Bildirim
Duvar Kağıtları (Wallpapers) (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
gunship ne gidip başka sitelere yüklüyorsun imageshack yüklemezsen böyle bi daha uğraşırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 7 Eylül 2010; 10:21:29 > -
İyiki sınırı aşmışım yoksa bütün resimleri oraya yüklemeye devam edecektim. -
Bulduğum şeyleri kestim biçtim bi kaç efekt yaptım böyle bir şey ortaya çıktı PS'de yaptığım ilk çalışmam... Sizce nasıl? Ve fazla efekt bilmiyorum bunları açıklamalı olarak bulabiliceğim bi yer varmı yani şu efekt şuna yarar vs.
(1024x768)
Resimin orjinali : Tıkla
Not: İsteyen olursa daha yüksek çözünürlüklü upload ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 9 Eylül 2010; 21:21:27 >
-
Fotoğraflar süper çok teşekkür ederim herkeze -
paylaşımlar gerçekten etkileyici hangisini alcağımı şaşırıyorum gerçekten, herkese emeklerinden doayı teşekkürler -
Ghost Knight resimin orjinaline tıkla deyince üzerinde çalışma yaptım dediğin resimin aynısı açılıyor yanlışlıklamı koydun -
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
Ghost Knight resimin orjinaline tıkla deyince üzerinde çalışma yaptım dediğin resimin aynısı açılıyor yanlışlıklamı koydun
Evet yanlış koymuşum düzelttim. -
o zaman bende fikirlerimi söyleyeyim çalışma yaptığın resime sanırım eski havası vermek için biraz puslandırma yapmışsın bu olay babanın üzerinde iyi durmuş kasvetli bir hava vermiş ama cam kırığı kısımlarında bence iyi durmamış çalışmaların devamını bekleriz -
Amazing Desktop Wallpapers
Amazing Desktop Wallpapers (60)
98 JPG | 1440X900 – 2560X1600 | 56.7 mb
İNDİR
not:linkteki slower download butonundan indirim işlemini gerçekleştirebilirsiniz
-
-
(Yakamoz) güzel resimler aldım eline sağlık -
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
(Yakamoz) güzel resimler aldım eline sağlık
beğenmene sevindim hocam -
güzel resimler,teşekkürler -
-
-
soulcubee güzel resimler yalnız 1100*570 gibi garip bir çözünürlüğe sahip resimler ama resimlerin olduğu sayfadan yapan kişinin sayfasına ulaştım güzel doğa resimleri var -
Çok iyi resimler var ellerinize sağlık -
teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X