Şimdi Ara

Düşün ki bu konuyu sevgilin okuyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Mila, pazartesi yüzüne karşı söyleyeceğim ama genede buraya yazayim hem okurken pazartesiye kadar rahat rahat karşımda durursun; Seninle sevgiliden ötürü, aşka dair hiç birşey yaşamadık aslında bunu bilmeni isterdim 2 haftadır soğuk davrandığım halde anlayamadığına şaşırıyorum doğrusu. Anlayışla karşılayacağını biliyorum. Zaten ayrılık açısından birşey söylemiyorum, sadece seninle arkadaş kalıp ilk günlerimizi arkadaş gibi geçirdiğimiz günleri özlüyorum. Hayatımda bir yol çizmiştim, zamanında da söylediğim gibi sana aşıkken bir an olsun kafamı işlerden kaldırmamda çok yardımcı oluyordun ama önümde yapmam gereken projeyi unutturdun bana, seni düşündüğümden dolayı hep kafam karıştı hayatım bir an alt üst oldu. Mila sen nereden çıktın ki karşıma o gün seninle konuşmamalıydım bile! Tekrardan 1 ay geriye sarıp işlerime odaklanmalıyım. Senden tek isteğim benim gibi birisini bulursan onunla da oynamaya çalışma çünkü kimse bunu hak etmek istemez. Senin düzeleceğini umarak bir süre bekledim bile ama ben bunu anlayamadığım için çok salakmışım onu fark ettim, bundan sonra tekrardan kendi başıma devam edeceğim. Hayatıma girdiğin için teşekkürler.

o.pu bari şu yazımı gör de pazartesi bunu söylemek için heyecanlanmıyayim... nasıl ayrılıcam diye uzun zamandır düşünüyorum, seni düşünmekten bir rahat vermedin bana!

• sınıfınıza bakmaktan gözlerim şaşı oldu .yaz geldi hala çıkmıyosun aralarda dışarı az hava alsan beynine oksijen gitse diyorum.bide o kırmızı başlıklı kıza söyle seni yalnız bıraksın çıkışta kocaman kız olmuş yalnız gidemiyor eve .neyse anladın sen yeter bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

forumu, nickimi, şifremi biliyor. kim bilir belki şu an bakıyordur

Adam kılıbık beyler .

yok bence adam en iyisini yapıyor :) kızın yanında insan mode on :) arkadaşlar arasında insan mode off.. :) bende aynı taktiği kullanıyorum işe yarıyo :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.