Şimdi Ara

Düşük MHz 16 GB ram Vs yüksek MHz 8Gb Ram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada sorunuzu cevaplamaya gelirsek, 3000MHz RAM almanız lazım, PUBG optimizasyonu kötü bi oyun ve kesinlikle SSD'ye kurun oyunu yoksa oynayamassınız. %100 Disk kullanımı uçaktan atlanırken. şimdiden 8GB 3000MHz RAM alın gelecekte bir tane daha 8GB 3000MHz RAM alıp 16GB 3000MHz RAM kullanırsınız.

PUBG HDD'de kurulu, ramim 16gb 2133mhz ama nedense stabil +70 fps oynayabiliyorum.

Daha çok okuyup öğrenmen lazım bir şeyleri. Burada yıllanmış insanlara kafa atarak bir yere varamazsın.

Bu arada bunu söyleyen ben değilim, Bilgisayar hakkında çoğunuzdan bilgili olan Videoyun - Batuhan Bozkan, kendisi Microsoftta çalışıyor ve xbox'ın işletim sistemini kodluyor boş yapma hadi.

Twitch'te Videoyun adlı kanal, kendisi bir yayında söyledi bunu.

Ezik ve agresif bi yapıya sahipsin. Senin gibileri burada sevmiyorlar haberin olsun

Ağlıyıcakmısın? söylediğim şeyi kanıtladım sen ise beni eleştiriyorsun, İnsanları yanlış yönlendirmiyorum en azından, yardım ediyorum.

Kendini sözlükte falan sanıyorsun galiba?

Ağlayacakmısın felan.

Allah akıl fikir eylesin kardeş.

Hiçbir sözlük üyeliğim yok, ağlamaya devam edebilirsin. İnsanları yanlış yönlendirmeden önce biraz oku bilgi sahibi ol bence.

Blok.

Tipik lana del rey, tartışmadan haksız çıkınca "blok"

• quote:

quote:

Bu arada sorunuzu cevaplamaya gelirsek, 3000MHz RAM almanız lazım, PUBG optimizasyonu kötü bi oyun ve kesinlikle SSD'ye kurun oyunu yoksa oynayamassınız. %100 Disk kullanımı uçaktan atlanırken. şimdiden 8GB 3000MHz RAM alın gelecekte bir tane daha 8GB 3000MHz RAM alıp 16GB 3000MHz RAM kullanırsınız.

PUBG HDD'de kurulu, ramim 16gb 2133mhz ama nedense stabil +70 fps oynayabiliyorum.

Daha çok okuyup öğrenmen lazım bir şeyleri. Burada yıllanmış insanlara kafa atarak bir yere varamazsın.

Bende 16 GB 2133 Mhz kullanıyorum PUBG HDD ye kurulu 80-120 arası oynuyorum ayarlar ortalama ultra high arası 2560x1440p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ram 16gb yaparsan daha iyi olur video çekeceksen ekstra çok faydasını görürsün.frekans 2400 mhz ideal senin için.bütçe sıkıntı ise şimdilik power supply den kısma yapabilirsin.600w altında power supply de işini görür
  • Ben olsam 16GB alırdım. Birçok oyunda 11-12 GB kullanım gördüm. Hele Chrome'da falan benim gibi sekme biriktiriyorsanız faydasını görürsünüz. Ben 3D Katı Modelleme de yaptığımdan keşke 32 alsaydım diyorum. Şimdi benim kullandığım 8*2 setin fiyatı uçmuş nerede alayım aynısından bekleyip bunları satıp 16*2 almalıyım uğraş dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 19 Eylül 2017; 22:22:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada bunu söyleyen ben değilim, Bilgisayar hakkında çoğunuzdan bilgili olan Videoyun - Batuhan Bozkan, kendisi Microsoftta çalışıyor ve xbox'ın işletim sistemini kodluyor boş yapma hadi.

Ezik ve agresif bi yapıya sahipsin. Senin gibileri burada sevmiyorlar haberin olsun

+1

Bulasmak istemiyorum ama yazmadigi konu kalmamis, temiz bir konu göremiyorum neredeyse.. Bu kadar kötü post kasan görmedim, gercek anlamda kötü, yardim falan hikaye. Tecrübe: "0", Bilgi: "Youtube + bazilarinin yorumlari", Güven: "ultra high", Özveri: "ultra high", Texture: "high", Antialiasing: "Enabled", Motion Blur: "Enabled" :)

Motion Blur yüzünden kime ne söyledigini bilmiyor, cat pat giriyor konuya.. Bilgisi kadar haklida cikiyor, en azindan öyle zannediyor. "Herolay" vardi zamaninda bilmem hatirlarmisin? Bana onu hatirlatti nedense, onun kadar naif buluyorum kendisini..

En cok kafami kurcalayan, am4 soketinin önü acik, anakarti degistirmeden ilerde islemciyi degistirirsiniz diye giriyor konuya, ne önerdigine bakiyorum, mosfet sogutucusuz giris seviye anakart, birde overclockta yaparsiniz diyor millete. Ona görede yüksek watt psu öneriyor. Saka gibi resmen. Acaba diyorum technopattan falan mi gönderdiler buraya

• Arkadaşlar adam 10 gün önce üye olmuş, 250 mesaj atmış. Avatarı, nicki, imzası GTA 5'den oyunuyla alakalı şeyler. Siz de ciddiye alıyorsunuz. Belli ki troll işte. Bloklayın geçin.

Konuya dönecek olursak, ben de 2*8 GB öneririm. Yeter ki RAM modeline iyi bakın Ryzen'le uyumlu olsun.
  • pubg için konuşuyorum. benim deneyimlerime göre 8 gb ram aynı anda hem kayıt yapıp hem oyun oynamaya yetersiz olacaktır. hiç oyun kaydı yapmadım dolayısıyla ne kadar bellek yer bir bilgim yok ama illa ki bir şeyler yiyiyordur.

bende de 8 gb ram var, bir iki sefer alt tarafta tarayıcı üzerinden 3-4 sekme açık unutmuşum, oyunda ani hareketlerde ram kullanımı 8 gb'ı aştı ve bellek yetersiz diye oyundan attı. yani kıçıkırık bir yandex browser bile oyunla beraber ram kotasını doldurmayı başardı. dolayısıyla öncelikli amacınız pubg oynarken video kayıt yapmaksa daha yüksek belleklere ihtiyacınız var. 8 gb yetersiz kalır gibi geliyor. video kayıt yapan programlar az bellek istiyorsa onu bilemem tabi.

gelecek için tabi ki daha iyi işlemci almak mantıklı. yukarıda yazdıklarım tamamen pubg üzerinden yorumlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Bulasmak istemiyorum ama yazmadigi konu kalmamis, temiz bir konu göremiyorum neredeyse.. Bu kadar kötü post kasan görmedim, gercek anlamda kötü, yardim falan hikaye. Tecrübe: "0", Bilgi: "Youtube + bazilarinin yorumlari", Güven: "ultra high", Özveri: "ultra high", Texture: "high", Antialiasing: "Enabled", Motion Blur: "Enabled" :)

Motion Blur yüzünden kime ne söyledigini bilmiyor, cat pat giriyor konuya.. Bilgisi kadar haklida cikiyor, en azindan öyle zannediyor. "Herolay" vardi zamaninda bilmem hatirlarmisin? Bana onu hatirlatti nedense, onun kadar naif buluyorum kendisini..

En cok kafami kurcalayan, am4 soketinin önü acik, anakarti degistirmeden ilerde islemciyi degistirirsiniz diye giriyor konuya, ne önerdigine bakiyorum, mosfet sogutucusuz giris seviye anakart, birde overclockta yaparsiniz diyor millete. Ona görede yüksek watt psu öneriyor. Saka gibi resmen. Acaba diyorum technopattan falan mi gönderdiler buraya

Serkanşeren yaz boyunca yeterince kanser etti, daha kötüsü olamaz diyordum. Beterin beteri varmış hocam.

Edit : Normalde kolay kolay kimseyi bloklamam. Çünkü aklı olan olayı izah ettikten sonra eyvallah deyip geçer. Ha bu arada ben kimleri mi bloklamışım?

Düşük MHz 16 GB ram Vs yüksek MHz 8Gb Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 20 Eylül 2017; 14:49:43 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.