Şimdi Ara

düşük model ghia mı yüksek model trend mi yardımmm - resim eklendi ARAÇ ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 aylık araştırmalarım sonucu focus almaya karar verdim...beyaz renk deüşünüyorum ...
    3 araç arasında kaldım

1)
    Marka Ford
    Seri Focus
    Model 1.6 Trend
    Yıl 2006
    Yakıt Benzin
    Vites Manuel
    Km 128.000
    Renk Beyaz
    Kasa Tipi Sedan
    Motor Hacmi 1401 - 1600 cm3
    Motor Gücü 76 - 100 HP
    Çekiş Önden Çekiş

27,300 tl

2)

Marka Ford
    Seri Focus
    Model 1.6 Ghia
    Yıl 2003
    Yakıt Benzin & LPG
    Vites Manuel
    Km 144.000
    Renk Beyaz
    Kasa Tipi Sedan
    Motor Gücü 101 - 125 HP
    Çekiş Önden Çekiş

27,250 tl

3)

Marka Ford
    Seri Focus
    Model 1.6 Ghia
    Yıl 2000
    Yakıt Benzin
    Vites Manuel
    Km 141.000
    Renk Beyaz
    Kasa Tipi Sedan
    Motor Gücü 76 - 100 HP
    Çekiş Önden Çekiş

23,250 tl

sizce hangisini almam daha mantıklı...yüksek model trend mi yoksa düşük model ghia mı yardım ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhann -- 7 Ağustos 2014; 17:43:40 >

• Yüksek model ghia

Zaten 2006-2007 ghia lar 27 28 civarında var

2003 ghia'ya 27.250 verilmezki.

LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha.srckmk

Yüksek model ghia

Zaten 2006-2007 ghia lar 27 28 civarında var

2003 ghia'ya 27.250 verilmezki.

LİNK

eyvallah :)
    ben denzilideyim denizlide yok :)
  • Niye bu kadar pahalı bunlar. Focus 3 geldiğinde sıfır km focusları 30 satıyorlardı. 2007 si nasıl 27 ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Niye bu kadar pahalı bunlar. Focus 3 geldiğinde sıfır km focusları 30 satıyorlardı. 2007 si nasıl 27 ediyor.

bende anlamadım biz araba alacak olduk fiyatlar tavan yaptı...yada bunlar temiz olduğu için bu şekilde pahalı...
  • suhann kullanıcısına yanıt
    HB buldum bir tane

Link
    Dizel 2006 (makyajlı olanlar) –2007 megane 2 baksanıza hocam

Hatta 2008 benzinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 5 Ağustos 2014; 12:59:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arada sadece yıl değil kasa farkı da var. trend olsun yenisi olsun.
  • taha.srckmk

sedan bakıyorum

Marmaratic

hocam fransız düşünmüyorum ...

emre_fan_club

benimde gönlüm yeniden yana ama..focus alacaksan ghia al diyor yüzde 80 hatta 90

• quote:

Orijinalden alıntı: taha.srckmk

Dizel Ghia var Denizlide

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-ford-focus-1.6-tdci-ghia-173729661/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-tcdi-173157345/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-focus-dizel-ful-172290452/detay

bütçemi yazmayı unutmuşum kusura bakmayın...bütçem aslında 20 bin ama 5 bin daha bankadan çekip 25 bin e kadar düşünüyorum 27 binleri en azından pazarlıkla 25 bin e düşürebilirm diye düşündüm...
    ayrıca yüksek km dizel tavsiye etmiyorlar...onun için dizel düşünmüyorum..
    yine emeğiniz için teşekkür ederim...
    1 aydan fazla oldu araba almaya niyetleneli...içim dışım araba oldu... :)

• yok mu başka yardımcı olacak.. arabadan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum...hata yapmak istemiyorum...
  • focus 2te 27 bin lira çekmişler yok daha neler. o paraya çok daha iyi arabalar alınır millet kafayı yemiş resmen.
  • Yeni kasa yeni kasadır. Pişman olursun ilerde yeni kasasını al. Bu işin yol tutuşu var, güvenliği var. Her şey donanım değil. 27 bin asla etmez o kasa focus. İsterse masajlı koltuğu olsun. Yine etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Yeni kasa yeni kasadır. Pişman olursun ilerde yeni kasasını al. Bu işin yol tutuşu var, güvenliği var. Her şey donanım değil. 27 bin asla etmez o kasa focus. İsterse masajlı koltuğu olsun. Yine etmez.

kaç vereyim en son 25 bin düşünüyorum ben son fiyat...2006 trend için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

focus 2te 27 bin lira çekmişler yok daha neler. o paraya çok daha iyi arabalar alınır millet kafayı yemiş resmen.

aynen millet kafayı yemiş...arabası temiz galiba onun için kasılıyor...1 aydır kafa kalmadı araba alacağım diye...ne zor işmiş bu...keşke param olsa düşünmeden sıfır alırım...kafam rahat olur en azından ..
  • O paraya dizel Ghia Mondeo var.Bir de sadece Denizli diye tutturursan ne temiz Focus ne de başka model bulamazsın. Çevre illere de bir bak bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

O paraya dizel Ghia Mondeo var.Bir de sadece Denizli diye tutturursan ne temiz Focus ne de başka model bulamazsın. Çevre illere de bir bak bence.

dizel düşünmüyorum km. yüksek olduğu için ...bir de mondeo fazla tutulmuyor..focusun 2. eli daha hızlı ...benimde aslında gönlümde yatan aslan mondeo ama ..piyasası zayıf...
    çevre illere de bakıyorum ama ustamı oralara götürmem mi lazım arabaya baktırmam için yoksa o ilin servisinemi gitmem lazım..çdenizlide olduğu zaman hemen tamircime götürüp baktırma şansım var...esnaf olduğum için de işyerimi bırakıp gidemiyorum...
    Çevre illerde veya başka illerde tanıdık, akraba vs varsa onlar baktirsınlar.Temizse ve sende guvenirsen gidip alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: suhann

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

focus 2te 27 bin lira çekmişler yok daha neler. o paraya çok daha iyi arabalar alınır millet kafayı yemiş resmen.

aynen millet kafayı yemiş...arabası temiz galiba onun için kasılıyor...1 aydır kafa kalmadı araba alacağım diye...ne zor işmiş bu...keşke param olsa düşünmeden sıfır alırım...kafam rahat olur en azından ..

sadece denizlide diye tutturma başka yerlerede bak acele etme. o paraya focus 2 alınır focus 1 mi kaldı tabut oldu artık.

avensis alınır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-satilik-avensis-temiz-bakimli-173273015/detay

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.