Şimdi Ara

Düşük lvlerde oyunu taşımak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • West' te smurf hesap açtım çünkü TR de gerçekten çıldırdım sorun bendede olabilir tabii. Her neyse ben şimdi 1350 ip biriktirdim çoğu yerde jungle alarak takımı rahat sırtlayabileceğim yazmış benimde aklıma Amumu geldi alan stun tank savar bir hero olması ve jungle olması yüzünden. Sizce Amumu alsam takımı taşıyabilir miyim yoksa etkisiz mi kalırım ? ya da sizce ne almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatrox -- 24 Haziran 2013; 23:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aatrox

West' te smurf hesap açtım çünkü TR de gerçekten çıldırdım sorun bendede olabilir tabii. Her neyse ben şimdi 1350 ip biriktirdim çoğu yerde jungle alarak takımı rahat sırtlayabileceğim yazmış benimde aklıma Amumu geldi alan stun tank savar bir hero olması ve jungle olması yüzünden. Sizce Amumu alsam takımı taşıyabilir miyim yoksa etkisiz mi kalırım ? ya da sizce ne almalıyım ?

Tryndramere çok rahat taşırsın lane de trade girip öüorsan sadece farm yap ve oyunu bitir
  • tr de başladığımda Heimerdinger ile 7 win streak yapmıştım. Düşük seviyeydi.
    Smurf kasanlara denk gelmezsen iyi iş yapar diye düşünüyorum.(mid)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.