Şimdi Ara

Birimiz hepimiz için aram neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi 5x vs 5y daha iyi allah askına aram nedir ya sihirdar vadisi olsun harika olur ..

• Sihirdar vadisi mi?
    Oyun bitmez læ 3-4 saat sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn Martell

Sihirdar vadisi mi?

Aksine daha çabuk biter, mantıklı düşünürsek, 3 farklı lane oluyor, gank atma, roam yapma durumları mevcut, bazı durumlarda jungle yapma durumu da mevcut yani her türlü işin içine taktik falan da girdiği için "iyi olanın" kazanabileceği bir maça dönüşecek ve oyunun bitmesi daha kolay olacak. ARAM mapinde kimin oynadığı fark etmiyor ki, tek koridor var zaten dan dun dan dun oynuyorsun.
  • Mid kayle bot kayle jung kayle top kayle nasilsa her lane gidebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    İstediğin oyun modunda herkes Mid'e toplanıp orada oynamaya çalışıyordu zaten. Bu yüzden tek koridorlu "Sonsuz Uçurum" Map'ını açmışlardır diye düşünüyorum.
    EDİT: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zero Degrees -- 30 Mayıs 2014; 16:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Sihirdar vadisi mi?

Aksine daha çabuk biter, mantıklı düşünürsek, 3 farklı lane oluyor, gank atma, roam yapma durumları mevcut, bazı durumlarda jungle yapma durumu da mevcut yani her türlü işin içine taktik falan da girdiği için "iyi olanın" kazanabileceği bir maça dönüşecek ve oyunun bitmesi daha kolay olacak. ARAM mapinde kimin oynadığı fark etmiyor ki, tek koridor var zaten dan dun dan dun oynuyorsun.

Nasıl oldu bilmiyorum ama ben sihirdar vadisinde oynadım bir kere yasuo vs Darius dedim harika oldu böyle ama sonraki oyun aram oldu

• Adamlar oyle yapmış ne var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç birimiz tipsiz değiliz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sihirdar vadisi mi?

45 dk 10 ziggs oynadık. Süre uzadıkça keyifsizleşiyor.

• 6 oyun attım daha da atmam skill spamlamaktan bıkılıyor bi süre sonra

• alistair, thresh, singed oynadim oyunlar bitmek bilmedi. hepsi 30 35 dk surdu.

• yasuo 16dk
  • Rito'nun işleri. Daha önceki rift de oldu ya değişiklik olsun diye yaptılar da sıkıyor aramda. 1v1 mapı da iptal. İyi ki albüm çıkardılar, yoksa bozuşacaktık. Albüm iyi, baya iyi.
  • Lee Simn 40 Dk Surdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Sihirdar vadisi mi?

öyle senin düşündüğün gibi olmuyor işte 2 tarafta iyi oynuyorsa 1 saat sürüyor

• Teeto seçildi sur verdik 5 kişi kabul etti kimse vermeseydi 1 saat sürecekti herhalde

• Heim oynadık nerdeyse 1 saati bulduk ^^
  • cho gath oynadık 40 dk
  • iki taraf da oynamayi biliyosa lux bitmez, 5 tane w,0 damage :D

• iki taraf da oynamayi biliyosa lux bitmez, 5 tane w,0 damage :D

• bi tane ziggs ikonu geldi bu moddan mi geldi o hazir konusu varken sorayim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.