Şimdi Ara

Düşük km periyodik bakım hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Garantisi devam ediyorsa kayıtlarda tam bakım gözükmesi için değiştirin lakin garanti süreci biten bir araç ise bırakın kalsın diğer bakımda değiştirin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Kim ne derse desin doğru bir uygulama değil, yetkili servis çalışanının yapıyor olması o uygulamayı doğru kılmıyor. Bu tarz uygulamaları yapmanın sıkıntısını zaten yapan yaşamıyor, aracını sattıktan sonra alanlar yaşıyor. İkinci el araç almanın kötü yanı. Keşke forumda böyle yazanlar araç marka, model ve plakasını paylaşsa da ezkaza satın almasak o araçları :)
    Yoksa isteyen istediğini tutsun, arabasına önem vermeyenin arabası beni neden ilgilendirsin.
    Yillik yag degistireni buldun da almaktan vazgectin hocam. Istikamet sifir arac, eski ikinci el sey zaten eskidir:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • servis garanti devamı için aracı servisin görmesi dayatma sözleşmelerde yazıyor demek ki

• Kullandığım araçlarda km/yıl fark etmeksizin bakım zamanı gelince gücüm yettiğince bakım cetveline uygun hareket ettim etmeyede gayret ediyorum..

Her an tek marş ile Edirne'den Kars'a gidecek şekilde kapıda aracımın durmasını ister ve öyle olmasına özen gösteririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.