Şimdi Ara

Duyuru: Asus Bilgisayarımı Ateşle 2017 Başlıyor! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
12
Favori
22.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce bi fikir buldum ve çekmeye karar verdim.tabi bunu yayınlamak için şuan elimdeki celeron n2830 işlemcili netbooku kullanıcam.tabi yerse.katılmayacağım demiştim ama aklıma bi kurgu gelmişken deneyim dedim.
  • Yeni video izleyip kötü yada iyi yönlerini belirtirmisiniz :))
  • exleron E kullanıcısına yanıt
    Bu konu daha önceki yarışmalar da vardı yanlız
  • ben yok demiyorum youtubeda Mesut abi açıkladı zaten eski videolardan alıntı gibi birşey yapabilirsiniz bakın demişti bizde böyle kurguladık sadece nasıl olmuş onu sordum
  • exleron E kullanıcısına yanıt
    Hafızam beni yanıltmıyorsa o yayında bir arkadaş KENDİ eski videomuzdaki konuyu tekrardan işleyerek katılabilirmiyiz diye sormuştu. Mesut bey de kendisinin olduğu için bir sorun olmayacağını belirtmişti.

Dediğim gibi tam hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4:35 den sonra canlı yayın videosuna bir bak derim ve eğer başka videolardan eski esinlenmek yoksa eğer yeniden uğraşırız

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxiDogi

Hafızam beni yanıltmıyorsa o yayında bir arkadaş KENDİ eski videomuzdaki konuyu tekrardan işleyerek katılabilirmiyiz diye sormuştu. Mesut bey de kendisinin olduğu için bir sorun olmayacağını belirtmişti.

Dediğim gibi tam hatırlamıyorum.

O çocuk o anlamda sormuştu ama mesut bey onu eski videolara benzer dediğini anladı. Eski videolara benzer yapabilirsin yani ama sanırım yine kendi videona benzer yapsan da sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    exleron E kullanıcısına yanıt

Burada başlattığım yerden(7.08) izlerseniz eğer;

"Asus bilgisayarımı ateşle yarışmasında başkasını taklit etmek yasak ya, kendi videomuza benzer bir video yaparsak da sıkıntı olur mu?"
    Burada kullanıcı başkasını taklit etmenin yasak olduğunu, kendi videosunun benzerini yaparsa sıkıntı olup olmayacağını sormuş.

Mesut beyin açıklaması ise şu şekilde;
    "Yarışmaya geçen seneki videonla da katılabilirsin ama kazanma şansın ne olur bunu hep beraber görürüz."

Benim bu kısımdan anladığım şey şu, geçen senelerdeki kendi yaptığın bir videoyla katılabilirsin ama bu şekilde kazanma şansın pek olmaz(Mesut bey "kazanma şansın ne olur bunu hep beraber görürüz." derken sitem etmiş.)

https://www.donanimhaber.com/hazir-pc/haberleri/ASUS-Bilgisayarimi-Atesle-Kazanani-Efekt-Kategorisi.htm

Burada 29.40 açarsanız eğer hikayenin orjinal olmadığını belirtiyor, yani orjinal olmayan hikayenin videoyu düşürdüğünü belirtmeye çalışmış yanlış anlamadıysam.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxiDogi

Burada başlattığım yerden(7.08) izlerseniz eğer;

"Asus bilgisayarımı ateşle yarışmasında başkasını taklit etmek yasak ya, kendi videomuza benzer bir video yaparsak da sıkıntı olur mu?"
    Burada kullanıcı başkasını taklit etmenin yasak olduğunu, kendi videosunun benzerini yaparsa sıkıntı olup olmayacağını sormuş.

Mesut beyin açıklaması ise şu şekilde;
    "Yarışmaya geçen seneki videonla da katılabilirsin ama kazanma şansın ne olur bunu hep beraber görürüz."

Benim bu kısımdan anladığım şey şu, geçen senelerdeki kendi yaptığın bir videoyla katılabilirsin ama bu şekilde kazanma şansın pek olmaz(Mesut bey "kazanma şansın ne olur bunu hep beraber görürüz." derken sitem etmiş.)

https://www.donanimhaber.com/hazir-pc/haberleri/ASUS-Bilgisayarimi-Atesle-Kazanani-Efekt-Kategorisi.htm

Burada 29.40 açarsanız eğer hikayenin orjinal olmadığını belirtiyor, yani orjinal olmayan hikayenin videoyu düşürdüğünü belirtmeye çalışmış yanlış anlamadıysam.

Aslında evet doğru söylüyorsun ama buda demek oluyor ki her yarışma geçtiğinde video konusu azalıyor demektir ki buda bence saçma bir şey. Bence önce ki videolara az çok benzer yaparsın tanı ki baya aynısını yapmak ile az benzemek arasında fark var, o az farkı sıkıntı yapmazlarsa güzel olabilir.

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    konu neden azalsın?bakınız yıllarca olacak o kadar diye bi program sürdü. herkes senarist vb olmadığı ve uğraşmadığın için böyle düşünüyor.bu tıpkı turnuva günü güreş yapmaya karar verip kazanamam demek gibi bişey.videonuz eğlenceli/düşündürücü olsun ve her yere kocaman kocaman asus/donanımhaber yazmayın yeter.küçük bi öneri yabancı pc reklamlarını vb izleyin ancak birebir kopyalamayın.özellikle acıtasyon yapmayın.bundan 11 sene kadar önce arkadaşlarımla kısa film çekip yarışmaya göndermeye karar verdik ve üstümüze uçak düşürme sahnesi koymaya karar vermiştik.bu bizim için baya uçuk bi fikirdi.yarışma için ne yaptın diyecek olursanız elimde şuan fikir var ancak netbook pek video işlemeye uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 8 Eylül 2017; 9:40:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancntz

https://youtu.be/7gHODegKfxo video linki şimdiden yarışmaya katılan arkadaşlara bol şanslar
    yapım aşamasındayapım aşamasında
  • cgi? senin yaptığın profesyonelliğe girmiyormu ?
  • arkadaşlar ilk video sorun çıktı yeni video
    YouTube
    Asus Bilgisayarımı ateşle 2017
    https://youtu.be/fZK6Whk-PgI

herkese başarılar dilerim

• DH yine yüzlerce yeni üye çıkardı bu konudan
  • Bendeki bu şansla ASUS, değil bilgisayarımı sigaramı bile ateşleyemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameswell G kullanıcısına yanıt
    CGI, çok ta profesyonel değilim, kendi çapımda, internetten öğrendiğim kadarıyla yapacağım, bunda bir sakınca yok.
  • adnan yaramışyoutube
    ASUS BİLGİSAYARIMI ATEŞLEE-DONANIM HABER
    https://www.youtube.com/watch?v=WiwKQrRZdUs
    abi lütfen sonun kadar izle

• quote:

Orijinalden alıntı: SeagateWD

Bendeki bu şansla ASUS, değil bilgisayarımı sigaramı bile ateşleyemez

Gigabyte X370 anakartlar ile şansa bırakmadan bilgisayarınızı ateşleyebilirsiniz. Üstelik özel ayara gerek yok, anakartın kendisi voltajı dayıyor

• bir başka fikrim daha pc olmadığı için eridi gitti.hayırlısı.
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    bence pc olmadan da yapabilirsin telden veya bir arkadaşınla birlikte

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.