Şimdi Ara

düşük model GHIA mı yoksa yüksek model comfort mu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
17.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu tip ahızla yazışmanın anlamı yok.vay sen akıllısın ben gerizekalıyım falan seviyeyi düşürmeyelim.burda herkez birşeyler söylüyor fikir beyan ediyor. bir tek sen bu şekilde seviyesiz konuştun ersoy. hiç kimsenin boynunda ip yok git şunu al diye.herkesin aklı var mantığı var.ancak adı üstünde form sayfasında herkez düşüncelerini paylaşıp fikrini söylüyor.

haa yok sen ben böyle konuşamam illa çatıcam dozu yükseltelim havasındaysan buyur meydan senin ben hiç almıyayım..hiç işim olmaz

özyürek gibi son cevabımı veriyorum.
    herkes istediğini alsın
  • aynen öyle bizde MEgane II faz 2 var gecen hafta aldık ama maaşallah renault agustosta çıkan kasaya göre bayagı çalmış.
    mesela sağ-sol çıtalardaki dci yazılar
    bagajdaki renault yazısı
    ön kaputta keçe
    göstergelerin içi siyah
    06 veya 07 kasalarda göstergede hangi kapının açık olduğu belli oluyormuş bizimkinde biyer açıkda kendin bul v.s.

o yüzden makyajlı kasa diye fazla aldanmayın.
    makyajlı kasaları bi Mercedes adam gibi yapıyor. tabi bence!

[
    Makyajlının motoru farklıdır.. Emisyon değerleri farklıdır... eskiler euro 3 yeniler euro4 normundadır...
    Makyajlı motorlar emisyon kasıntısı sebebiyle hantaldır... Klima açıkken 4 yolcu ile yerinden kaldıramazsınız...
    Soğutma sistemi yavanlaşmış, fanın biri çalınmıştır...
    Hava filtre sistemi değişmiş... Sessizliği sağlayan parça çalınmıştır...
    Ana kol yatakları farklıdır, sekmanlar farklıdır...

Yeni focus çıkmadan önce Makyajlı focusun sorunları konuşulurdu...

2001 ghia derken emin ol sallamıyoruz...

Döşeme değişiktir... Toplanır kısa kesilmiştir yığılma yapar...
    Tamponlarının içi boştur... ufak bir kazada hasar alır... Arka tamponda koruyucu bar yoktur...
    İç döşeme işçiliği daha kötüdür... Trim daha kötüdür... Trim sesini bitiremezsiniz...

Makyajlının farları daha güzeldir.. daha performanslıdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

Herkes istediğini alsın...

• Sayın Gebs kusura bakma yazdıklarım için.Ama sen önceki mesajında GHIA almanın mantıksız olduğunu yazmışsın o yüzden ben de öyle sert bir üslupta yazdım. Yani sen de bize mantıksız demiş oluyorsun ödeştik yani...
  • ''bence mantıksız'' dedim.sence mantıklı başkası için en doğru karar olabilir.herkez istediği gibi olumlu olumsuz fikir beyan edebilir.
    ama ödeştik diyorsan öyle olsun seni mi kırcaz şimdi
  • Hadi öyle olsun bakalım
  • Megane II 2004 1,4 16V HB arcım vardı sattım bugün 2000 model ghia mondeo aldım...daha once 1 yıl 1998 model glx mondeo kullanmıştım.Ondan Aldığım tadı meganedan alamadım satarken çok zor sattım evet 2, eli yok falan ama Mondeo araba ya...Aldığım mondeo 172000 binde ama biliyorum mondeo gibi bir araba için bu km daha başlangıç...sattığım mondeo 250.000 bini devirmişti.ama motorda tık yoktu bastığın zaman 210 km de alıyordu soluğu..Sounuç itibarıyla bulunabildiği kadar temiz bir mondeo alınıp her zaman binilir...bu fiyatatlara bu kadar donanım çok ucuz ..tabiki binicisi için....
  • quote:

Orjinalden alıntı: radrest

Megane II 2004 1,4 16V HB arcım vardı sattım bugün 2000 model ghia mondeo aldım...daha once 1 yıl 1998 model glx mondeo kullanmıştım.Ondan Aldığım tadı meganedan alamadım satarken çok zor sattım evet 2, eli yok falan ama Mondeo araba ya...Aldığım mondeo 172000 binde ama biliyorum mondeo gibi bir araba için bu km daha başlangıç...sattığım mondeo 250.000 bini devirmişti.ama motorda tık yoktu bastığın zaman 210 km de alıyordu soluğu..Sounuç itibarıyla bulunabildiği kadar temiz bir mondeo alınıp her zaman binilir...bu fiyatatlara bu kadar donanım çok ucuz ..tabiki binicisi için....

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
  • quote:

Megane II 2004 1,4 16V HB arcım vardı sattım bugün 2000 model ghia mondeo aldım...daha once 1 yıl 1998 model glx mondeo kullanmıştım.Ondan Aldığım tadı meganedan alamadım satarken çok zor sattım evet 2, eli yok falan ama Mondeo araba ya...Aldığım mondeo 172000 binde ama biliyorum mondeo gibi bir araba için bu km daha başlangıç...sattığım mondeo 250.000 bini devirmişti.ama motorda tık yoktu bastığın zaman 210 km de alıyordu soluğu..Sounuç itibarıyla bulunabildiği kadar temiz bir mondeo alınıp her zaman binilir...bu fiyatatlara bu kadar donanım çok ucuz ..tabiki binicisi için....

Mondeo yu ne kadara aldın?
  • 11,500 e aldım..tavandan aşağı komple boya var.değişen yok motor ve kaporta iyi...tanıdık ustaya gösterdim alınmayacak arç değil dedi aldım...megane dan sonra uçak keyfi veriyor.....yakıtı çok diyenlere söyleyim bütün çabalarıma rağmen ekonomik kullanımın tüm taktiklerine rağmen megane şehir içi 14 litreden aşağı düşmedi...mondeo 11 litrede....
  • Bu Arada İyi Dilekte Bulunan Arkadaşlara Teşekkürler.
  • quote:

11,500 e aldım..tavandan aşağı komple boya var.değişen yok motor ve kaporta iyi...tanıdık ustaya gösterdim alınmayacak arç değil dedi aldım...megane dan sonra uçak keyfi veriyor.....yakıtı çok diyenlere söyleyim bütün çabalarıma rağmen ekonomik kullanımın tüm taktiklerine rağmen megane şehir içi 14 litreden aşağı düşmedi...mondeo 11 litrede....

1.4 Megane şehir içi 14 litre mi yakıyor?

Ne yaptın radrest! Böyle şey olur mu yahu? Aracında bir sorun mu vardı? Benim arkadaşımda da Megane II 1.4 var, o az yaktığını söylüyor, hatta önceki arabası LPG li 1.6 Tipo idi ama bunu LPG'ye çevirmeye gerek yok diyordu çok az yaktığı için. İlginç.

• 1.3 toyotam, eski 2.0 focusumla aynı oranda yakıt tüketiyor.
    1.3 toyotam, eski 2.0 focusumun yarısı kadar bile gidemiyor...

Ben bundan sonra bidaa küçük motorlu araba almam..
  • özyürek 2.0 focusuna tekrar kavuşma ihtimalin varmı merak ettim...
    sen böyle yazdıkça arabama daha çok bağlanıyorum...
    quote:

1.3 toyotam, eski 2.0 focusumla aynı oranda yakıt tüketiyor.

• quote:

e tabii bu sözü tutması basit
    herhangi seçeceğin bir model zaten 1.3 den büyük olur :)
  • Aracımda Kesinlikle Bir Sorun Yoktu.Servise bile gösterdim hatta yanlışlık olmasın diye 2 farklı servise gösterdim asla sorun yok....Büyük motorlu araçların küçük motorlu araçlardan fazla yaktığına beni kimse ikna edemez bu saaaten sonra....
  • quote:

Atma paşam, din kardeşiyiz.

Japon teknolijisinin nadide ürünü AE101 çok yakmaz, o senin yanlış kullanımındandır.

Kaba 2000 cc Focus motoru çok benzin yakar, ayrıca yürümez. 130 Bg gibi değildir. Mesela Renault Megane 2 1600 cc 16 v 115 Bg VVt motorlu araçlar, yolda eski kasa 2000 cc ST ve Ghiaları rahatlıkla tokatlıyor, ben çok şahit oldum.

Öyle değil mi Okmızrak Bey??

• quote:

Orjinalden alıntı: Ricırt
    Japon teknolijisinin nadide ürünü AE101 çok yakmaz, o senin yanlış kullanımındandır.
    Kaba 2000 cc Focus motoru çok benzin yakar, ayrıca yürümez. 130 Bg gibi değildir. Mesela Renault Megane 2 1600 cc 16 v 115 Bg VVt motorlu araçlar, yolda eski kasa 2000 cc ST ve Ghiaları rahatlıkla tokatlıyor, ben çok şahit oldum.

Bu naylon arabanın sahibi arkadaşı dikkate almayın arkadaşlar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ricırt

Bu naylon arabanın sahibi arkadaşı dikkate almayın arkadaşlar...

İsteyen Fortçular ifadesi itina ile alınır. Ferrari de naylon, Lambo da kardeş. Metal spor araba mı var allasen??

• Ya niye atayım ne zorum var atacak ben gordüğümü ve bildiğimi yazdım...şimdiki mondeomun gitmemek gibi bir sorunu yok tek sorun hız canavarı olmamak için kendini tutmak...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.