quote:Orijinalden alıntı: battle35 Duygusal Adam okul felan üni varmı kardeşim ? Yada iştenmi atıldın ? /> dışardan okuyorum onun dışında çalışıyorum ama şuan dinleniyorum 1 ay sonra işe başlarım
quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: battle35 Duygusal Adam okul felan üni varmı kardeşim ? Yada iştenmi atıldın ? /> dışardan okuyorum onun dışında çalışıyorum ama şuan dinleniyorum 1 ay sonra işe başlarım />
quote:Orijinalden alıntı: battle35 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: battle35 Duygusal Adam okul felan üni varmı kardeşim ? Yada iştenmi atıldın ? /> dışardan okuyorum onun dışında çalışıyorum ama şuan dinleniyorum 1 ay sonra işe başlarım /> neden hep zenci gifleri seçiyorsun özellikle ?
quote:Orijinalden alıntı: battle35 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: battle35 Duygusal Adam okul felan üni varmı kardeşim ? Yada iştenmi atıldın ? /> dışardan okuyorum onun dışında çalışıyorum ama şuan dinleniyorum 1 ay sonra işe başlarım />
quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: battle35 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: battle35 Duygusal Adam okul felan üni varmı kardeşim ? Yada iştenmi atıldın ? /> dışardan okuyorum onun dışında çalışıyorum ama şuan dinleniyorum 1 ay sonra işe başlarım /> neden hep zenci gifleri seçiyorsun özellikle ? />
quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş Adam 15 gün bölümden uzaklaştırıldı iyi mi Kuzenim şikayet etmiş.
quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş Adam 15 gün bölümden uzaklaştırıldı iyi mi Kuzenim şikayet etmiş. O da duygusal galiba, hemen basmış butona acımamış zavallı forum sakinine
quote:Orijinalden alıntı: İşşiz quote:Orijinalden alıntı: bass strings quote:Orijinalden alıntı: İşşiz Biri işsiz mi dedi? Adam sırf bunu yazmak için üye olmuş. Yok dayı başka mesajlarımda var sırf konu dışı için burdayım.Hatta başka bi üyelik açıp kullanma şansımız varsa onuda kullanayım İşŞiz ne la ?
quote:Orijinalden alıntı: Kıvan Ç Bu şekilde onların egolarını tatmin ederek trollük seviyesini yükseltiyosunuz.