güzel Bir Paylaşım Manyaklıgı olmuş Paylaşım Yapan Bütün Arkadaşlara Teşekkürlerimi iletiyorum Saygılar Efendim..
Kolay Gelsin Devamını Bekliyoruz..
kimseden ses çıkmıyor başlığı ben hareketlendireyim bari çeşitli tür ve çözünürlükte 100 taneden fazla duvar kağıdı hepsi tek tek toplanıp yüklenmiştir
Devam Devam
mesajım bulunsun güzel konu
Paylaşımlar Çok Güzel
evet devam ediyoruz
Başta kara duman ve gunship olmak üzere emeği geçen herkesin ellerine ve yüreğine sağlık.Çok güzel çalışma olmuş inşallah devamını bekleriz.
Herkese İyi bayramlar. 50 tane 1600x1200 manzara fotoğrafı ile paylaşıma başlayayım:) Farklı kategorilerde paylaşımlarım olacak. Not: Bu fotoğrafların hepsi hdwallpapers.net adresinden tek tek indirilip tarafımdan yüklenmiştir. Umarım daha önce paylaşılmamıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkFtH -- 18 Kasım 2010; 23:28:27 >
49 duvar kağıdı daha
Doğa resimleri her zaman favorim olmuştur teşekkürler
Biraz paylaşım yapalım. 54 tane 1600x1200 wallpaper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkFtH -- 19 Kasım 2010; 13:03:29 >
darkFtH eline sağlık uğraşmıssın ama paylaştığın resimlerin büyük kısmı daha önce paylaşıldı ama sen devam et arada verilmeyen resimlerde çıkıyor farklı sitelere yönelirsen değişik şeyler bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
darkFtH eline sağlık uğraşmıssın ama paylaştığın resimlerin büyük kısmı daha önce paylaşıldı ama sen devam et arada verilmeyen resimlerde çıkıyor farklı sitelere yönelirsen değişik şeyler bulabilirsin
Ok, hbr verdiğin için teşekkürler. O kadar resim içinde anlamak zor oluyor. Yakın zamanda yeni resimlerle tekrar aranızda olurum
Mesajım bulunsun, ellerinize sağlık.
Animation Wallpapers
22 GIF| 240x320 | 10 Mb Animation-Wallpaper pack
NOT:Dosyayı indirmede sıkıntı çeken olursa açılan sayfada önce en altta ÜCRETSİZ yazan kısma ,sonra DOSYAYI İNDİR yazan kısma tıklayın.Çıkan kısımdaki kodu yazıp,Dosyayı indir deyin.Geri sayım bittikten sonra indirin.