Şimdi Ara

Düşündüğüm gibi olmuyor.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AshamanTRhocam sende xbox360 kullanmaya başladığım zamanları görüyorum.Nezaman ki arkadaşlarımlar birlikte takılmaya başladım o zaman xbox doyumsuz bir tat verdi.İhtiyacın olan şeyler:
    Headset ve birkaç kafa dengi arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

düşünmüş düşünmüş live arkadaşı olmamasıymış sebebi. madem baştan düşünseydinde böyle saçma sapan bir başlık açmasaydın. millette seni ciddiye alıp cevap yazmış.

Konuyu saçma buluyorsan cevap yazmazsın olur biter çok değerli yorumun olmadan da idare edebilir bu başlık
  • Ps3 al
  • önce (cod5, halo3, geow2 yi online oynadım pek sarmiyo malesef..) diyorsun sonrada live da arkadaşım yok o yüzden sarmıyor diyorsun. bi dediğin bi dediğini tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

quote:

Orijinalden alıntı: AshamanTR

Arkadaşlar ben 360'ı almaya karar verdikten sonra 5 ay boyunca hayali ile yaşadım sürekli oyun oyniycam çok güzel olucak dedim, velhasıl aldım (1 ay önce) halo3'ü bitirdim, bioshock'u bitirdim, geow2 yi bitirdim, prototype'ı bitirdim, CoD5'i bitiridm falan filan işte ama düşündüğüm kadar sarmadı bu alet.. belkide tüplü tv ile oynadığım içindir (BELKİ) ama bikaç tavsiye verin bana lütfen bana zevk vericek, güzel olan, online oynaması zevkli olan oyun söyleyin bana lütfen tadını çıkarmak istiyorum aletin :) (cod5, halo3, geow2 yi online oynadım pek sarmiyo malesef..)

not: Başlık sadece oyun tavsiyesi için açılmamıştır lütfen bu nedenle kilitlemeyiniz..

Saydigin oyunlarin cogunda Live uzeri co-op destegi vardir, bunlarin haricinde Onlineina tek basina ciktiysan hicbir oyun uzun sureli zevk vermez. Live'in en guzel özelliklerinden biri seni arkadaslarinla her Xbox360 oyununda beraber eglendirmek

Ben Halo3'u 11-12 defa bitirdim, hicbirinde tek basima degil...her defasinda arkadaslarimla...beraber, Geow, ona keza!

Gamertag basligina girip, birkac arkadasi ekleyiver ve yukarida bir arkadasin yazdigi gibi headset sarttir, yoksa arkadaslarinla Online oynamanin anlami kalmaz

Butun bunlari yaptiysan ve halen Xbox360 seni acmadiysa...sat ve diger platformlara bakmani tavsiye ederim, bosuna elinde tutmana gerek yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

ve artık iflah olmam diyosan bir an önce elinden çıkarmaya bak çünkü 360 ne zaman patlayacağı belli olmayan bir bombadır ve her an patlayabilir.

O yuzden söylemedim, he he he, her Xbox360 bozulmuyor...benim 6 tane var ve ilk gun satin aldigim 2 yil kadar sonra 3K görmustu, digerlerinin hicbir sorunu yok
    Benim demek istedigim...eger bir oyun konsolu seni acmiyorsa, elinde tutmanin anlami yok. Bunlar az para degil cunku ve oyun konsolu eglenmek icin, bol bol guzel oyunlar oynamak icin alinir. Xbox360'in bunlarin haricinde, tum oyunlarinda dunyadaki en iyi Online sisteminde (Live) eglendirir seni

oha be abi 6 tane mi?o 6 taneden ilk aldığın en kötüsünü bana yollada şu fakir delikanlı tatsın şu liveyi
    konuyu açan arkadaşım almışsın işte xbox oyna oyunlarını live da coop takıl kesin sarar.ve online oyna çoğunlukla.

Hic sorma, Forzayi cok severim ve onda 3'lu ekran destegi var...3 tanesi oraya gidiyor, 4'cusunu yaris haricindeki oyunlarda kullanirim "koltugumdan Heylo, Meylo, Mass Effect, Fable, Geow vs.vs.), 5'cisi oglumun ve 6'cisi oglumun LAN partilerinde kullaniliyor genellikle. Bir ihtimal 6'ciyi Forza3'te dikiz aynasi olarakda kullanabilirim, anlayacagin yaris simulasyonlariyla kafayi siyirmisiz...kim demis Xbox360 ucuz diye

• Call of Duty'nin online'ı nasıl zevk vermez abi
  • öncelikle Mahşer arkadaşımızı yanlış anlamışsın diyorum çünkü dediği gibi efendi ve iyi bir arkadaştır ki sorunuda halletmişsiniz zaten

Xbox 360'ın kalbi Live'dır arkadaşım, o makinede Live gibi bir sistem ve ordaki dostluklar olmasa bu satış rakamlarına ulaşması zordu...

Xbox Live'da zamanla kafa yapına uygun arkadaşlar edinecek ve belirli bi grup oluşturacaksın, işte o zamandan sonra oyun oynaması bi yana bazen sadece party chat'e girip sohbet edeceksin, sohbet esnasında birisi diyecek beyler ben Halo 3'e geçiyorum bi bakacaksın 8 kişi birden Halo 3 yada hangi online oyun olursa, yada diyeceksin beyler ben Halo3'ü legendary bitirmek istiyorum , birisi diyecek" abi bende bitirecektim gel beraber takılalım vs" bi anda 4 kişi coop story oynarken bulacaksınki tek kişi bitirdiğinde alacağın zevk 4 kişi coopun yanından bile geçmez...

kısacası biraz daha bekle en önemlisi arkadaş edin ve gerçek Live'ın ne olduğunu gör o zmaan başlığı değiştireceksin " Düşündüğümdende iyi" diye..

aramıza hoşgeldin

• Bitiripde zevk almadigim dedigin oyunlar gerek single gerekse online olarak oynayabilecegin en iyi oyunlar. Sen oyunlardan zevk almiyorsun o zaman. Xbox360'i satman en dogrusu.
  • Co-op geow oyna online oyun oyna bak ne güzel headsetinde var o zaman gör zevk almayı öyle bi zevk alırsınki duşa girersin

Ve kesinlikle hd tv ya da monitör almalısın 200-300 e bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akrepabi

Bitiripde zevk almadigim dedigin oyunlar gerek single gerekse online olarak oynayabilecegin en iyi oyunlar. Sen oyunlardan zevk almiyorsun o zaman. Xbox360'i satman en dogrusu.

+1

patlamadan sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 17 Ağustos 2009; 21:29:59 >
  • Geow 2 vars aelinde Co-op devam edelim , şu karlı-buzlu bölümü aşıp dağa çıktığımız yerde, mağaranın içindeyim. Eğer oradan devam edip-oynamak istersen ve oyunun desteği varsa açayım Xbox'ı hemen
  • Halo 3
    Gears of war 1-2
    Bioshock
    Resident evil 5
    Forza 2
    Fable 2
    Fallout 3 ve Dlc
    Mass Effect
    Call Of Duty 4
    DeadRising
    Lost Planet

Bu oyunları oynamalısın.Yok hala zevk almıyorum diyorsan bence konsolu sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 17 Ağustos 2009; 21:03:27 >
  • Cod 5, Halo 3 ve Geow 2 gibi oyunların online'nından zevk almadıysan kusura kalma hiçbir oyunun online'nından zevk alabileceğini sanmıyorum. Sen en güzeli sat cihazı baska zevk alabileceğin şeylere yönel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.