Şimdi Ara

DÜŞÜK FPS SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİSTEMİM ŞU ŞEKİLDE İNTEL i7 3770K - Gigabyte Windforce r9 270X 4GB - Samsung 840Pro SSD 256GB - SEAGATE 1 TB - 16GB Corsair 2133Mhz RAM - Gigabyte Z77X-UD5H - 850Watt Gold PSU - 27'' Asus mx279h - Razer Taipan Expert Oyuncu Mouse bf4 oynarken fps 30-40-50 arasında oyun akıcı değil çözünürlüğü düşürdüğüm zaman bile fps aynı monittör 144 hz neden böyle oluyor yardımcı olun lütfen

• yardım edecek birileri yok mu
  • ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o monitör 60 hz diye biliyorum ama
  • FPS ara sıra mı düşüyor, sürekli o civarda mı? Full grafikte bile 50-60'tan aşağı olmaması lazım o bilgisayarda, tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazochist -- 29 Kasım 2014; 15:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ritchie88

o monitör 60 hz diye biliyorum ama

Hocam orada yanlış olmuş monitör o değil ASUS 3d 144 Hz monitör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

FPS ara sıra mı düşüyor, sürekli o civarda mı? Full grafikte bile 50-60'tan aşağı olmaması lazım o bilgisayarda, tuhaf.

Fps hep öyle bide oyunu low yapıyorum ama yine o civarda düşük hep genelde akıcı değil oyun anlamadım gitti

• kolpaciino kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan AMD Mantle'ı etkinleştirmeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Ayarlardan AMD Mantle'ı etkinleştirmeyi denedin mi?

Dediğiniz ayar oyunda vardı etkinleştirdim ama amd mantle nerde bilmiyorum

• bugün tek kartla oyunu denedim daha akıcıydı puanını aldım valleybenchmarktan çift kart daha iyi puan veriyor ama oyunda öyle değil oynanmıyor
  • Bu sistemle bu performans anormal dostum. i5 4460 ve gtx 770 ile average 80 fps alıyorum. son ayarlarda ben sendeki sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

• bende anlamadım ki zaten tavsiye ettiğiniz bi sürüm var mı denemediğim şey kalmadı
  • oyun şu an high ayarlarda tek ekran kartı var ve oynanmıyor campaign de bile aynı sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.