İzmir'e adım atmadım hayatımda. Ama İzmir Atatürk Lisesi bildiğim kadarıyla İzmir'deki en iyi okul. Nasıl süper değil enteresan
Bu arada puanın yeterse anadolu lisesinden başka bir anadolu lisesine geçebilirsin. Düz liseden anadolu lisesine geçemezsin. Ha anadolu lisesine yetecek puanın olur, ama yine mantıksız çünkü o zaman düz liseyi tercih etmezsin
Torpil işine gelince, arkasında öyle sağlam adam olanlar işi o dereceye kadar getirmiyor emin olun
Ben de İzmir Atatürk Lisesi 2005 mezunuyum. Anadolu lisesi ama ismine eklememişler sonradan... Çok da abartılacak bir yönü yoktu bence. 4 yılım geçti orada, 1 yıl hazırlık ve 3 yıl lise hayatı.
quote:
Orijinalden alıntı: Calpi84
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
quote:
Bence geçer vardır bir yoluBiz anadolu lisesine her sınıf 36 kişi olarak başladık.Lise 1-2-3 nasıl oluyorsa sürekli sınıf mevcutları artıyordu.Lise2'de 50 kişiydik oturacak yer bulmak zordu tek oturan yoktu.Yani işini bilen girer anadolu lisesine.
Diğer Anadolu liselerinden geliyorlardır?
Yahu hepsi mi anadoludan geldi?Benim okuduğum okul izmir atatürk anadolu lisesi o kadar süper bir okul değildi.Bize gelen olduğu kadar giden de olması gerekirdi.Onu boşver bir sürü özel okul öğrencisi bizim okula geçmişti nasıl yaptılar çok merak ediyorum.Liseye kayıt olurken veliler torpillilerin listesini ele geçirip yırtmışlardı.Merkezi yerleştirmeyle öğrenci alan bir anadolu lisesine torpil listesiyle nasıl kayıt yapılıyor çok merak ediyorum.
Atatürk Anadolu Lisesi mi süper değildi? Kardeş sen mezun olduğun okul için bir kamuoyu araştırması yap bence.
O okul 2005'ten önce de vardı ve zamanında LGS'ye giren öğrencilerin Bornova Anadolu Lisesi, 60. Yıl Anadolu Lisesi gibi liselerle beraber popüler tercihleri arasındaydı. Tarihî okul zaten.
Tabii ki de diğer Anadolu liselerinden Atatürk Anadolu Lisesi'ne geçişlerin olması çok normaldir.
5 yıl orada okudum inan pek bir özelliğini görmedim.Okul iyi değil öğrenciler çalışkandı.Okulu başarılı yapan öğretmenler birer birer emekli olunca yerine gelen öğretmenler eksiği dolduramadı.4 işlem yapamayan fizikçimiz vardı.Okulun bana faydası orta derece almanca bilgisi ve sosyal derslerde başarı başka birşey yok.Lise-1'de bir matematikçi vardı beni matematikten nefret ettiren ve kopmamı sağlayan o yüzden öss sınavında sayısaldan batmış istediğim yerleri kazanmamıştım.Öyle korkmuşum ki mezun olduktan 5 yıl sonra bile hala bu dersten korkuyorum.
Ama bunlar, sen o okula gittiğin için çıkarttığın görüşlerin.
Atatürk Anadolu Lisesi'nin bir adı ve mekanı var. Nam yapmış yani. Zamanında LGS'ye ve OKS'ye girenlerin en popüler tercihlerin birisiydi bu Anadolu lisesi, anlatabildim mi?
Henüz LGS'ye, OKS'ye, SBS'ye girmemiş öğrenciler okulun içindeki durumu bilmeyebilirler. Dediğim gibi, "adı var".
quote:
Orijinalden alıntı: fernsehn
quote:
Orijinalden alıntı: Méxes
İzmir'e adım atmadım hayatımda. Ama İzmir Atatürk Lisesi bildiğim kadarıyla İzmir'deki en iyi okul. Nasıl süper değil enteresan
Bu arada puanın yeterse anadolu lisesinden başka bir anadolu lisesine geçebilirsin. Düz liseden anadolu lisesine geçemezsin. Ha anadolu lisesine yetecek puanın olur, ama yine mantıksız çünkü o zaman düz liseyi tercih etmezsin
Torpil işine gelince, arkasında öyle sağlam adam olanlar işi o dereceye kadar getirmiyor emin olun
Ben de İzmir Atatürk Lisesi 2005 mezunuyum. Anadolu lisesi ama ismine eklememişler sonradan... Çok da abartılacak bir yönü yoktu bence. 4 yılım geçti orada, 1 yıl hazırlık ve 3 yıl lise hayatı.
Abartılacak bir yönü yoktu.Bende 2003 mezunuyum bizde ceket kutsaldı.O ceketi çıkardığımız zaman müdürden kınama cezası yerdik.Yeri güzeldi,binası güzeldi eğitimi diğerleri kadar güzel değildi özellikle almanca eğitimi.
Sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için.
The_Illusionist
kullanıcısına yanıt
hayır bizim okulda gidilebiliyo sizde bi yanlış var benim bir sürü arkadaşım 2.dönem notlarını düzeltip girdiler?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme