Şimdi Ara

Düşük motorlu benzinli araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pardon modeli yazmışsın, ama ben bu parayla o modeli alamam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nebigil25 N kullanıcısına yanıt
    2018 ocak'ta 46 bin'e satmıştım. kazasız değişensiz boyasızdı benim araba. ama şimdi baktım da 60 bin istemeye başlamışlar 60k edecek bir araba asla değil.
  • Hocam fiyatlara alissaniz iyi edersiniz, yeni piyasa rakamları bunlar, ben bir önceki kasayı almayı planlıyorum, endişem İzmir yokuslarini çıkar mı, sizin araç kadar performansı var mı?

Bahsi geçen yaris 1.0 ve bu motor 3 silindirli, bildiğim kadarı ile 2012 ve üzeri kasada bu motor var. Yokuşları sakin de olsa çıkmakta bir sorun çıkarmıyor bir vites eksik olunca hemen her yere çıkabiliyor, uzun yolda 100-105 km/saat hızda uzun yolda iki kişi bagaj yüklü, klima yolun 1/3 ünde açıkken 6lt lpg tüketiyor, pedalı çok hassas kullanmanız gerekiyor yoksa bu tüketime ulaşamazsınız,arabayı rampalarda bayılmadan kullanmanız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: player_x

Bahsi geçen yaris 1.0 ve bu motor 3 silindirli, bildiğim kadarı ile 2012 ve üzeri kasada bu motor var. Yokuşları sakin de olsa çıkmakta bir sorun çıkarmıyor bir vites eksik olunca hemen her yere çıkabiliyor, uzun yolda 100-105 km/saat hızda uzun yolda iki kişi bagaj yüklü, klima yolun 1/3 ünde açıkken 6lt lpg tüketiyor, pedalı çok hassas kullanmanız gerekiyor yoksa bu tüketime ulaşamazsınız,arabayı rampalarda bayılmadan kullanmanız gerekir.
    LPG takmadan kullanmak istiyoruz, şehir içi 6 litre benzin yaksa bizim için yeterli, şehir dışı hiç kullanılmayacak, ama işte 2012 üstü 50 bin diyorlar, bütçenin üstünde maalesef, acaba bir önceki kasa-motor ile ilgili bilginiz var mı?

Bir önceki kasa kasa olarak bilgim yok maalesef, diğer bir seçenek olarak i10 ları inceleyebilirsiniz ancak lpg de yaris kadar tutumlu değildir. Bagajı az ancak iç hacmi şaşırtıcı derecede büyüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: player_x

Bir önceki kasa kasa olarak bilgim yok maalesef, diğer bir seçenek olarak i10 ları inceleyebilirsiniz ancak lpg de yaris kadar tutumlu değildir. Bagajı az ancak iç hacmi şaşırtıcı derecede büyüktür.
    Hocam biz LPG hiç takmayacagiz, bagaji hiç kullanmayacagiz, hatta arka koltukları dahi kullanmayacagiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: predator93

dikkat ettiyseniz motor benzinli 1.2 16v renault motoru bakımı düzgün yapılırsa 500bin kmyi gecer. 170bin km renault benzinli için 4 te 1 ömür falan. ha piyasada lpg takılıp eşşek gibi kullanılmış 200bin km görmeyecek motorlarda vardır.

Alıntıları Göster
    arkadaşım yaklaşık bir sene önce aldığı clio2 (1.2 16v, 170bin kmde, lpgsiz) ile neredeyse aralıksız ve özellikle belirteyim uzun yolda agresif kullanmasına rağmen 1500km lik yolculuğu, gram yağ eksiltmeden tamamlayabildi... kesinlikle kendini kanıtlamış sorunsuz bir motor... yeter ki sizinde sözünü ettiğiniz gibi doğru düzgün bakılmış olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2020 den itibaren isyan etmeye başlıycak herkes araç almak o kadar mantıksız işki şu devirde MTV oranları baya yükseldi sigorta bakım cart curt hesap ettiğin zaman almak baya baya ultra lüks oldu araba paran varsa binersin orta halli isen 2020 den itibaren demek istediğimi anlıyacak herkes toplu taşıma candır :D
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    bendede aynı motorlu daçya var yağ eksiltmiyor, yakıtıda iyi şehirlerarası bayaa iyi.biraz yokuşlarda zayıf onuda idare ediyoz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004-2007 model arası Kia Picanto. 1100cc 4 silindirli düzgün ve problemsiz bir araçtır. 200bin kmden fazla sorunsuz kullandım.
    Düşünebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.