Şimdi Ara

Düşüncemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun bı aradan sonra bu olaya gerı donmek ıstedık ve server kurmaya başladık daha önce bı cok turk serverlarında kastım ve o kalıteyı yakalamak ıcın calişıyoruz.
    Bu uzun zamanda bi cok şeyin değitini gorduk ve serverımızı acmadan sızınde dusuncelerın almamız bizim icin önemlı.
    Bizim Düşüncemiz
    Serverımız 2 haftta veya 3 hafta gıbı bı sure acık durmucak uzun bi sure acık kalıcak
    Res sınırı olucak 150 vs gıbı
    Res ödullerı olucak ama full exc ıtem lı fln degıl (konusulucak)
    Değişik yarışmalarımız olcak ama at yarışı fln benı bulun gbı olmucak
    Exp max fln degıl 600 300 arası dusunuyoruz
    Guild Savaşları önemlı olduller olcak

ve bi cok şey daha dusunuyorum Herşey kolay olmucak zorda olmucak Amacımız eskı kalıteyı ve eski-yeni oyuncuları yakalamak
    sizin yormlarınızı beklıyorum.....kötu veya iyi

• yine bilindik bi başlik herkes böyle aciyor basligi server ya hic acilmiyor yada 2 hafta acik kalabiliyor yakın zamanlarda cok yasandi eger gercekten yapabilceksen tebrık ederim sonuc dierleri gibi olucaksa hic gerek yok basarilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsoldiers07

yine bilindik bi başlik herkes böyle aciyor basligi server ya hic acilmiyor yada 2 hafta acik kalabiliyor yakın zamanlarda cok yasandi eger gercekten yapabilceksen tebrık ederim sonuc dierleri gibi olucaksa hic gerek yok basarilar
    yine bilindik başlık diyebilirsin sadece zaman gostercek amacımız bu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neophyte_

yine bilindik başlık diyebilirsin sadece zaman gostercek amacımız bu sadece

Alıntıları Göster
    PEKİ NE ZAMAN ACILCAK BELLİ TARİH VARMI ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdiasd

PEKİ NE ZAMAN ACILCAK BELLİ TARİH VARMI ?????

Alıntıları Göster
    server kuruldu s5 shoplar fln hazırladık suanda spotları fln hazırlıyorz forum hazırlıyoruz eksıksız ve hatasız olmasına dıkkat edıyorz tam bı sure soyluyemıcem tam tarıh burdan yayınlıcam
  • quote:

server kuruldu s5 shoplar fln hazırladık suanda spotları fln hazırlıyorz forum hazırlıyoruz eksıksız ve hatasız olmasına dıkkat edıyorz tam bı sure soyluyemıcem tam tarıh burdan yayınlıcam

Alıntıları Göster
    deciated mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SouL|

deciated mi ?

Alıntıları Göster
    hayır serverımız evde 8 mbit baglantı ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayır serverımız evde 8 mbit baglantı ile

Alıntıları Göster
    uzun olmak dıleyle beklıyorum serverin acılmasını öncedende tanıyorum senı bizmudan fln inş o ortamı yakalarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsfrt

uzun olmak dıleyle beklıyorum serverin acılmasını öncedende tanıyorum senı bizmudan fln inş o ortamı yakalarsın

Alıntıları Göster
    anakartınızı öğreneblrmym ?
  • quote:

anakartınızı öğreneblrmym ?

Alıntıları Göster
    aslında suanda kurulum aşamasındayız cadede olcak özel 8 mbit hat cektirttik baglanmasını bekliyoruz suanda sadece evde kurulum yapıyoruz
  • quote:

aslında suanda kurulum aşamasındayız cadede olcak özel 8 mbit hat cektirttik baglanmasını bekliyoruz suanda sadece evde kurulum yapıyoruz

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun inşllah uzun ömürlü ve kaliteli bir server olur
    başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

Hayırlı olsun inşllah uzun ömürlü ve kaliteli bir server olur
    başarılar

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Fkat eve cektireceğiniz bağlantının upload hızı bildiğim kadarıyla 1mbit olacak 8mbit/1mbit sizin kullanacagıınız 1 mbitlik kısım. Yanlıs biliyorsan beni düzeltiniz arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Néo

Hayırlı olsun. Fkat eve cektireceğiniz bağlantının upload hızı bildiğim kadarıyla 1mbit olacak 8mbit/1mbit sizin kullanacagıınız 1 mbitlik kısım. Yanlıs biliyorsan beni düzeltiniz arkadaslar.

Alıntıları Göster
    lagsız bı server olcak ona dıkkat edıyoruz acıldıktan sonra test yapıp oyle yayınlıcaz eger lag olursa internet baglantısı yukseltıcez
  • quote:

aynen kardesim server icin onemli olan kısım upload die biliyorum bende oyuzden lag olmasi kacinilmaz sonuc
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsoldiers07

quote:

aynen kardesim server icin onemli olan kısım upload die biliyorum bende oyuzden lag olmasi kacinilmaz sonuc

Alıntıları Göster
    GEC ACILSIN GUSEL OLSN HAZ OLSN LAGSIZ OLSNNN :d

• quote:

Orijinalden alıntı: asdiasd

GEC ACILSIN GUSEL OLSN HAZ OLSN LAGSIZ OLSNNN :d

Alıntıları Göster
    Kolay gelsin simdiden
  • quote:

Kolay gelsin simdiden

Alıntıları Göster
    Düşünce mi istiyorsun benim düşüncelerimi söyleyim.

Birincisi evden bir server aslında güzel ama hani sağlam bir kasa sağlam bir bağlantı lazım. Şuan benim pc de bir server kurulu zaten hamachi ip sinden kurdum hani maksat güzel bir server files bulup bugları kapatıp güzel birşeyler yapmayı planlıyordum ama şuan pek zaman ayıramıyorum zamanında ders çalışmadığım için inkılap II den FF alınca yaz okuluna kaldım sınavlarıma çalışıyorum :)) ama elimdeki server files aslında güzel de düzgünde çalışıyor ama pek ince ayar yapamadım neyse işte düşüncelerime gelim

Öncelikle bilmiyorum ama max stat serverlarda adı bilindik sağlam çok güzel yabancı serverlar var o yüzden bence max reset düşük olmalı ve xp de ona göre az olmalı

Xp.....................: Low Rate (15-20)
    Drop..................: %50-60
    Max Reset..........: 3-5
    Level Stat..........: 5/6/7 (Standart)
    Dropların düşük olması daha iyi olur oyun içerisinde Trade yi sağlar.

--------------------------------------------------------------------------------------------

ChocolateEvent= 0
    CandyBoxEvent= 0
    Olması daha iyi çok fazla karmaşa oluyor çünkü

--------------------------------------------------------------------------------------------

HeartOfLoveEvent.....= 1
    HeartOfLoveDropRate= 15
    Düşük olsun fakat droplarında en fazla +11+Add+L Bone,Legendary ve dengi itemler + silahlar karışık şekilde düşsün

BoxOfHeaven nın da dropu düşük olur ondanda tüm jeweller düşer Bless,Soul,Chaos,Life,Harmony. (Reklion Event çalışmıyorsa Seed de eklenebilir)

Silver Medal en fazla +7+Add+L Bone ve dengi itemler + silahlar düşsün
    Golden Medal en fazla +9+Add+L Legendary ve dengi itemler + silahlar düşsün

Summoner itemlerinide eklemeyi unutma ;)

Mu PointShop
    (Pointler kazanılan gm eventleri ile elde edilebilir)

İmp,Angel,Unila
    255 Büyük SD pot
    Sphere
    Yüksek level Büyüler (Decay,Nova,5shots vs vs.)
    Event Biletleri

Sitede Reset Stat sistemi olmalı
    Client ve packlerin tek bir link değil mirrorlarıda olmalı
    Clientde Maplerin şekilleri değiştirilmemeli orjinalleri gayet güzel
    Lorencia barda farklı bir güzel müzik çalabilir ;) (Metal veya Rock tercihimdir :P )

BC 30dk
    DS 1saat
    CC 1saat
    İC 1saat
    Crywolf ve Reklion 24saat
    CS 1hafta da bir yapılabilir.

Spotları çok iyi ayarlaman lazım her başlangıç olan şehirlerde en düşük mob spotları olmalı

Davias 3 klasik yeti spotları

Atlans 1 2 3 de spotlar

Losttower 1 7 de spotlar

Tarkan da spotlar

İcarus da spotlar

Arena da BC 1 den başlayıp artık en son kaçsa 7 mi 8 mi hatırlamıyorum herneyse kademe kademe ayrı ayrı spotlar olmalı

Vallah daha aklıma birşey gelmiyor saat 06:04am oldu :D uyumadım daha umarım sadece düşüncede kalmaz ;)

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E76BDB340

Düşünce mi istiyorsun benim düşüncelerimi söyleyim.

Birincisi evden bir server aslında güzel ama hani sağlam bir kasa sağlam bir bağlantı lazım. Şuan benim pc de bir server kurulu zaten hamachi ip sinden kurdum hani maksat güzel bir server files bulup bugları kapatıp güzel birşeyler yapmayı planlıyordum ama şuan pek zaman ayıramıyorum zamanında ders çalışmadığım için inkılap II den FF alınca yaz okuluna kaldım sınavlarıma çalışıyorum :)) ama elimdeki server files aslında güzel de düzgünde çalışıyor ama pek ince ayar yapamadım neyse işte düşüncelerime gelim

Öncelikle bilmiyorum ama max stat serverlarda adı bilindik sağlam çok güzel yabancı serverlar var o yüzden bence max reset düşük olmalı ve xp de ona göre az olmalı

Xp.....................: Low Rate (15-20)
    Drop..................: %50-60
    Max Reset..........: 3-5
    Level Stat..........: 5/6/7 (Standart)
    Dropların düşük olması daha iyi olur oyun içerisinde Trade yi sağlar.

ChocolateEvent= 0
    CandyBoxEvent= 0
    Olması daha iyi çok fazla karmaşa oluyor çünkü

HeartOfLoveEvent.....= 1
    HeartOfLoveDropRate= 15
    Düşük olsun fakat droplarında en fazla +11+Add+L Bone,Legendary ve dengi itemler + silahlar karışık şekilde düşsün

BoxOfHeaven nın da dropu düşük olur ondanda tüm jeweller düşer Bless,Soul,Chaos,Life,Harmony. (Reklion Event çalışmıyorsa Seed de eklenebilir)

Silver Medal en fazla +7+Add+L Bone ve dengi itemler + silahlar düşsün
    Golden Medal en fazla +9+Add+L Legendary ve dengi itemler + silahlar düşsün

Summoner itemlerinide eklemeyi unutma ;)

Mu PointShop
    (Pointler kazanılan gm eventleri ile elde edilebilir)

İmp,Angel,Unila
    255 Büyük SD pot
    Sphere
    Yüksek level Büyüler (Decay,Nova,5shots vs vs.)
    Event Biletleri

Sitede Reset Stat sistemi olmalı
    Client ve packlerin tek bir link değil mirrorlarıda olmalı
    Clientde Maplerin şekilleri değiştirilmemeli orjinalleri gayet güzel
    Lorencia barda farklı bir güzel müzik çalabilir ;) (Metal veya Rock tercihimdir :P )

BC 30dk
    DS 1saat
    CC 1saat
    İC 1saat
    Crywolf ve Reklion 24saat
    CS 1hafta da bir yapılabilir.

Spotları çok iyi ayarlaman lazım her başlangıç olan şehirlerde en düşük mob spotları olmalı

Davias 3 klasik yeti spotları

Atlans 1 2 3 de spotlar

Losttower 1 7 de spotlar

Tarkan da spotlar

İcarus da spotlar

Arena da BC 1 den başlayıp artık en son kaçsa 7 mi 8 mi hatırlamıyorum herneyse kademe kademe ayrı ayrı spotlar olmalı

Vallah daha aklıma birşey gelmiyor saat 06:04am oldu :D uyumadım daha umarım sadece düşüncede kalmaz ;)

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    öncelikle kendimi tanıtayım forumda yeniyim ve bi int kafem var 7 yıldır mu online oynarım heryerde kolayt yabancı serverler var ve hiç biride bi işe yaramaz
    eger bana yardım edelbilecek bi arkadasım varsa ben bi server kurmak istiyorum kafeden bilgisayarın bir tanesini serveri kurmak üzere ayarladım ve bilgisayarın özelligi mu online kurmak için istenilen özelliklerin üzerinde internet hızına gelince 8 mbit internet hızıda oldukca yeterli..
    servere gelince zor bi server olacak zor derken o kadar da zor degil oynayan zevk alacak oyundan
    bana bu işten anlayan bi arkdasım yardımcı olursa cok sevinecegim
    şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: by.rapsody

öncelikle kendimi tanıtayım forumda yeniyim ve bi int kafem var 7 yıldır mu online oynarım heryerde kolayt yabancı serverler var ve hiç biride bi işe yaramaz
    eger bana yardım edelbilecek bi arkadasım varsa ben bi server kurmak istiyorum kafeden bilgisayarın bir tanesini serveri kurmak üzere ayarladım ve bilgisayarın özelligi mu online kurmak için istenilen özelliklerin üzerinde internet hızına gelince 8 mbit internet hızıda oldukca yeterli..
    servere gelince zor bi server olacak zor derken o kadar da zor degil oynayan zevk alacak oyundan

De zaten yeni başlık açmışsın neden birde buraya yazdınki bunu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E76BDB340

quote:

Orijinalden alıntı: by.rapsody

De zaten yeni başlık açmışsın neden birde buraya yazdınki bunu :))

Alıntıları Göster
    Gerek Duymus Olamazmıyım:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.