Merhaba,
Şu anda drone almayı düşünmüyorum. Fakat kendimi bu alanda geliştirmek ve eğlence amaçlı bir kontrolcü alıp bilgisayarda simülatörde vakit geçirmek istiyorum. Bunun için nasıl bir kontrolcü almamı önerirsiniz ya da nelere dikkat etmemi önerirsiniz? İlerde drone alma ihtimalime karşı bir drone modeli belirleyip o drone'un kontrolcüsünü mü satın almalıyım? yoksa drone ile de kontrolcüsü gelecek bundan dolayı bunu göz ardı edebilir miyim?
Yorumlarınız değerli, şimdiden teşekkürler
|
|
Philips 47PFL6198K/12 açılıp kapanma sorunu
|
Merhabalar,
Daha önce laptopumda sıvı teması meydana geldi. Anakartı bir şekilde temizledikten sonra çalışır bir vaziyete döndürebildim laptopu. Fakat şu anda aktif olarak klavye sorunu yaşıyorum. Daha önce şu konuyu (https://forum.donanimhaber.com/samsung-np450tr07-laptop-klavye-degisimi-hk-yardim--158364391#158381826) açmıştım ve yeni bir klavye ile değiştirmek istemiştim. Yeni klavyeyi takmama rağmen sorun devam etti. O sebeple sanıyorum ki anakartta bir sorun mevcut. Bu durumda nasıl ilerlemek gerekiyor yapılabilecek neler var deneyimi / fikri olan var mıdır?
|
Merhabalar, aşağıda linkini bıraktığım üründen aldım
2 adet var bu kollardan. Bilgisayara 2'sini de bağlıyorum. Hem kablo ile hem de kablosuz denedim ikisi de sorunsuz bağlanıyor hatta steam üzerinden 2 kol gözüküyor ve ikisinde de tuşları denedim hepsini algılıyor. Fakat oyunlara girdiğimde (örneğin It takes two oyunu EA üzerinden) oyunda 2 kolu da aktif kullanamıyorum. 2 kol yokmuşçasına sadece klavyem varmışçasına algılıyor.
İnternette çözüm videolarında x360 emulator tarzı bir uygulama indiriyorlar ve sorun yaşamıyorlar. Aynı şeyi ben de denedim fakat yine de çözemedim. Yaşayan çözümü bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Merhabalar,
Ben uzun süre Türknet kullandıktan sonra İnternet kutusuna geçiş yapmıştım. Fakat şu anda taahhütlü bir hizmet almak istiyorum fiyat artışları dolayısıyla. Ancak çoğu başlığı gezmeme rağmen elle tutulur bir sonuca varamadım. Bildiğim kadarıyla taahhütlü hizmet veren firmalar TT, Vodafone, Süperonline, Kablonet. Bu firmalar ya da diğerleri hakkında öneri & yorum & karşılaştırmalarınıza talibim. TT şu anda baya bi zamlandığından mümkünse onu düşünmüyorum. Süperonline ile alakalı da kısıtlamalardan çok dert yanılmış, eğer durum oysa onu da istemiyorum gibi.
Kıstaslarım:
100 mb fiber için üyelik oluşturacağım. (Türknette 10/10, internet kutusunda 8/10 hizmet aldım)
Özgürce internet kullanımı & kısıt olmaması (Önem derecesi: 10)
İnternet hızı (Önem derecesi: 8)
Fiyat (Önem derecesi: 8)
Vaktini ayırıp cevap verenlere şimdiden teşekkürler
3D baskı yapılır.
Merhabalar,
Almak istediğiniz baskılar olursa iletişime geçebilirsiniz. Tasarım konusunda da destek olabilirim. Kafanızda bir şey varsa ve onunla ilgili bir dosya elinizde yoksa da destek olabilirim.
İyi günler
Iphone seslideyken uygulamaları sessize alma
Merhaba,
Telefonumu sürekli sessizde kullanmak durumunda kalıyorum çünkü senelerdir bu durumu bir türlü çözemedim. Az önce uygulama bildirimlerine girip tüm uygulamaların sesli bildirim izinlerini kapattım. Bu defa girdiğim herhangi bir uygulama telefonum seslide olduğu için kendi sesini çıkartıyor. Bunu topluca engelleme yöntemini aradım fakat bulamadım. Siz nasıl çözdünüz bu durumu?
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 595
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 10.422 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 219 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar