Bildirim
Düşündürücü şarkılar arıyorum? (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Pixies - where is my mind.
Eiffel 65 - blue.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motopony Europhia.. -
Don't Cry, November Rain, Estranged üçlüsüde olabilir -
Takip -
Ne düşünmek istiyorsun bilmiyorum da şu albüm güzelhttp://music.ovi.com/tr/tr/pc/Product/Original-Motion-Picture-Soundtrack/Music-For-The-Motion-Picture-Into-The-Wild/14488703 -
Evanescence-Fields of Innocence
Soley-Pretty Face
Kaskade-Eyes -
-
quote:
Orijinalden alıntı: blcksprt
Ne düşünmek istiyorsun bilmiyorum da şu albüm güzelhttp://music.ovi.com/tr/tr/pc/Product/Original-Motion-Picture-Soundtrack/Music-For-The-Motion-Picture-Into-The-Wild/14488703
bunun gibi şarkılar kafamı yastığa koyup kulaklığı takıp,sadece düşünmek istiyorumm.
-
Düşündürücü deyince aklıma hep Metallica - Nothing Else Matters gelir. Çok bilindik bir şarkı ama bir de bu yönden dinle -
-
-
-
Within Temptation - Memories
Coldplay- Scientist
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: shakir@
quote:
Orijinalden alıntı: KiowagEE
Der ve giderim
Eyvallah hocam cidden cok hosuma gitti...
Ne demek görevimiz ayrıca
Depeche mode - Enjoy the silence
Radiohead- No suprise
bunlarada bakmanızı tavsiye ederim 1-2 adım aşşağıdalar ama idare ediceğini düşünüyorum aklıma geldikçe söylerim
Ayrıce eddie vedder - long night müziğinin filminide izlemenizi tavsiye ediyorum ancak uyarı çok düşünmekten ölebilirsin .Filmin adı Into the wild izlediğim en iyi film
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 7 Temmuz 2012; 22:57:36 >
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X