Şimdi Ara

düşük öncelikli ceza havuzu nedemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne demek mucadele puanı almcıaksın dıyo hedıyede gelmyıo ne zaman geçer

• Düşük oyuncularla karşılasıyorsun sanırım. ben bir keresinde düşmüştüm 500 win var iken bazıların 50 70 wini falan vardı ve maçlarını çok geç buluyor ben düşük mucadeledeyken 10 15 dakıka bekledıgımı hatırlarım ve adamlar zaten düşük mucadele oldugu için team fighti kaybedınce direk quit falan atıyorlardı böyle kişiler maçıma çok gelmişti. ne zaman geçeceğide maç aramadan önce haritanın üstünde kırmızı yazıyla yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 26 Haziran 2013; 9:00:32 >
  • Senin için kötü oluyor. Seni senden çok daha yüksek winli adamlarla eşleştiriyor. Maç bulma süren artıyor, item düşmüyor, exp gelmiyor. Benim 300 gün ceza var mesela, 200 win falan var 800 winli adamlarla aynı maça düşüyorum. Bence daha güzel ama pro oyuncularla oynayınca oyunu çok daha hızlı öğreniyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 26 Haziran 2013; 11:03:50 >
  • Cezan bitene kadar, maç ararken, maç bulma öncelik sıranın düşük olması (partiydeysen tüm parti için geçerli), maç sonlarında tecrübe puanı ve eşya düşmemesi demektir.
    "Oyna" ekranında bölgeleri seçerken görünen haritanın üzerinde cezanın bitmesine ne kadar kaldığını görebilirsin.
  • maçın tamamen bitmemesi demek.şu ana kadar lowda oynadığım oyunda mutlaka bir rage atan oldu.hatta lvl 1 olup 500 küsür winli adamı görünce...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.