Şimdi Ara

Düşük FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://imageshack.us/photo/my-images/843/cyris.jpg/

System Requirements Lab. sitesinden yukarıdaki sonucu almama rağmen 45 fps üstüne çıkamıyorum. Hele ki kalabalıkta 20 fpsden yukarısına dahi çıkmıyor. Sebebi ne olabilir ne yapabilirim?

• Shadow açıksa kapat,vertical snyc açıksa kapat.Bu 2 si en çok fps düşüklüğüne neden olan ayar.
    Bu arada raidlerde 45fps görüyorsan,daha fazlasını bekleme derim.Orgrimmar,Stormwind gibi kalabalık mekanlarda çok normal fps düşüklüğü.
  • henüz bi raid göremedim ama dediklerini yapayım hemen. dungeonlarda da düşük fps alıyorum sağdan soldan spell gelince aksiyon olunca. teşekkürler bu arada.
  • Recount varsa ( yada benzeri bi combat logdaki herşeyi çeken bir addon) kapat :)
  • ya bu fps denen şeye nerden bakabilirim benimki kaçmış merak ettim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Shadow açıksa kapat,vertical snyc açıksa kapat.Bu 2 si en çok fps düşüklüğüne neden olan ayar.
    Bu arada raidlerde 45fps görüyorsan,daha fazlasını bekleme derim.Orgrimmar,Stormwind gibi kalabalık mekanlarda çok normal fps düşüklüğü.

Ek olarak view distance tarzı bir ayar vardı o da oldukça etkiliyor fps'yi.
  • Driverları güncellemeyi denedin mi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    İyi Sistem Düşük Fps
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleGod

ya bu fps denen şeye nerden bakabilirim benimki kaçmış merak ettim şimdi

oyunda ctrl+r ye bas
  • Sistem ne? Bilgisayar özelliklerini yazabilir misin?
    Edit: Yazıyomuş. Ekran kartından bariz. Arkadaşların da dediği gibi grafik ayarlarını kısmaktan başka çözüm yok gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 3 Şubat 2012; 8:03:29 >
  • Z.K'nın dediği üzere shadow, vertical sync ayarlarını bi' de texture filtering'i düşürdüm (2x yapıyorum en fazla) şu an fps 60 civarına kadar çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.