Şimdi Ara

düşük model GHIA mı yoksa yüksek model comfort mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
17.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar focus almayı düşünüyorum hiç kullanmadım ama bu soru aklıma takıldı siz kullanıclardan fikir almak istedim...
    2000 model bir GHIA mı alsam yoksa aynı maliyette yüksek modelli COMFORT mu alsam diye düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

(kafama takılan komfor ve malzeme kalitesi arasında cok fark varmı donanımları saymazsak)

• quote:

Orjinalden alıntı: tutuklu22

arkadaslar focus almayı düşünüyorum hiç kullanmadım ama bu soru aklıma takıldı siz kullanıclardan fikir almak istedim...
    2000 model bir GHIA mı alsam yoksa aynı maliyette yüksek modelli COMFORT mu alsam diye düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

(kafama takılan komfor ve malzeme kalitesi arasında cok fark varmı donanımları saymazsak)

Düşük model Ghia derim.
    Tabii ki Comfort ekstra donanımlar içeriyorsa durum değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWhitney

quote:

Orjinalden alıntı: tutuklu22

arkadaslar focus almayı düşünüyorum hiç kullanmadım ama bu soru aklıma takıldı siz kullanıclardan fikir almak istedim...

Düşük model Ghia derim.
    Tabii ki Comfort ekstra donanımlar içeriyorsa durum değişir.
    bende ilk başlarda kararsızdım fakat düşük model olsun ghia olsun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcs44

bende ilk başlarda kararsızdım fakat düşük model olsun ghia olsun derim.

Alıntıları Göster
    Ghia olsun taştan olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

Ghia olsun taştan olsun..

Alıntıları Göster
    ghia al derim ben de sonra aklı kalıyor insanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karenin

Alıntıları Göster
    bende ghia derim çünkü arabada donanımı seviyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: karenin

• quote:

Orijinalden alıntı: lmnggen

bende ghia derim çünkü arabada donanımı seviyorum...
    quote:

Alıntıları Göster
    kesinlikle yüksek modelli comfort al. 2000 mocel ghia ile comfort arasındaki tek fark ahşap kaplama çelik jant ve elektrikli koltuk. diğer tüm özellikler 2004 sonrası comfortlarda var. çift hy, klima, abs, ebd, 4 cam otomatiği, kumandalı merkezi kilit ve daha iyi aydınlatan yeni tasarımlı ön farlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Model Vs Düşük Model?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: benmahir

kesinlikle yüksek modelli comfort al. 2000 mocel ghia ile comfort arasındaki tek fark ahşap kaplama çelik jant ve elektrikli koltuk. diğer tüm özellikler 2004 sonrası comfortlarda var. çift hy, klima, abs, ebd, 4 cam otomatiği, kumandalı merkezi kilit ve daha iyi aydınlatan yeni tasarımlı ön farlar.

Alıntıları Göster
    Modelleri arasında çok fark yoksa GHIA derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: benmahir

Alıntıları Göster
    2000 model araç ile 2004 model arasında tercih konusu tabi ki biraz daha düşündürücü ama farklar sadece onlar değil. koltuk döşemesi, sis farı, krom kaplama, gösterge ışık ayarı şimdilik aklıma gelenler. ayrıca makyajlı focuslarla eski tip olanlar arasında ciddi bir işçilik farkı var. bu farkı iki focusu da kullananlar bilir. hatta makyajlı focuslarda dışardan görünmeyen bazı eksiklikler de vardır. ben temiz olması koşuluyla özellikle de işçilik kalitesi açısından 2000 ghia'yı tercih ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: benmahir

• quote:

Orijinalden alıntı: karenin

2000 model araç ile 2004 model arasında tercih konusu tabi ki biraz daha düşündürücü ama farklar sadece onlar değil. koltuk döşemesi, sis farı, krom kaplama, gösterge ışık ayarı şimdilik aklıma gelenler. ayrıca makyajlı focuslarla eski tip olanlar arasında ciddi bir işçilik farkı var. bu farkı iki focusu da kullananlar bilir. hatta makyajlı focuslarda dışardan görünmeyen bazı eksiklikler de vardır. ben temiz olması koşuluyla özellikle de işçilik kalitesi açısından 2000 ghia'yı tercih ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: benmahir

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: PWhitney

quote:

Alıntıları Göster
    Her comfortta abs ebd yok..Güvenlik paketli olması gerek..Ben burada bir 2003 comfort buldum sahbiyle görüştüm acak abs yokmuş..İlk çıkan comfortlarda abs standart değil..Fiyatı da 18.5 du..Onun yerine 2000-01 ghia almak daha mantıklı olur..Güvenlik paketi varsa 2 model üst olması kaydıyla comfort alınabilir o paraya...

• yeni her zaman her yenidir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricconi

yeni her zaman her yenidir....
    2001 ghia
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

2001 ghia

Alıntıları Göster
    Daha genç olan ve daha güzel bir dış görünüşü olan Comfort al derim... Makyajlı kasa için 2002 öncesi kasalara göre kaliteden taviz verilmiş diyorlar ama ben önceki halini bilmediğimden midir nedir 2004 model aracımdan malzeme kalitesi olsun, işçilik olsun memnunum...

En iyisi makyajlı bir Ghia bul sen (2002-2005)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

2001 ghia

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

2001 ghia

• quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

2001 ghia

Alıntıları Göster
    makyajlılarda donanımda yüksek seviyelerde

• quote:

makyajlılarda donanımda yüksek seviyelerde

Alıntıları Göster
    ne diye düşük model alcan.az kullanılmış az kullanılmıştır.2.el sonuçta model ön planda olmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gebs

ne diye düşük model alcan.az kullanılmış az kullanılmıştır.2.el sonuçta model ön planda olmalı bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gebs

O zaman gitsin Dacia,Tata veya Lada falan alsın:)) Hatta sıfır bile alabilir. Ben de zamanında aynı iklemde kalmıştım.2004 comfort mu 2001 GHIA mı diye GHIA 'yı aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: melangee

quote:

Orjinalden alıntı: gebs

O zaman gitsin Dacia,Tata veya Lada falan alsın:)) Hatta sıfır bile alabilir. Ben de zamanında aynı iklemde kalmıştım.2004 comfort mu 2001 GHIA mı diye GHIA 'yı aldım...

Alıntıları Göster
    arkadaşım,ghia dan inip comforta bin farkı görürsün zaten

• quote:

arkadaşım,ghia dan inip comforta bin farkı görürsün zaten

Alıntıları Göster
    aslında bu şans meselesi.aldığın düşük modelli ghia eğer gerçekten hor kullanılmamışsa tamam.bence de ghia olsun.ama göz arda edilmiyecek km ve yıl farkı var.belki sizin aldığınız araçlar temiz denk geldi problem yaratmadı.ama ikinci el alınan aracın özellikle yıpranma payını unutmamak gerekir diyorum.

ha şimdi diyeceksiniz nerden garanti veriyorsun yeni model aracın sorunsuz olduğuna.evet garantisi yok ancak km ve yaş düşüklüğü ,yeni herzaman yenidir sözünü bence doğrular.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.