Şimdi Ara

Philips 47PFL6198K/12 açılıp kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips 47PFL6198K/12 televizyonda açılıp kapanma sorunu meydana geliyor. Araştırmama göre bu tv’de anakart LG üretimi ve LG üretimi anakartlarda da bu sorun bolca meydana geliyor. Sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum, yazılım güncelleme benzeri her şeyi denedim çünkü.

1) anakartı devre dışı bırakarak tv’yi kullanmam mümkün mü? (Tv box ya da başka bir bağlantı kurarak örneğin, ya da herhangi başka bir yöntem)

2) Anakartın hasarlı olup olmadığını (mesela laptoplarda termal macunla ısınma sorununun önüne geçilebiliyor ve ısınma kaynaklı sorunlar azaltılabiliyor) nasıl anlarım, eğer hasarlı değilse termal macun gibi bir işlem uygulayarak sorunu çözebilir miyim?

3) Anakartı değiştiriyorum desem, bu cihaza uyabilecek (aynısını almak istemiyorum kronik arızalı gibi gözüküyor) başka bir anakart önerisi olan var mıdır?

4) bu kronik arıza meselesini tüketici hakem heyetine taşıyan oldu mu hiç? TV’yi alalı epey oldu ama yoksa ben kesin uğraşırdım, kronik bir hata ise gerçekten hepimizin hak alma ihtimali olabilir

Cevap verebileceklere şimdiden çok teşekkür ederim.

Son olarak, Philips markasını kesinlikle tavsiye etmiyorum, bu televizyonu kendi servisine gönderdik bizi resmen söğüşlemeye kalktılar, televizyon desen aldığımız günden beri sorun yaşıyoruz garanti kapsamında birkaç parça değiştirmemize rağmen bunun dışında da tonca para döktük cihaza.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.