Ulan gıgula clifford lee burton yazınca benim adım çıkacak varya, daha ne isterim læ, bu da değerini bilmio
quote:Orjinalden alıntı: TRojka Ulan gıgula clifford lee burton yazınca benim adım çıkacak varya, daha ne isterim læ, bu da değerini bilmio bilmiyorum bi sorun mu var adamın adını bile ilk defa bugün duydum nedir kimdir bilmem
quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. quote:Orjinalden alıntı: TRojka Ulan gıgula clifford lee burton yazınca benim adım çıkacak varya, daha ne isterim læ, bu da değerini bilmio bilmiyorum bi sorun mu var adamın adını bile ilk defa bugün duydum nedir kimdir bilmem Bizim arka bahçedeki soğancı Bass-gitarla bağırıyo 'Soğaannnnnn!!!' headbang.gif
quote:Orjinalden alıntı: TechN9ne quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. quote:Orjinalden alıntı: TRojka Ulan gıgula clifford lee burton yazınca benim adım çıkacak varya, daha ne isterim læ, bu da değerini bilmio bilmiyorum bi sorun mu var adamın adını bile ilk defa bugün duydum nedir kimdir bilmem Bizim arka bahçedeki soğancı Bass-gitarla bağırıyo 'Soğaannnnnn!!!' headbang.gif Tekne sen git ilaç diz læ cliff'i anlatmak senin neyine
quote:Orjinalden alıntı: TRojka quote:Orjinalden alıntı: TechN9ne quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. quote:Orjinalden alıntı: TRojka Ulan gıgula clifford lee burton yazınca benim adım çıkacak varya, daha ne isterim læ, bu da değerini bilmio bilmiyorum bi sorun mu var adamın adını bile ilk defa bugün duydum nedir kimdir bilmem Bizim arka bahçedeki soğancı Bass-gitarla bağırıyo 'Soğaannnnnn!!!' headbang.gif Tekne sen git ilaç diz læ cliff'i anlatmak senin neyine
tekne sen neden benim bütün konularımda bi tartışma çıkartıyosunki herneyse patron konuyu sildim diye ama ben hala orda duruyom hep senin yüzünden
quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. tekne sen neden benim bütün konularımda bi tartışma çıkartıyosunki herneyse patron konuyu sildim diye ama ben hala orda duruyom hep senin yüzünden ben mi tartışma çıkarıyorum ? hani nerde..
quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. senin yüzünden derken trojkayı kastetmiştim:) 'tekne sen neden benim bütün konularımda bi tartışma çıkartıyosunki' bende bunu kastetmiştim :)
quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. tekne tamam uzatmayalım trojka gıcıksınneyse napalım en azından yüzüm yok ha adam ol