bu benim 30 dk önce olan we adama attıgım 1 damage yorum sizin.. http://www.resimekle.com/yukle/view/74535
quote:Orijinalden alıntı: DuTy_Shadowsadece malice Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DuTy_Shadow sadece malice güzel damage ozaman
quote:Orijinalden alıntı: BursaLequote:Orjinalden alıntı: DuTy_Shadow sadece malice güzel damage ozamanAlıntıları Göster Ben Malicesiz Atmıstım...
quote:Orijinalden alıntı: BursaLequote:Orjinalden alıntı: DuTy_Shadow sadece malice güzel damage ozamanAlıntıları Göster Duty senle bi ara Vs yapak zevkli olur
quote:Orijinalden alıntı: BursaLeo adam tüm debuffları yemiştirvurduğun kişi paper mageydi sanırım bende 59 lvl de 2220 vurmuştum magenin birine maliceliydi tabiki
quote:Orijinalden alıntı: _retrayt_vurduğun kişi paper mageydi sanırım bende 59 lvl de 2220 vurmuştum magenin birine maliceliydi tabikiAlıntıları Göster Bunun programı varmıs ben czde 61im 2400 yedim 62 adamdan
quote:Orijinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_Bunun programı varmıs ben czde 61im 2400 yedim 62 adamdanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_ Bunun programı varmıs ben czde 61im 2400 yedim 62 adamdan Hemen Bi Pürüz Bulan Arkadaş Çıktı Ne Programı Ya
quote:Orijinalden alıntı: IcyBoxquote:Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_ Bunun programı varmıs ben czde 61im 2400 yedim 62 adamdan Hemen Bi Pürüz Bulan Arkadaş Çıktı Ne Programı Ya Alıntıları Göster Güzel dmg
quote:Orijinalden alıntı: cdemircigüzel bi damage tebriklerAlıntıları Göster Güzel vurmuşsun Tbr ederim.
quote:Orijinalden alıntı: sniper_townGood Dmg Alıntıları Göster herhangi 1 damage yok serwer ares orjin attıgım spıke kendisi we wurdugum adam prıest..
quote:Orijinalden alıntı: 46Duty senle bi ara Vs yapak zevkli olurAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: VonDutch Duty senle bi ara Vs yapak zevkli olur serwer aresmı ares ise su an a2 deyim pm at gelim arenaya