Bildirim
Duvar Kağıtları (Wallpapers) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gunship
quote:
Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ
quote:
quote:
@gunship
Üşenmedinmi o kadar resmi upload edip s-image'la foruma koymaya..
Bu arada paylaşımlar süper..
Upload ettiğim site seçtiğim resimlerin s-image kodunu tek tıkla veriyor.Forumdaki s-image kodunu kullansam işim zor olurdu.
http://www.pict.com/
Bu kadar büyük bi çileye katlancağını zannetmiyodum zaten..
Aslında pict aldığım kodları buraya yapıştırmak ile bitmiyor iş.Bir de onları üçlü sırayla yan yana koyman lazım sayfa düzeni için.Bu da hazır olsaydı güzel olurdu ama o kadar da uğraşalım artık.
arkadaşlar lütfen yani ben 150 taneden fazla resimi tek tek upload edip simage koduyla foruma koydum üşenmeden bir teşekkürü hak ettim herhalde en azından
-
@kara duman
Teşekkürler o zaman.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
quote:
quote:
quote:
quote:
@gunship
Üşenmedinmi o kadar resmi upload edip s-image'la foruma koymaya..
Bu arada paylaşımlar süper..
Upload ettiğim site seçtiğim resimlerin s-image kodunu tek tıkla veriyor.Forumdaki s-image kodunu kullansam işim zor olurdu.
http://www.pict.com/
Bu kadar büyük bi çileye katlancağını zannetmiyodum zaten..
Aslında pict aldığım kodları buraya yapıştırmak ile bitmiyor iş.Bir de onları üçlü sırayla yan yana koyman lazım sayfa düzeni için.Bu da hazır olsaydı güzel olurdu ama o kadar da uğraşalım artık.
arkadaşlar lütfen yani ben 150 taneden fazla resimi tek tek upload edip simage koduyla foruma koydum üşenmeden bir teşekkürü hak ettim herhalde en azından
Teşekkürler.Resimleri tek tek upload yaptıysan söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Pict.com diğer bir avantajı ise çoklu upload.
-
-
-
gerçekten süper paylaşımlar var hangisini alacağımı şaşırdım -
birgün bakmadım neler eklenmiş
ellerine sağlık tüm arkadaşların -
Paylaşımlar süper.. -
gerçekten mükemmel
teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 3 Nisan 2010; 16:02:30 > -
-
gunship mesajını düzenlemek yerine yenileri yeni mesajla atabilirdin emeğine sağlık herkesin emeğine sağlık -
Ben bakarken yoruldum paylaştığın Wallpaper'lara, sen paylaşmaktan yorulmadın.. -
süper paylaşımlar var kara duman şu imageshack uploaderın linkini atarmısın pm ile bulamadımda -
-
soulcubee resimler bir arada olunca daha derli toplu olur dedim birde bunlar tek paket içinde olduğu için tek mesajı düzenleye düzenleye koyuyorum.Ama konuyu güncelleme adına artık yeni mesajda atarım.
aLcat[R]aZ daha bu başlangıç.İmkanım olursa 6 tane paket daha paylaşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
süper paylaşımlar var kara duman şu imageshack uploaderın linkini atarmısın pm ile bulamadımda
gönderildi belik başka bulamayanlar olabilir diye burayada ekliyorum
http://reg.imageshack.us/content.php?page=uploader -
kara duman eline sağlık favorim doğa fotoğraflarıdır neredeyse hepsini aldım -
@gunship
Valla o zaman ne diyelim.Şimdiden elinize sağlık.. -
Çok teşekkürler süper bi program
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X