Bunun vuruşu benimkinin yanında traş kalmış :) Ben mage in tekine beramusta 4890 koydum thrust u vurmaya gerek almadan öldü :) Ama sağlammış demek Geçen aylarda moradon da gezerken bi mage(human tabiki)adam ana bacı küfredio bende anama bacıma sahip çıkan biriyimde o gün ne olduysa adama küfretmedim noldu yaw bana böle küfrediyosun dedim adam demezmi malice yemiştim kımse yoktu ne güzel arka kapıda bug vardı nova town yapacaktım karşıma bir anda sen cıktın ve 3659 vurdun dedi (tek atmışım yane)ee dedim bu normal dedim adam demesmi normalde bu benim full canım dedi yine küfretmeye başladı ALLAH akıl fikir versin o adama!
sanırım çok vurduğunu düşünüyosun al o zmn damage mage e priestler 4k vuruyo
KSC formatında çıkıpda eziğin biri ps demesin lütfen
Bu resim PS diil PS ile yapsan daha inandırıcı olurdu...hpsi 5k dan fazla olan warrior seni paspas yapar :D
ares degıl sanırım cunkı aresde cz dekılerın hepsı sağlam 2k ap ıle 600-900 arası vuruyorum cogu mageye ama iron bow lu 70+ bır rogueye karsı koyamıyolar :)
bende bi defa 5000 dmg vurmuştum ama solcanlara
yok abi bu millete bişide paylaşamıyorsun ki adama xxxx damage vurdum demişim hemen sazan atlar zaten oda damege mı buna bak yok bu bide ps değil kimse ps demesin! Bence o arkadaşada ALLAH akıl fikir versin töbe töbe... böle bloglara daha katılmicam onlar yüzünden uzaklaştırma alıyorum ve alıyoruzz
up!!!!
Damageyi yiyen bir warrior Ve itemlerim de tam diildi(Hala da diil çünkü ara verdim oyuna)
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
Damageyi yiyen bir warrior Ve itemlerim de tam diildi(Hala da diil çünkü ara verdim oyuna)
O ZAMAN KI ELİNDE OLAN İTEMLERLE BU KADAR DAMAGE ATMAN İLGİNC ELİNDE CLEAVER +8 WE YANIDNA BİŞE WAR AMA CIKARAMADIM .
İYİ WURMUSN
ben o damageyi malicesiz vuruyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dehidrassion
ben o damageyi malicesiz vuruyorum
bi seylik cıkaran biri daha wuruosunda bi resim koy bakalım görsün herkez marifetini
߀n malicesiz 60+ ßir adama vurdugum damage ESKİ ßİR FOTOGRAF
up!!!!!
BENCE COKDA İYİ Bİ DAMAGE DEĞİL SONUCDA O BİR PRİEST
ben bi kere trole 3500 cakmıstım 50 skili ile
bende czde spike town yaparken adamın birine vurduğum damage adamda scrol warmışş
Yaf Herkes SON Zamanlarda Attığı Damageleri Koymaya Başladı ... Birileri Charıyla Birşeyler Kanıtlamak İstiyorsa Yeri bura Değil Yeri K.O ile İlgili Resimler Bölümü... her Bölümü Doğru Amaç İçin Kullanmaya Çalışın...
katılıyorum
arenadada adamlar buna yakın damageler çakıyo bence nomal
bu resmi daha onceden gormustum sanki imzandamı bi yerde war dı