Şimdi Ara

DUYURULAR KISMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

62 ile biten sayfada E-YDS Temel soru kitapçığı yayınlanacak boşuna beklemeyin.

Kitapcik daha onceden yayinlandi diye biliyorum

• pysko741 kullanıcısına yanıt
    62ninde anasayfaya atma nedeni ydsnin yüzde 10 luk soru kısmının yayınlanacak olması;)

• geçen seferlerde YDS ile ilgili hep tek açıklama yapılmış arkasından bişey gelmemiş . Ama bilinmez tabi yeni başkan manyak
  • xAttacK X kullanıcısına yanıt
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/e-YDS/EYDS_201501_Internet_Kitapcigi.pdf

yayınlanmış önceden
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    sınav sonuçlarıyla beraber neden yayınlansın ki ? ygs lys de olduğu gibi önceden yayınlanırdı bence (tabi öyle bir şey yapılıyorsa). duyuru yds ile ilgili de olabilir ancak yine de bir umut lys için. çünkü günlerdir not found veren bir linkti bu
  • Ulan herkes heçkır olmuş Çarşambadan beri umut pompalıyorsunuz, ne oldu? Hala açıklanmadı. Pingleri elinize aldınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bi sekilde tanidiklarin benden once haberi oluyo. benim yerime takip eden bi akraba ordusu var zaten

• quote:

Temel soru kitapçığının orada ne işi var? Ais'te olması gerekmez mi?

• pysko741 kullanıcısına yanıt
    Bundan önceki 4 e-yds sonuc acıklamada soru kitapcıklarıyla acıklandı

• huytergan kullanıcısına yanıt
    evet dediğin gibi öyle oldu ve sonuç linkinde verilmiş . yani 4 ünde aynı linkte verip şimdi 61e sonuç 62ye kitapçık koymazlar herhalde ?
  • Osymyi aradim haftaici haftasonu farketmez yonetim nezaman karar alirsa o zaman aciklanir dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

Kamuoyuna açıklanması gereken %10 luk kısım dan bahsediyorum.Ais le bir alakası yok.Ayrıca LYS açıklanacağı zaman tek duyuru sayfası değil 3-4 duyuru sayfası aktif oluyor.Ben boşuna heyecanlanmayın diye söylüyorum yoksa hevesinizi kırmak gibi bir niyetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Sam -- 27 Haziran 2015; 18:05:10 >
  • E-yds için temel soru kitapçığı yayınlanmıyor. Girip bakın önceki sınavlara. O dediğiniz yds. İnsanları kandırmayın

• Uncle Sam kullanıcısına yanıt
    bakalım beklemedeyiz. yönetim değişti, ne yapacaklarını kestiremiyoruz artık.
  • Uncle Sam kullanıcısına yanıt
    Olm bide tripler böyle hallere bak. Yds icin desen doğru bu e-yds tek duyuru ile açıklanmis hep dediğin gibi bişey yok

• hocm dediginiz o 62 ile bitrn linki verir misiniz ya da 61 ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

Kamuoyuna açıklanması gereken %10 luk kısım dan bahsediyorum.Ais le bir alakası yok.Ayrıca LYS açıklanacağı zaman tek duyuru sayfası değil 3-4 duyuru sayfası aktif oluyor.Ben boşuna heyecanlanmayın diye söylüyorum yoksa hevesinizi kırmak gibi bir niyetim yok.

Anladım hocam.

• Beyler eskiden 61,2? 3,4,5 hepsi 404 hatasi veriyordu 61'e farkli bi sinav koymuslar en gec 1 saate aciklanir 62'de anasayfaya atiyor hazir olun lys olabilir.

• 62'ye dosya yüklenmiş ama public olmadığı için göremiyoruz. LYS Açıklanırken 3-4 link aktif oluyor diyenler olmuş, 3-4 link değil tek link aktif olur.http://www.osym.gov.tr/belge/1-20521/duyurular.html geçen seneki duyuruya bakabilirsiniz.

e-YDS sınavının sonuçları da tek link ile açıklanıyor. Yani 62 ile biten link e-YDS'nin değil. LYS olma ihtimali yüksek.

Edit: Bu sene iki link açıklanmış yds.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7F190390 -- 27 Haziran 2015; 18:33:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.