Şimdi Ara

Düz gidon yol bisikleti mi şehir bisikleti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni bir bisiklet almaya karar verdim hafif olmasını istiyorum ama arkasına bagaj + heybe de koyabileyim istiyorum.
    triban 500 düz gidon yol bisikletiyle mosso legard 1621 şehir bisikleti arasında kaldım
    gönlüm tribandan yana olsa da acaba sürüş pozisyonu uzun yolda rahatsız eder mi? yol bisikletleri gibi yüksek sele kullanmasam şehir bisikleti gibi kullanabilir miyim sizce ? teşekkürler Düz gidon yol bisikleti mi şehir bisikleti mi
     Düz gidon yol bisikleti mi şehir bisikleti mi

• Nerde kullanacaksın genelde.
    Triban 500'ün lastikleri 23c asfaltta pozitif etkisi var ve hafif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    yakın şehirlere asfaltta gidebileceğim kamplara gitmeyi düşünüyorum.Oturuş pozisyonu uzun yolda rahatsız eder mi acaba ben de hafif ve tekerin inceliğinden seçmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cctolga01 -- 13 Eylül 2016; 22:01:25 >
  • Eğer bisikletle uzun soluklu yol yapacaksan her türlü bisiklet ile ilk başlarda ağrı yaşarsın ama şehir ve triban 500 flat bar arasında bir fark yok diyebiliriz zaten.
    İstersen düz triban 500'e de bakabilirsin onun da bagaj deliği var ama eğer ilk sürüşün ise sıkıntı yaşarsın. İlgili ve bilgili bir abiyi de çağırayım.

• cctolga01 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Uzun yolda sürüş pozisyonu zaten dediğin iki bisiklettede aynı.İkiside düz gidon.Dediğin fark yol gidonunda olur.

İnce teker istiyorsan Triban bu iş için bağak delikleriyle gayet güzel bir bisiklet fakat senin tur yapacağın rota önemli.

Köy yollarında, patikalarda tur yaparsan ince teker triban işkenceye dönüşür.

Eğer tur yapacağınız yada yapmayı düşündüğünüz rotaların, yol profilini söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Mesajın için sağol dostum, teşekkürler.

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevap için teşekkürler flatbar alacağım ilk sürüşüm değil şehiriçinde sıkça sürüş yapıyorum rotalarım şehiriçi ve şehirle arası asfalt yollarının dışında kalmayacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cctolga01

cevap için teşekkürler flatbar alacağım ilk sürüşüm değil şehiriçinde sıkça sürüş yapıyorum rotalarım şehiriçi ve şehirle arası asfalt yollarının dışında kalmayacak :)

Dostum o zaman triban sana istediklerini verecektir.

Güzel tercih olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.