Şimdi Ara

Duvar Kağıtları (Wallpapers) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
26
Favori
92.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Duvar Kağıtları (Wallpapers)

Burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 4 Nisan 2010; 12:38:56 >
  • vi®tue@ güzel resimler eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 4 Nisan 2010; 12:41:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

vi®tue@ güzel resimler aline sağlık yalnız son iki mesajın hariç diğer mesajlarındaki indirme linklerin de geçersiz adres uyarısı alıyorum ilgilenirsen

Hocam rapidshare olanlardan bahsediyorsanız rapid ile share arasındaki yıldızı(*) kaldırıp deneyin..
  • Nature (3200x1200)

Nature Wallpapers
    17 jpg | 3200x1200 | 21,2 Mb

Burdan

100 Amazing National Geographic Wallpapers

JPG | 100 Pics | 1600x1200 | 44,1 Mb

Burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 4 Nisan 2010; 12:49:05 >

• 80 Windows7 Wallpapers

80 JPG | 1920 X 1200 | 11.96 Мb

Burdan

City (2560x1600)

City Wallpapers

8 jpg | 2048x1536 | 7,5 Mb

Burdan

• ahanda bir tane daha kaynak ortaya çıktı
  • tamamdır opera kullandığım için bağlantı adresi görüntülenmiyor ie deneyince rapid adresini gördüm ve dediğini yaptım ama rapid i artık boşver bence son zamanlarda iyice sapıttı çünkü ücretsiz indirenlere türlü zorluklar çıkarıyor
  •  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)  Duvar Kağıtları (Wallpapers)

• Donanımhaber Carbon wallpaper :)

• 1 gün foruma giremedim konu iyice uçmuş.. Bu arada paylaşımlar yine herzamanki gibi süper.Ama 10-15 tane örnek koyupda toplu olarak bir link verseniz daha iyi olur bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

1 gün foruma giremedim konu iyice uçmuş.. Bu arada paylaşımlar yine herzamanki gibi süper.Ama 10-15 tane örnek koyupda toplu olarak bir link verseniz daha iyi olur bence..

link verilincede göremiyoruz ama resimleri böyle görüp istediğimizi alıyoruz..
  • her iki yöntemde geçerli ve uygulanabilir, kaynağı bilgisayarında bulunanlar ayrı bir seçenek olarak upload edebilirler ama bunda bir zorunluluk yok kime nasıl kolay geliyorsa...
  •  Duvar Kağıtları (Wallpapers)
  • Teşekkürler. Çok güzel paylaşımlar.
  •  Duvar Kağıtları (Wallpapers)

http://savannah09.deviantart.com/art/Sweet-Taste-159991608
  • Kungfu panda benım calısmam

• k@llone gerçekten güzel çalışmalar donanım haber için olanda güzel devamını bekliyorum
  • soulcubee tesekkurler:) bos kaldıgım zaman bıseyler yapmaya calısıyorum ıste
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

söyleyecek söz bulamıyorum

toplu indirme linkleri de verirseniz aslında güzel olur...

toplu şekilde indirmek isteyenler mesajı alıntı yapıp yazıları kopyaladıktan sonra bir notepad sayfasına yapıştırın ardında değiştir komutunu kullanarak [simage][/simage] kodlarını silin ve bütün yazıyı tekrar kopyalayıp jdownloader'a url ekle düğmesine basıp yapıştırın bütün resimler emrinizde

Teşekkürler. Hangisine bakacağım bilemedim hepsi çok güzel. Paylaşım yapan emek harcayan herkese Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.