanizin ismini ozelden atabilirmisiniz? Tskler
  • Hangi banka söyleyebilir misiniz.

• Hocam ben vakıfla çalışıyo rum 2 ay sonra 20 bin çekicem. 24 ay da sizde toplam ne kadar oluyor ödeme?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

Hocam ben vakıfla çalışıyo rum 2 ay sonra 20 bin çekicem. 24 ay da sizde toplam ne kadar oluyor ödeme?

Taksitler 972TL toplam geri ödeme23.333-TL.. Tabi bu şuanki oranlarla geçerli. 2 ay sonra düşer mi artar mı aynı mı kalır bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.n.r

quote:

Hocam ben vakıfla çalışıyo rum 2 ay sonra 20 bin çekicem. 24 ay da sizde toplam ne kadar oluyor ödeme?

Taksitler 972TL toplam geri ödeme23.333-TL.. Tabi bu şuanki oranlarla geçerli. 2 ay sonra düşer mi artar mı aynı mı kalır bilemem.

3.333 çok değil mi? Faiz oranı ne kadar? Seçimlerden sonra düzelir inşallah. Ben diğer kredimi 0.99 dan çekmiştim, 25 bin e 28 küsür olmuştu sanırım, evlilik için çekmiştim 2 ay sonra o bitecek, sonra araba için çekicem.

Bir de şeyi sormak istiyorum, bankalar kişiye özel faiz yapıyor mu. O bankada paramın bulunması bunu etkiler mi?

Edit: Eşim de ben de memurum bu devirde para kolay birikmiyor , bu yüzden kredi yoluna gidiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: g.n.r

quote:

3.333 çok değil mi? Faiz oranı ne kadar? Seçimlerden sonra düzelir inşallah. Ben diğer kredimi 0.99 dan çekmiştim, 25 bin e 28 küsür olmuştu sanırım, evlilik için çekmiştim 2 ay sonra o bitecek, sonra araba için çekicem.

Bir de şeyi sormak istiyorum, bankalar kişiye özel faiz yapıyor mu. O bankada paramın bulunması bunu etkiler mi?

Edit: Eşim de ben de memurum bu devirde para kolay birikmiyor , bu yüzden kredi yoluna gidiyorum.

Şuanki faiz oranlarına göre iyi.. bazi bankalar tahsis ucreti ve sigortadan geciriyolar ona dikkat et. Bazi durumlarda maas alinan bankalar avantajlı olabiliyor

• ilginç bir sey basima geldi. Findeks puanim 1800 civari ve maasiminda 3500 olmasina ragmen internetten yaptigim bir bas vuruda 15000 tl için bank positif kredi vermedi. Bende çok sasirdim kendi bankamin internet bankasinda ayni kreiyi istedim orasida vermedi. Bu nasil oluyor. Hep her borcumu tarihinden evvel oderim. Hiç bir aksama olmadi. Kredi kartimin borcunuda hep tamamini oderim. Hemde 10 gun evvelden.
    yakinda sgk ya yurt disi borçlanmasi yapacagim 40000 civari gerek. Demekki hiç bir banka vermeyecek. Maasimin yurt disindan gelmesinden mi krediyi vermiyorlar? Fakat maasimin geldigi kendi bankam bile vermedi. Ilginç. Acaba Sgk da falan kaydim yok diyemi sistem refuze ediyor olabilir mi? Vallahi canim sikildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

ilginç bir sey basima geldi. Findeks puanim 1800 civari ve maasiminda 3500 olmasina ragmen internetten yaptigim bir bas vuruda 15000 tl için bank positif kredi vermedi. Bende çok sasirdim kendi bankamin internet bankasinda ayni kreiyi istedim orasida vermedi. Bu nasil oluyor. Hep her borcumu tarihinden evvel oderim. Hiç bir aksama olmadi. Kredi kartimin borcunuda hep tamamini oderim. Hemde 10 gun evvelden.
    yakinda sgk ya yurt disi borçlanmasi yapacagim 40000 civari gerek. Demekki hiç bir banka vermeyecek. Maasimin yurt disindan gelmesinden mi krediyi vermiyorlar? Fakat maasimin geldigi kendi bankam bile vermedi. Ilginç. Acaba Sgk da falan kaydim yok diyemi sistem refuze ediyor olabilir mi? Vallahi canim sikildi

Sgk kaydin olmadigindan, borcluluk oranin yuksek oldugundan veya cok sayida basvurun oldugundan olabilir.. internet ve sms basvurularini hic yapmayin bence. Elini veren kolunu kaptirir misali, tc nosunu verenin kkbsinde bi ton basvuru gözüküyor.. bu da olumsuz bisey her ne kadar puanin yüksek odemelerin duzenli olsa da

• evet dedikleriniz dogru fakat hayatimda ilk defa sms le kredi sordum. Borcum falan yok. oturdugum evde ve baska bir apartmanad 3 te 1 tapum var. Neyse ginede tuhafima gitti. Bir karsilastirma yaparsam almanyada oturan kuzenimin oradan emekli maasi olmamasina ragmen burada aldigi 1100 tl emekli maasi ile benden daha yuksen kredi karti ve istedigi zaman kredisi var
  • kolay gelsin , 10.000 tl 24 ay için ne kadar öderim ?
  • Arkadaşlar Merhaba...
    Seçim sonrası faizler yukseldigi için fiyatlama yapamiyorum bugün.. gün içinde yeni oranlar geldiğinde dönüş yapıcam.

• Zahmet olmazsa, 1ooK inin 32 günlük mevduat faizlerinide yazarsanız.....

Tşkk......

• 250.000-TL ye kadar 11.50% 32-45 gun arası..

• 10 bin tl kullandim :)

• 10000 tl 36 ay vade taksitler ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

10000 tl 36 ay vade taksitler ne kadar ?

10.000tl 36 ay vadede suan ki faiz oranlari ile aylik 356tl taksit oluyor.
    faiz oranlari arttigindan bankamiz oranlarini ilk sayfadaki mesajimda guncelledim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.