Şimdi Ara

Düşün ki bu konuyu sevgilin okuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni öldürmek istiyorum ah keşke faili mechul'e kurban götürme imkanım olsa , asar ölüşünü izlerkende karşında sigaramı içerdim
  • Çok şey varda yazabileceğimi sanmıyorum.
  • sen ne sevgimi nede sana verdiğim değeri hakeden birisin.yıllarımı boşa vermişim senin için.sende benim cektiklerimi çek bi gün..o zaman anla neler yaşadığımı..görüşmemek üzere..
  • beybi beybi beybi aaaaaaaaaa
  • sen bırakmadan ben bırakmam diyordun ama sen bıraktın bak noldu şimdi?

sevgilimden yeni ayrıldım.
  • Suyu ısıt.. Olursa olur olmazsa çay demleriz.
  • zor olan ayrılmak değildir.
    asıl zor olan ayrılıktan sonra o kanatan, acıtan bekleyişlere direnmektir....
    zor olan unutulmayan hatıraları unutmaya çalışmaktır.
    zor olan severek ayrıldığın sevdiğini bi daha asla görememektir.
    zor olan yatağına uzanıp keşke dedirten umutlarının göz göre göre tükenmesini izlemektir.
    zor olan ...dedim ya, ayrılığın kendisi değil ayrılığın ertesidir..

Pişmanlıklar pişmanlıklar .Keşke hayatbir film gibi olsa ve geri alınabilse..
  • ben bırakmam ben bırakmam sensiz yaşayamam diyordun bak ne oldu şimdi?

ayrıldık gördün mü? he? gördün mü laaaaaaan. Aman o değilde beyler bugün bi LC Waikiki de bir kız gördüm güzeldi baya da kesiştik ulan soru falanda sordum bir isimliğine bakamadım ya pazar tekrar gidicem umarım o kızda ordadır bu sefer ismini falan öğrenicem.
  • bunu okuyacağını biliyorum seni çok seviyorum aşkım :)
  • Merhaba herşeyim,ben hiçbirşeyin.
  • Söylemek isteyipte söyleyemediklerimin aklıma gelenlerini yazıyorum..

Uykudan uyanır uyanmaz birşeyler yedirmek için diretme, hemen birşeyler yiyemiyorum midem almıyor.
    Çocukca aptal davranışlarından vazgeç. Olgun ol ağırdan sat kendini biraz, her gördüğüne otuziki diş sırıtma, asabi ol demiyorum. Dengesini tuttur.
    Bir soru sorduğunda cevap vermiyorsam ikinci defa sorma.
    Sana birşey teklif ettiysem geri çevirme.
    Kurduğun hayallerle gelme bana, yapabildiklerinle gel.
    Birşey söylüyorsam ikinci defa söyletme.
    Yalan söyleme.
    Kolamdan ben vermedikçe içme. Kola esirgeyen yok, koca şişe yanında duruyor.
    Zerre kadar güvenmiyorum sana bil.
    Son aylarda yine yok onlayım bunlayım muhabbetin arttı, ne bok yersen ye umrumda değil ama bunu düşündürebiliyosun hala.
    Basit gördüğün bir çok unsuru önemsiyorum, ama hala farkında değilsin.
    Annene babana sinirlendikçe gelip yanımda onlara sallama. Gözümden düşüyosun.
    Annene babana saygın yok, bana yok, kendine yok. Saygısızın tekisin.
    Annenin bana karşı yaklaşımını saklamana gerek yok. Tüm aileninde.
    Seni seviyorum, sensiz yaşayamam, senin için herşeyi yaparım, senin için ölürüm tarzı boktan cümleler kurma.
    Fazla soru sorma, sorguya çekilmeyi sevmiyorum.
    Senden önce bambaşka bir insandım şimdi boktan bir insanım. Hepsi senin yüzünden.
    Hayatımı karartan uçurumlar senin yüzünden.
    İstanbulda olmam senin yüzünden.
    Çektiklerim senin yüzünden.
    Zor durumda olmam senin yüzünden.
    Özgüvenimin azalması senin yüzünden.
    Hiçbirşeyi umursamamam senin yüzünden.
    Yaptığın ufacık tefecik şeyleri kocamanmış gibi görmekten vazgeç. Ufkun çok dar.
    Biraz zayıfla, boğazına dur demesini öğren.
    Varlığın içinde öyleydi böyleydi deme.
    Git bir iphone al kendine. Herşeyin ertelemekle geçiyor.
    Efendi olmasını bil, değer kıymet bil.
    Yaşanan hiçbirşeyin unutulmadığını bil.
    İşine gelmiyen, unutmak istediğin şeyleri kendin hemen unutabilirsin ama herkes öyle unutmaz.
    Okul taksidi ödeyebilmem için o kıçı kırık bileziğini her seferinde önüme getirip durma.
    Allaha şükür çalışıyorum, kendim öderim. Şimdi olmaz sonra olur.
    Yardım para vererek olmuyor, yardım etmek istiyorsan tedarik edersin ben geri veririm zamanla.
    Bir yıldan fazla zamandır bir araba isteğim var, gerçi o bile sayende başladı :) sonra inat oldu ama neyse,
    Otobüste trende götüne parmak atmasınlar diye arabayla götüreyim okula eve dedim. Senin onda bile sesin çıkmaz ya neyse.
    Ben o zamandan beri bankalarda kredi alabilmek için götümü yırtarken, sen olmuyorsa olmuyor demekle yetindin.
    E hadi benim için herşey yapıyorsun sözde, git banka soy :).
    Facebook ta kız kardeşim diye kaydettiğin kız, Kocaman bankanın müdürünün kızı, sorduğunda ne kadar traşa aldı durumu?
    Bunada gerek kalmazdı annen her ay bir milyardan fazla k.k ödemesi yapıyor. İstese şak diye çekecek gücü var,
    Diyebilirmisin anne kredi çek sevgilime o öder. Biraz g*t ister.
    Niye, daha annene benim adımı içeren cümleyle başladığında sana bakışı değişiyordur.
    Niye, yıllardır annene beni nasıl empoze ettiysen onun tohumlarını besler.
    Annen bir tarafa, sende bunu isteyecek güç varmıki acaba.
    Durum bana gelince öyle değil değil mi, aldığım tektaş ı gırgıra alıp, millet artık teklif ederken tektaş alıyor dersin,
    Ama düşünmezsin ben onu böyle moda olmadan önce milletten çok önde giderken yaptım,
    Düşünmezsin, yaptıklarına rağmen önüme engeller koymana rağmen içimde çiçekler açtığını,
    Düşünmezsin, cebimde en ufak bir fazlalık olsa seninle ilgili birşey düşündüğümü,
    Düşünmezsin, karşılık verebillseydin daha nelerin olabileceğini.
    Sen sadece kendini düşünürsün, laftada beni.
    Arkadaşların ne kadar saygı duyuyor bana değilmi, tabi biliyorlar ne boklar yediğini benimleyken,
    Niye bana saygı duysunlar, ezik der geçerler tabi.
    Sen millete beni böyle empoze ettikçe ben sana si*kt*r git diyeceğim.
    Konserde başkalarıyla tanışıp, beni sallamadığın sürece, si*kt*r git diyeceğim.
    Okulda başkalarının peşinden koşup onlarla sinemaya gidip, yüzüme telefonu kapattığın sürece si*kt*r git diyeceğim.
    Yazlıkta başkalarıyla tanışmak için can atıp,utanmadan ikinci defa ona dönüp, onla yatıp kalktığın sürece si*kt*r git diyeceğim.
    Benimle birlikteyken başkasıyla öpüşüp, sadece bir öpücüktü başka birşey olmadı dedikçe, si*kt*r git demeye devam edeceğim.
    Millet götüne bakıp fotoğraf çektirirken, o kişi için keşke onun gibi olabilsen dedikçe, si*kt*r git demeye devam edeceğim.
    Bunları ısıtıp ısıtıp önüme koyma dedikçe, kocaman bir si*kt*r git demeye devam edeceğim.

Ben herşeyimi sana adamışken, sen bunları yapıp üstüne bir b*k yapmadım dedikçe, evet yapmadın, hiçbirşey yapmadın.
    Önüne onlarca fırsat geçti hepsini harcadın, birşey yapmak istemedin.

Sen böyle olduğun sürece hass*kt*r lan ordan diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 24 Mart 2012; 4:38:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

forumu, nickimi, şifremi biliyor. kim bilir belki şu an bakıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Seni öldürmek istiyorum ah keşke faili mechul'e kurban götürme imkanım olsa , asar ölüşünü izlerkende karşında sigaramı içerdim

Cod MW 3 Terk..
  • sabahtan beri gözünde çapak var
  • tülaay geri dön aşkım nolurrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

• Yeter lan elimin derisi eridi sürtünmekten halden anla azıcık
  • Tülay geri dön sensiz yapamıyom pişmanım :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu7rat -- 24 Mart 2012; 23:36:51 >
  • Demet valla açıklayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Adam kılıbık beyler .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.