Şimdi Ara

düşük model ghia mı yüksek model trend mi yardımmm - resim eklendi ARAÇ ALINDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 3 hafta önce 2007 1.6 trend focus umu 26.000 e sattım. Aracım hem dizel hemde orj. 128000 deydi.. Demem o ki tüccar dan araba almayın.. Iyi araştırıp düzgün satıcı bulmaya bakın. Selamlarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Merhaba, 3 hafta önce 2007 1.6 trend focus umu 26.000 e sattım. Aracım hem dizel hemde orj. 128000 deydi.. Demem o ki tüccar dan araba almayın.. Iyi araştırıp düzgün satıcı bulmaya bakın. Selamlarımla...

merhaba...2007 1.6 trend i 26 bin e sattıysanız 2006 model 1.6 trend 25 e alınır o zaman normaldir...değil mi? 2006 trend de 128 binde...
  • Ben olsam 1 numarayı yani 2006 model Trend donanımı seçerdim. Yeni kasa olması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Ben olsam 1 numarayı yani 2006 model Trend donanımı seçerdim. Yeni kasa olması da cabası.

eyvallah teşekkür ederim..benim de gönlümden geçen o...ama bazıları düşük model olsun ama kesinlikle ghia diye telkinde bulundular..onun için forumdan yardım bekledim.. araba temizsse ve 25 bin e verirse satıcı ..muhtemelen alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhann

quote:

Ben olsam 1 numarayı yani 2006 model Trend donanımı seçerdim. Yeni kasa olması da cabası.

eyvallah teşekkür ederim..benim de gönlümden geçen o...ama bazıları düşük model olsun ama kesinlikle ghia diye telkinde bulundular..onun için forumdan yardım bekledim.. araba temizsse ve 25 bin e verirse satıcı ..muhtemelen alacağım...

Şimdi birde madalyonun ters yüzü var. 2006 model olan beyaz renkli yeni kasadan milyon tane şirket arabası var tabi TDCI motor olarak. Birde olayın bu boyutu var. Yani ilk bakışta 2006 model beyazı alırsanız "şirket arabasını almış gidiyor" algısı oluşacak insanlar da.
    2003 model olan eski kasa ise şirket arabasından çok bireysel kullanıcılar tarafından tercih edildi. İlk çıkan FOCUS'lardan olup, kendine has iç tasarımı ile her zaman beğenmişimdir. Bana göre FOCUS için klasik olmaya aday ilerleyen yıllar da. Bir de işin bu boyutu var yani. GHIA donanım olması ise işin cazip tarafı.

• quote:

quote:

quote:

Şimdi birde madalyonun ters yüzü var. 2006 model olan beyaz renkli yeni kasadan milyon tane şirket arabası var tabi TDCI motor olarak. Birde olayın bu boyutu var. Yani ilk bakışta 2006 model beyazı alırsanız "şirket arabasını almış gidiyor" algısı oluşacak insanlar da.
    2003 model olan eski kasa ise şirket arabasından çok bireysel kullanıcılar tarafından tercih edildi. İlk çıkan FOCUS'lardan olup, kendine has iç tasarımı ile her zaman beğenmişimdir. Bana göre FOCUS için klasik olmaya aday ilerleyen yıllar da. Bir de işin bu boyutu var yani. GHIA donanım olması ise işin cazip tarafı.

bu dizel değil ama benzin lpg..bir de memurdan yazmış ama ne derece doğru bilmiyorum....ustaya baktıorınca usta anlar zaten herhalde şirket arabası oldup olmadığını...şirket arabası olursa muhtemelen km. orjinal değildir...bir de şirket arabaları genelde dizel kullanırlar..tahminim şirket arabası değildir...
    ayrıca şirket arabası algısı oluşssa da benim için önemli değil...şirket arabası olmadığı sürece...teşkkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhann -- 6 Ağustos 2014; 10:21:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu dizel değil ama benzin lpg..bir de memurdan yazmış ama ne derece doğru bilmiyorum....ustaya baktıorınca usta anlar zaten herhalde şirket arabası oldup olmadığını...şirket arabası olursa muhtemelen km. orjinal değildir...bir de şirket arabaları genelde dizel kullanırlar..tahminim şirket arabası değildir...

Yok zaten ben bu bahsi geçen araba için şirket arabası demiyorum. Genel anlam da bu kasayı şirketler aldı kullandı diyorum. Tabi dizelini. İlk bakışta dışarıdan "şirket arabası" izlenimi verir diyorum. Ama 2003 olan o izlenimi vermez. Bu anlam da dedim.

• quote:

quote:

quote:

başkalarının ne düşüneceğini bu kadar dert etmenize gerek yok... arabaya binecek olan sizsiniz....hangisi daha yeni ise onu alın...arada 3-4 sene yaş farkı var.

• yorumlarınız için teşekkür ediyorum...o kasalrın şirket arabası olduğunu bilmiyordum...ben beyaz renk alım satımı her zaman daha kolay oluyor diye beyaz araba tercih etmiştim..şirket olarak hiç düşünmemiştim... :)
    25 bin tl değeridir değilmi arabanın 25 bin e verirse alayım mı?
  • quote:

yorumlarınız için teşekkür ediyorum...o kasalrın şirket arabası olduğunu bilmiyordum...ben beyaz renk alım satımı her zaman daha kolay oluyor diye beyaz araba tercih etmiştim..şirket olarak hiç düşünmemiştim... :)

Bence kaçırma, al bas marşa 25'e verirse.
  • quote:

quote:

yorumlarınız için teşekkür ediyorum...o kasalrın şirket arabası olduğunu bilmiyordum...ben beyaz renk alım satımı her zaman daha kolay oluyor diye beyaz araba tercih etmiştim..şirket olarak hiç düşünmemiştim... :)

inşallah verir 25 e ...verirse bugün ustama göstereceğim ve al derse sorunsuz sa alacağım inşallah...alırsam da burada paylaşırım...onca arabanın içinden focus a karar verdim..umarım beni üzmez...aslında ilk tercihim corolla idi..hayırlısı...

• quote:

quote:

quote:

inşallah verir 25 e ...verirse bugün ustama göstereceğim ve al derse sorunsuz sa alacağım inşallah...alırsam da burada paylaşırım...onca arabanın içinden focus a karar verdim..umarım beni üzmez...aslında ilk tercihim corolla idi..hayırlısı...

Bekliyorum öyleyse her türlü olumlu veya olumsuz haberi. İnşallah olur.

• quote:

quote:

Merhaba, 3 hafta önce 2007 1.6 trend focus umu 26.000 e sattım. Aracım hem dizel hemde orj. 128000 deydi.. Demem o ki tüccar dan araba almayın.. Iyi araştırıp düzgün satıcı bulmaya bakın. Selamlarımla...

merhaba...2007 1.6 trend i 26 bin e sattıysanız 2006 model 1.6 trend 25 e alınır o zaman normaldir...değil mi? 2006 trend de 128 binde...

Hocam 2007 dizel'i 26 bine sattım ben, bahsettiğiniz araç ise hem 1 yaş büyük hem de benzinli.. O aracın da temizse şayet 23-24.000'den fazla etmemesi lazım. Yine de karar sizin, gönlünüze göre bir araba bulmanız dileğiyle..
  • kardeş çok gfüldüm ya :D şuan 2004 focus 1 ghia kulanıyoruz ve aracın şuan satsak 24 filan kazamız oldu ama çoık ufak aracı aldıgımzda 88 binde idi geçen sene aldık 25.500 :D yani 2003 27 çok şaşırıcı ya bide bizim tanıdıkta var 2006 ghia dizel 190.000 daydı onun için 26 diyordu kaza yoktu çok az bi duvara sürtme vardı el kadar küçük ama boyatmadı alan görsün diye hani bu fiyatları görünce çok şaşırdım :D
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 2007 dizel'i 26 bine sattım ben, bahsettiğiniz araç ise hem 1 yaş büyük hem de benzinli.. O aracın da temizse şayet 23-24.000'den fazla etmemesi lazım. Yine de karar sizin, gönlünüze göre bir araba bulmanız dileğiyle..

haklısınız galiba ... fiyatlar çok şişik malum sitede...bakalım bugün bakmaya gideceğim büyük ihtimal ile ...anlaşırsak alırım yoksa başka arabalara bakacağım...teşekkürler yorum için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 27alperen27

kardeş çok gfüldüm ya :D şuan 2004 focus 1 ghia kulanıyoruz ve aracın şuan satsak 24 filan kazamız oldu ama çoık ufak aracı aldıgımzda 88 binde idi geçen sene aldık 25.500 :D yani 2003 27 çok şaşırıcı ya bide bizim tanıdıkta var 2006 ghia dizel 190.000 daydı onun için 26 diyordu kaza yoktu çok az bi duvara sürtme vardı el kadar küçük ama boyatmadı alan görsün diye hani bu fiyatları görünce çok şaşırdım :D

gerçekten fiyatlar yüksek...bakalım bir tane de 2003 1.6 comfort buldum 197 binde 21.500 ona da bakacağım...20 ye veririse ve de temizsse alırım....
    teşekkürler yorum için :)
  • Fiyatlar çılgın :) Millet uçuyor mübarek :)

En sevdiğim satıcı tipleride satmaya niyeti olmayan insanların aracını aşırı yüksek fiyattan internete satılık ilanı vermeleri :)

Adam arabayı satmak istemiyor, biniyor, fiyatı 25 bin lira, koyuyor 29 bin liradan internete :) Nasıl olsa satmaya niyeti yok, fazla veren olursa da satarım mantığıyla.. Mantığını s.. Böyleleri yüzünden ikinci el araba alınmaz oldu...
  • Aynı kasa içinde olsa düşük model ghia derdim de kasa farkı var, eski kasa ghiada olan pek çok özellik yeni kasada trend donanıma da eklenmiştir zaten. Verdiğiniz araçların donanım ve piyasasını bilmiyorum bu arada, genel bağlamda böyle oluyor. Misal eski kasasında trend 2 airbag, ghia 4 airbag ise yeni kasa da trend 4 airbag, ghia 6-8 airbag olur gibi.
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar...araba alındı ama buradkileirn hiç biri değil...
    OPEL VECTRA 1995 MODEL 2.0i GLS orjinal 190 bin km. de orjinal.. 4 cam otomatik. klimalı..çok temiz bir araç test sürüşü yaptım çok mükemmel bir araç ..tek eksiği hava yastığı ve abs onlarda olsa tanından yenmezdi...ama araç gerçekten çok güzel...ustalarada gösterdim gözün kapalı al dediler. hatta usta dediki şuan bu A kasa opel üretilse alırım hemen dedi.. daha kendi orjinal boyası üzerinde BEYAZ sadece küçük 1-2 lokal var o kadar...stepnesi bile orjinal ...yedek anahtarı bile mevcut...
    focus a niyet opel vectraya kısmet oldu ...
    bütün arkadaşlara yorumlarından ötürü teşekkür ederim....
    Allah herkesin gönlüne göre versin....
  • Hayirli olsun demek duser,kaca aldiniz vectra yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.