Şimdi Ara

Düşük Windows Phone satışları Microsoft'u büyük zarara sokabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grozny

Almayın aldırmayın, hiç altıntı yapıp neyini beğenmedin fanları çıkmasın 2-3 senedir kullanan biri olarak söylüyorum almayın aldırmayın

O kadar hararet yaptıysa Windows sende klima fanı bağlat ne diyelim başka bu kadar hararet sorunu yaşayan bir kullanıcıya.

• Benim gibi Symbian'cıların ahı tuttu, Windows Phone asla gelişmeyecek ve umarım gelişmez. Windows'u sadece PC'de desteklerim.
  • Microsoft'a bişey olmaz.Windows Phone gayet güzel bir sistem.Güvenlik,stabilite,istikrar,uzun ömürlü kullanım isteyenin tercihi Windows.W10 ile birlikte mobil alanda da pazar payını artıracaktır.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Hâlâ forumda Symbian kullanıcısı olduğunu görmek güzel. Sadece Symbian severler değil MeeGo'yu ve Nokia'yı gerçekten seven kullanıcılar da desteğini kesti. Yapılan onca emeği bir çırpıda çöpe attıkları için ellerindeki sadık kullanıcıları da kaybettiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Benim gibi Symbian'cıların ahı tuttu, Windows Phone asla gelişmeyecek ve umarım gelişmez. Windows'u sadece PC'de desteklerim.

Symbian ve Nokia severler buradalar demek. Nokia'yı Microsoft'a değişenler bir hayli fazlayken hemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 28 Haziran 2015; 22:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

İşletim sistemi değil mesele, mağaza nın durumu asıl mesele.

işletim sistemide dert hocam, microsoft windows için her hafta güncelleme çıkartırken wp ye yılda bir bile guncelleme vermiyor neredeyse. ara güncellemelerle hallolabilecek bir ton ıvır zıvır sıkıntısı var. nıkialarda hala bulanık çekme sorunu var mı misal, Yada wi-fi kapatmak için illa ayarlara girmek gibi bir ton saçma sapan sorun var. microsoft mobil olayına çok sıcak bakmıyor oradan gelecek parayı çok önemsemiyor ve orayı ana pazarı gibi görmüyor. android ve ios için mobil dünya ana pazar konumunda, o nedenle mobile fazla ağırlık vermiyor microsoft.

yıl 2012 ilk lumiamı arkasından htc 8x imi aldım. android üzerine 3 versiyon çıkartırken microsoft sözverdiği halde 3 yıl içerisinde sadece bir ara güncelleme çıkarttı. resmen beni kandırdı. güncellemelerle adam olur dediğimiz sisteme hiç tam güncelleme gelmedi. temmuzda gelecek denen windows 10 ekimde telefonlara gelecekmiş , eminolun win 10 un telefonlara gelmesi 2016 şubatı bulur.

mağaza olayı tam bir fiyasko zaten.

Model model geleceği için w10 , bence 2016 yazını bulur. W10 dan sonra tüm modellere aynı anda gelecek dendi windowsphonehaber de.

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Evet ya. Telefonu eline alıyorsun, resmen sıkılıyorsun. Android de öyle mi. İstediğin gibi yap. İsterdiğin launcher ı kullan.

Tabi Apple'da paragöz bir firma ama adamların cihazları da donanım olarak iyi. Microsoft ise daha şimdiden kâr edeyim diye
    kalkıp 512 RAM li cihazlar üretti. Bence birkaç sene para kazanmayı değil, piyasada oturmuş bir sistem olmayı seçmeliydi.

Ama Microsoft mu bunu yapacak. Ne komik. 6 ay bekleyemez o. Hemen giderden kısmalar, kâr arttırmaya çalışmalar vs başlar yani...
  • Windows'un bu dertlerden kurtulabilmesi için öncelikle DLL sisteminden kurtulmalıdır. Kurtulamıyorsa, DLL üzerinde yenilik yapması gerekmektedir. DLL sistemi iyi bir sistem ama çok eskidi diye düşünüyorum. Hala register etmeniz ve sistemi yeniden başlatmanız gerekiyor. Hafıza'da çok fazla yer kaplıyor ve yıllardır yapmak istediği restart yapmadan çalıştırma fikrine en büyük engel. Bilmiyorum belki bildiklerim yanlış (eğer öyle ise lütfen düzeltin öğrenmemek ayıp) ama doğru ise MS'in bu işe el atması kesinlikle lazım (özellikle "10'dan başka işletim sistemi çıkmayacak" söyleminde devam etmek istiyorsa).

• Argesine, pazarlama departmanına milyar dolar doken, dünyanın en iyilerini getiren firmaya edilen laflara bak, iyice berber dedikodusuna döndü konu. Leş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Evet ya. Telefonu eline alıyorsun, resmen sıkılıyorsun. Android de öyle mi. İstediğin gibi yap. İsterdiğin launcher ı kullan.

Tabi Apple'da paragöz bir firma ama adamların cihazları da donanım olarak iyi. Microsoft ise daha şimdiden kâr edeyim diye
    kalkıp 512 RAM li cihazlar üretti. Bence birkaç sene para kazanmayı değil, piyasada oturmuş bir sistem olmayı seçmeliydi.

Ama Microsoft mu bunu yapacak. Ne komik. 6 ay bekleyemez o. Hemen giderden kısmalar, kâr arttırmaya çalışmalar vs başlar yani...

Telefon oyuncak değildir , işini yaparsın kenara koyarsın. Yok tema attım yok arayüz değiştirdim aa simgeler ne oldu yok ertesi gün rom attım vss. asosyal bebeler android kullansın , 25 yaş üstü insanlar wp kullansın iin özü budur. Zaten ms bu işletim sistemini yaparken 25 yaş üstünü baz almıştır.

Bana geçen gün bir tanıdığım android mi yoksa wp mi alayım diye sordu. Kime alacaksın dedim , bana 13 yaşındaki çoçuğuna alacağını söyledi. Hiç tereddüt etmeden gidin android ucuz bir telefon alın dedim. Haa kendisi için sorsaydı wp al derdim. Arayüzü beğenmeyebilirsin ama wp sistemi başlı başlına bir ekosistemdir. Uygulama geçişlerin kapanışları yada yaptığın herşeyde bir bütünlük vardır. Android gibi kıçı başı ayrı oynayan estetikten yoksun bir sistem değildir.

Ha wp mükemmel mi hayır değil ama kullanması oldukça eğlenceli bir sistem..

Sana önerim sen sakın olaki wp telefon alma sanada android telefon öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 29 Haziran 2015; 14:06:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz dediniz Microsoft batacak diye hemen battı şirket zaten Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış
  • Burada "beter olsun" diye yorumlar okuyorum ve mal mısın diye sormak istiyorum. Pazarda üçüncü oyuncu her zaman rekabet getirir, fiyat performans oranını arttırır. Yani kullanıcıların yararına. Neden belasını istiyorsunuz anlamıyorum ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu faaliyetlerle karı elde edemez

tipde olması lazım...

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim. Sen bu yaşa kadar bu kafa yapısıyla nasıl geldin? Bu kadar lüzumsuz mesajlar olur mu yahu? Apple'ın donanımı iyiymiş de Microsoft 512 MB RAM koyuyormuş. Ha zaten iphone fiyatlarına 512 MB RAM veriyor değil mi?

Sn kimsin? Zamanında demişmiş

Yazık sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 30 Haziran 2015; 1:17:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utku kullanıcısına yanıt
    Öyle deme hocam o kadar para veriyorlar sonuçta bahaneleri olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku
    Her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim. Sen bu yaşa kadar bu kafa yapısıyla nasıl geldin? Bu kadar lüzumsuz mesajlar olur mu yahu? Apple'ın donanımı iyiymiş de Microsoft 512 MB RAM koyuyormuş. Ha zaten iphone fiyatlarına 512 MB RAM veriyor değil mi?
    Sn kimsin? Zamanında demişmiş
    Yazık sana.

Her zaman söylüyorsun, yine söylersin. Çünkü yapacak işin yok.
    İşin gücün, İnternet'te ona buna sataşmak. Boş gezenin boş kalfası gibi.

Git kendine bir meşgale bul da, ona buna sataşmazsın belki...

Shame on you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 30 Haziran 2015; 3:26:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi
    Telefon oyuncak değildir , işini yaparsın kenara koyarsın. Yok tema attım yok arayüz değiştirdim aa simgeler ne oldu yok ertesi gün rom attım vss. asosyal bebeler android kullansın , 25 yaş üstü insanlar wp kullansın iin özü budur. Zaten ms bu işletim sistemini yaparken 25 yaş üstünü baz almıştır.

Bana telefon veya platform önermene gerek yok. Benim platformum bellidir. Paramı da sokağa atmam.

Yalnız "Telefon oyuncak değildir , işini yaparsın kenara koyarsın." demişsin ya.

Hangi devirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben 2015 teyim. Sen sanırım 1997 lerde falan kalmışsın.
    O zamanlar Ericsson 388 falan vardı, takoz. O devirlerde dediğin gibi telefon oyuncak değildi ve konuşup
    kenara koyuyordun.

Bugün Dünyanın En büyük oyun endüstrisi akıllı telefonlar olmuş, sen kalkıp oyuncak değildir diyorsun.
    Telefonlar konsol seviyesine gelmiş, sen daha 18 sene öncesinde takılıp kalmışsın.

Aş bunları. Welcome to 2015...

• Microsoft'un yapması gereken bence çok sağlam bir amiral gemi modeli çıkartıp piyasada şok etkisi yaratmak.Apple Samsung ve diğer firmalarla rekat etmek istiyorsa özellikle kamera anlamında onlardan daha iyi fotoğraf çeken ve video kaydı yapan bir telefon üretmeliler.Gerisi zaten teferruat windows phone stabil ve akıcı çalışan bir sistem uygulama sıkıntısını da çözdüler mi satışlar artar.

• Bu zihniyetle satmaları ilginç olurdu zaten.

• Zenginin malı züğürdün çenesini yorar derler... Burada gelmiş o ona sataşıyor o ona laf sokuyor. Size noluyor ki? AHHHAH.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.