Şimdi Ara

Duyuru: Asus Bilgisayarımı Ateşle 2017 Başlıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
12
Favori
22.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşım 17 inşallah bilgisayar benim olurhttps://www.youtube.com/watch?v=IxuN2OyWves&feature=youtu.be

• bol şans
    link
    YouTube
    Asus Bilgisayarımı Ateşle!
    https://youtu.be/NTrLUGnaTaI

• Vidoların bazılarına baktım hazırlayanlara hep çocuk yahu :-) inşallah bunlardan birine çıkar sevimli şeyler sizi hadi bol şanslar çocuklar dh yı da tebrik ederim güzel bir hediye olacak

• İhtiyacım yok ihtiyaç sahibi birine gider inşallah.
  • İçimden bir ses nedense tanıdık birine verecekler diyor Çünkü Asusun bundan karı ne? en az 7 8 bin tl gidecek, onunla çok güzel reklam verir her yere, bilen/yetkili biri bu durumu açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba Arkadaşlar,

Eylül 2. hafta demişiz o Ekim 2. hafta olacak :)

Öğle vakti düzelttim.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Animasyon yapabilir miyiz?
  • Kreşten kaçıp çekiliş videosu çekmişler arkadaş. İyi-kötü donanım tartıştığımız kimsenin bu kepazeliğe çıkmamasına(henüz) sevindim. Yazık günah... Asus aslında o sistem 12.000 TL ise 25-30 bin TL'lik reklam yapmasa zaten bu sistemi toplatmaz.
  • Hadi bakalım :)

• vay arkadaş zaman ne çabuk geçmiş
    2.asus bilgisayarımı ateşle yarışmasının kazananıydım zamanında. kazandığımda da "ödülü tanıdıklarına veriyorlar." geyiği vardı hala da var, gram ilerleme yok :)

buna da katılıp işin b.kunu çıkartmadan buradan donanımhaber ve asus ekibine teşekkürlerimi ileteyim bari tekrardan. verdikleri pc ve o pc'de yaptığım işerle türkiye'nin sayılı kurumlarından birinde çalışma şansı yakaladım. boşa gitmedi yani pc'niz ama hala blu-ray writer gelmedi o ayrı konu :)

katılanlara başarılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 1 Eylül 2017; 4:50:6 >
  • 12henry14 kullanıcısına yanıt
    En son ki canlı yayında, geçen yarışmayı kazananlardan hiç ses seda çıkmadı diye serzenişte bulunuyorlardı. Meğer buradaymışsınız

Benim merak ettiğim asusun bundan kazancı ne? Ne işine yarayacak?
  • nasıl ses çıkmadı ya burdayım ben, bana söz hakkı doğmuş hiç haberim yok

mesut bey burayı okuyorsanız bir sonraki canlı yayında, "yeşilçam ünlüleri artık ne yapıyor" havasında bize de bir bölüm ayırır mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxiDogi

En son ki canlı yayında, geçen yarışmayı kazananlardan hiç ses seda çıkmadı diye serzenişte bulunuyorlardı. Meğer buradaymışsınız

Benim merak ettiğim asusun bundan kazancı ne? Ne işine yarayacak?

en ucuz şekilde en iyi reklamı yapıyo adam daha ne kazansın

• Ben her şeyden önce yazılım ve programlama için bu bilgisayara ihtiyaç duyuyorum. Bilgisayar olmadığı için telefondan yapabildiğim tek şey introları yerleştirebilmek oldu. Umarım ihtiyacı olana gider.

https://youtube.com/watch?v=7ob6RgKImAc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese bol şanslar arkadaşlar hak edenin kazanması dileğiyle

• FurkanSnow kullanıcısına yanıt
    artık yapılmıyor olabilir fakat bir kaç sene önce oyle idi
    benim zamanımda da öyle idi
    puanın güzel

• Yalnız videolar gerçekten berbat metin belgesinde daha doğru düzgün cümle kuramayan Türkçe kelimelerin yazılışını bilmeyen mi dersin,yazdığı 2 satır yazıyı kendi okuyabilecek öz güvene sahip olmayıp google çeviriye okutturan mı dersin ne ararsan var 3 videodan sonra zaten insan beyni kaldırmıyor videoları inceleyip kazananı belirleyecek kişiye Allah'dan sabır diliyorum. Allah'ım sana binlerce kez şükür ki böyle saçma sapan yarışmalara beni muhtaç ederek imtihan etmedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 1 Eylül 2017; 11:26:50 >
  • Bayramınız Kutlu olsun
    JB2 OFFICİALyoutube
    Kurban Byramınız Kutlu Olsun
    https://www.youtube.com/watch?v=H0R_Rbrg2_Q

• Ihtiyacı olan olmayan herkes katılacak şimdi böyle çekilişi katılmaktansa emeğimle çalışır kendim toplarım sistem

• muratgames kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.