Şimdi Ara

Düşük faizli ihtiyaç kredisi!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
13
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g.n.r

quote:

Orijinalden alıntı: sulu5

1.19 dan 1.39 bayaa faizler artmis neden acaba hukumette kuruldu ama

Hükümet kurulmasiyla düzelecek birsey degil bu. Ulkede her gün bir olay.. bombalar patliyor, ucak düşürüluyor, yabanci para dalgalanmalari falan bir cok etken var. Hükümet kuruldukdan sonra daha cok artmaya devam etti oranlar.

hocam şimdi benim 5000 tlye ihtiyacım var bunun için toplam ne kadar para öderim ve ayda ne kadar ödemem gerekir
  • Pm'den vadeyi de atar misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g.n.r kullanıcısına yanıt
    Ben de pm attım

• Yok mu daha pm atan

• Pm attim m

• Bende yatırım için kredi lazım. 940 kredi puanım. Nereye gidersem gideyim kredi çıkmıyor.
    Kredi kartı borcum yok geçen ay kapattım.
    Kendime ait sadece bir evim var.
    30.000 lira çekmem lazım.

• asosyal mühendis kullanıcısına yanıt
    94o???

Geçmişte hayli bi vukuat olmalı.......

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal mühendis

Bende yatırım için kredi lazım. 940 kredi puanım. Nereye gidersem gideyim kredi çıkmıyor.

1000 puanin altina direk sistem tarafindan ret aliyorum. Ne tur yatırım yapmak istiyorsunuz? Anca nakit karsilikli kredi cikarabilirim size puani yukseltmemiz için.

• Hocam 4.sınıf tıp öğrencisi için 1200tl ihtiyaç kredisine onay çıkma ihtimali nedir? Şu an kullandığım tek kredi kartım var ve onun da en azından asgari oranını her ay ödedim 4 yıldır. Eğer önemi varsa da şu an için kredi kartının az bir borcu daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet2893

Hocam 4.sınıf tıp öğrencisi için 1200tl ihtiyaç kredisine onay çıkma ihtimali nedir? Şu an kullandığım tek kredi kartım var ve onun da en azından asgari oranını her ay ödedim 4 yıldır. Eğer önemi varsa da şu an için kredi kartının az bir borcu daha var.

Malesef öğrencilere kredi veremiyoruz :/

• quote:

quote:

Bende yatırım için kredi lazım. 940 kredi puanım. Nereye gidersem gideyim kredi çıkmıyor.

1000 puanin altina direk sistem tarafindan ret aliyorum. Ne tur yatırım yapmak istiyorsunuz? Anca nakit karsilikli kredi cikarabilirim size puani yukseltmemiz için.

Hocam sisteme sorgu yapmayın diye puanı yazdım zaten eğer sorgu yapılırsa kredi zaten çıkmaz. Tam tersi puanımı da düşürür. Gerçi tc kimlik numaramı vermedim. :)
    Yatırım için reklam sektöründe yatırım yapucam ve internet üzerinde. Her türlü güvenlik önlemi bulunuyor şuan. Paranın uçması gibi bir durum yok. Sizin bahsettiğiniz nakit karşılıklı şeyse olanaksız. Çünkü zaten ben 30.000 lira bulsam neden çekim yapayım. :) ama başka bir şeyse özelden bilgi verirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam sisteme sorgu yapmayın diye puanı yazdım zaten eğer sorgu yapılırsa kredi zaten çıkmaz. Tam tersi puanımı da düşürür. Gerçi tc kimlik numaramı vermedim. :)
    Yatırım için reklam sektöründe yatırım yapucam ve internet üzerinde. Her türlü güvenlik önlemi bulunuyor şuan. Paranın uçması gibi bir durum yok. Sizin bahsettiğiniz nakit karşılıklı şeyse olanaksız. Çünkü zaten ben 30.000 lira bulsam neden çekim yapayım. :) ama başka bir şeyse özelden bilgi verirseniz sevinirim.

Nakit karsilikli dedigim, Ornek veriorum 5000 tl 6 ay vadeli kredi giriyorum sana. Sen 6 ay sonundaki faizini yatiriyorsun bize krediyi kullanirken 5000i de sana odemiyoruz. Sen 6 ay boyunca da o krediyi geciktirmeden odersen puanin artıyor ve 5bin tl ve kredi kullandiriminda yatirdigin parayi geri aliyosun. Taksitleri geciktirirsen bi anlami kalmiyo tabi :)

• 6 ay uzun bir süre. 1.5 ay bekleyip kredi çekmek en iyisi. Ya da annem kabul ederse ki kendisi ev hanımı ve hiç bankalarla ilgisi olmamış birisi ve kabul ederse çekeceğim. Ama bunun dışında dediğiniz yöntem çok uzun ve masraflı. Ne yazık ki :(

• quote:

6 ay uzun bir süre. 1.5 ay bekleyip kredi çekmek en iyisi. Ya da annem kabul ederse ki kendisi ev hanımı ve hiç bankalarla ilgisi olmamış birisi ve kabul ederse çekeceğim. Ama bunun dışında dediğiniz yöntem çok uzun ve masraflı. Ne yazık ki :(

Ins. bi yolunu bulursun. :/

• ö.m attım
  • 20 bin tl kredi (36 ay) için dosya masrafı ve sigorta masrafı ne kadar tutuyor ? faiz oranı nedir ?
    hayat sigortası malum yasal olarak zorunlu değil, daha dar kapsamlı ferdi kaza sigortası gibi bir şey yapılıyor sanırım, böyle daha mı ekonomik oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

20 bin tl kredi (36 ay) için dosya masrafı ve sigorta masrafı ne kadar tutuyor ? faiz oranı nedir ?
    hayat sigortası malum yasal olarak zorunlu değil, daha dar kapsamlı ferdi kaza sigortası gibi bir şey yapılıyor sanırım, böyle daha mı ekonomik oluyor ?

Ozelden yazabilir misiniz?

• Merhabalar. Yaklaşık bir haftadır Ankara'da detaylı bir araştırma sonrası en uygun ihtiyaç kredisini Vakıfbank'ta buldum.
    1-Kredi masrafı: yok
    2-Hayat sigortası + ferdi kaza sigortası: 300 TL
    3- Faiz: 1,25

• quote:

Orijinalden alıntı: investigation

Merhabalar. Yaklaşık bir haftadır Ankara'da detaylı bir araştırma sonrası en uygun ihtiyaç kredisini Vakıfbank'ta buldum.

Niye hayat+fks beraber yapiyolar? Resmen sigortadan bindirmisler 300tl cok fazla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: investigation

Merhabalar. Yaklaşık bir haftadır Ankara'da detaylı bir araştırma sonrası en uygun ihtiyaç kredisini Vakıfbank'ta buldum.

Niye hayat+fks beraber yapiyolar? Resmen sigortadan bindirmisler 300tl cok fazla.

55.000 TL için çok olmadığını düşünüyorum. Çünkü, diğer bankalar 500'den aşağı çıkarmadı. Kaldı ki faizler de yüksekti.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.