Şimdi Ara

Duyuru: Asus Bilgisayarımı Ateşle 2017 Başlıyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
12
Favori
22.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam eleştiriyi geçtim adam alttan alttan yalan,kurgu demeye çalışıyor.

Garip insanlar var. Diyorum ki yalan dediğin şeylere alay ettiğin şeylere kanıt olarak foto upload edeyim. Bu sefer de yine alay ederek geçiştirmeye çalışıyor.

Akkoyunlular Devleti'ni çok severim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanSnow kullanıcısına yanıt
    Ufff o sondaki ingiliççe bitirdi beni.Şu duruma bak, kardeşimden küçük çocuklarla tartışıyorum burda.Eli iş tutmamış fındıklar bana laf yapıyor

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Olurmu hocam salın kardeşlerimizi yapay zeka tasarlıyacaklarmış

• Anlayana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu olayın bütün ruhu silindi birkaç kişi yüzünden.

Söyleyeceklerimi kağıda yazıp arada oraya bakınca arkadaşın teki beni senarist etti maşallah. Bir Arduino ve yapay zeka kelimesi geçince yalancı oldum çünkü bir Türk çocuğu asla yapay zekayla uğraşmaz hep CS oynar. Arada oyun da oynayacağımız söyledim ama sırf yazılım, Arduino ve yapay zekadan bahsettiğim için kurgucu yalancı oldum.

Gerekirse 1 ay gerekirse 1 yılda ben para toplar bir PC alırım. Videoyu da eve geçince kaldıracağım. Zaten kazanma ihtimalïm binde birdi. Hiç bazı kişilik(siz) lerin iftiralarına maruz kalmaya gerek yok.

Canları sıkılıyor insanlara çatıyorlar helal olsun bıktırdınız. Olimpiyat derecesi, Arduino projelerim var, yapay zeka için kitaplar üstünde çalışmaya başladım diyorum kanıt olarak fotoğraf upload edeyim diyorum adam geçiştirmeye çalışıyor. Çünkü bu halde bir cevabı olamayacak.

Çünkü onun gözünde bir Türk genci yapay zeka gibi konularla ilgilenemez. Hep CS oynar. Eğer böyle bir iddiası da varsa onu nasıl olursa olsun insanların gözünde yalancı duruma düşürmeliyim.

ÇÜNKÜ ADAMİN GÖZÜNDE TÜRK GENCİ PROFİLİ HEP CS OYNAYAN BİR ÇOCUK.

Helal olsun ne diyeyim.

Bir de bunlara inananlar var. Ya en sinir olduğum şey kim olduğumu neden ihtiyacım olduğunu cidden dürüst bir şekilde anlatıyorum. Oyun da oynayacağımız söylüyorum. Adam diyor ki sen kağıttan okuyorsun kesin senaryo. Daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun diyor.

Sen iki kelimeyi bir araya getirdin de bugüne kadar ne buluşlar yaptın acaba?

İnsanların fiziksel sorunlarıyla dalga geçen insanlar. İnsan demek istemiyorum ama...

Einstein kadar olamam belki ama Einstein da kekemeymiş bunu düşün ve bir daha lütfen kimseyle bana yaptığın gibi dalga geçme lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanSnow -- 1 Eylül 2017; 17:3:48 >

• Tamam millet konuyu daha fazla kirletmenin anlamı yok. Eğer tartışmak istiyorsanız özelden tartışın

• tüm yarışmacılara bol şans ! bayramınız mübarek olsun :)
    K A R A H A Nyoutube
    Asus Bilgisyarımı Ateşle ! ( Yarışma )
    https://www.youtube.com/watch?v=0MK43ptyLuQ

• Toplu blok konusu resmen.

• Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

• En son böyle rezalet bir ortamı karaköy zürafa sokakta görmüştüm

Lan bu ne ! Doğru düzgün cümle kuramayan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, bırak onu iki kelam bir şeyi metin halinde dahi doğru düzgün yazamayan, cami dilencisi tadında, kalite kelimesinin bile kendisinden utanmasını sağlayacak seviyede videolar...

Editörlere Allah kolaylık versin, bu videoları izleyip seçmek çok zor olacak

Adamlar uçak tadında PC veriyor onun için bile biraz uğraşıp güzel bir kurgu ile doğru düzgün bir video koyamıyorlar ortaya. Bu kadar yetersiziz işte.

Allah bu durumlara düşürmesin.

• Yarışma başlayalı daha 2 gün oldu, ilk videolar böyle olur onların tercihi

• DONANIM HABERİN YARIŞMASINA KATILIYORUM ( ASUS BİLGİSAYARIM ATEŞ EDİYOR )

Yarışma katılım videosu :https://www.youtube.com/watch?v=l0pTgTuqp-E

NOT: Bu ikinci videodur ilk video ve ikinci video aynı youtube kanalında mevcuttur .Video editlerken oluşan sorunlardan dolayı vıdeo görüntü ve ses kalitesinde düşüşe uğramıştır . Bu sorundan dolayı jüri ve katılımcılardan özür diliyorum. Başarılar .
    Muhammet KARACA

• Gençler, ajitasyon değil kısa film tadında video çekin. Daha 28 gün felan var bu boş içerikler sizi hiçbir yere getirmez, bir sürü kısa film izleyin güzel senaryo oturdun hadi kolay gelsin.
  • videoların %95i hakikaten içler acısı,alamıyorum yapamıyorum yaşım 10 gta5 oynayamıyorum diye başlıyor
    sesler anlaşılmıyor kimisi kendini bile değil yazıya müzik koyarak video atmış :D
    ihtiyaç sahibini geçtim en azından adam gibi işten birazda anlayan biri alsın şunu sinirlerim gerildi alırsam csgo oynuyacam diyor :D

• temennim profosyonel bir oyuncu kazanması yönünde, yani hak eden bir oyuncu
  • En iyisi çekiliş yapmakmış valla,bu gidişle asus daha çok burdaki kullanıcıları birbirine ateşleyecek gibi

Olimpiyat madalyası olan,gitarist,hesap makinesi gibi sistemi olan,çıplak ayak video çeken,10 yaşındayım herşeyin farkındayım filan vs

Dayanamayıp bende çekecem en sonunda
  • Filmimizin çekimleri devam ediyor boş durmuyoruz bu arada 1'den fazla film yapabiliyor muyuz ?

• MarlaSinger35 M kullanıcısına yanıt
    Evet 1 den fazla video ile katılanabiliyor.

Biraz spoiler verirmisiniz merak ettim

• Filmde kotu bir bilsayarla neler yapılır temalı olcak kotu pcleri ezmicem özlelikle amdeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: MarlaSinger35

daha çok derin düşünüyorum odama kapandım ve filmmi nasıl etkileyici hale getiricem diye düşünüyorum

yarışma için mesaj kasıyorsun sanırım.

Tek mesaj yazman yeterli. Düzenleyebiliyorsun mesajını.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.