Şimdi Ara

Düz liseden Anadolu lisesine geçmek için hiç yol yok mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorduğum herkes geçemezsin diyor ama ben yine de sormak istedim.Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Illusionist -- 3 Eylül 2009; 15:22:14 >

• Tam olarak bilmiyorum ama geçmemen lazım. Adamlar puan yaparak girmiş seni sorgusuz sualsiz almazlar ki niye alsınlar? Adamlar hak edip girmişler, sen niye gidesin ki?
  • Geçemezsiniz,zaten doğrusu da budur.Adamlar boşuna mı sınav yapıyor?
  • zaten puanın tutan bir yere tercih yapmadığın halde girebiliyor musun peki ?
  • Güncel.
  • Sana şunu söyleyeyim gerisini sen tahmin et:
    Anadolu lisesinde okurken düz liseye geçtikten sonra tekrar anadolu liselerine başvurma hakkını kaybediyorsun.
  • Öyle bir hakkın yok.

Ayrıca OKS/SBS'de, istediğin Anadolu lisesinin, düz liseye başladığın yılki taban puanını geçmiş bile olsan, tercih yapsan da yapmasan da, öyle bir şansın yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_İllusionist

zaten puanın tutan bir yere tercih yapmadığın halde girebiliyor musun peki ?

Evet.Ama düz liseye girdiğin için artık geçiş hakkın yok
  • Bence geçer vardır bir yoluBiz anadolu lisesine her sınıf 36 kişi olarak başladık.Lise 1-2-3 nasıl oluyorsa sürekli sınıf mevcutları artıyordu.Lise2'de 50 kişiydik oturacak yer bulmak zordu tek oturan yoktu.Yani işini bilen girer anadolu lisesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Bence geçer vardır bir yoluBiz anadolu lisesine her sınıf 36 kişi olarak başladık.Lise 1-2-3 nasıl oluyorsa sürekli sınıf mevcutları artıyordu.Lise2'de 50 kişiydik oturacak yer bulmak zordu tek oturan yoktu.Yani işini bilen girer anadolu lisesine.

Diğer Anadolu liselerinden geliyorlardır?
  • Anadolu teknik lisesinden anadolu lisesine geçilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghastly

Anadolu teknik lisesinden anadolu lisesine geçilir mi?

Hayır.

Arkadaşlar,olacak işler değil bunlar.Adam sizden fazla puan almış,oraya geçmeye çalışıyorsunuz.Üniversitedeki yatay geçiş olayı değil ki bu.
  • Sağlam bir DAYIn varsa neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPRN

Sağlam bir DAYIn varsa neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Bence geçer vardır bir yoluBiz anadolu lisesine her sınıf 36 kişi olarak başladık.Lise 1-2-3 nasıl oluyorsa sürekli sınıf mevcutları artıyordu.Lise2'de 50 kişiydik oturacak yer bulmak zordu tek oturan yoktu.Yani işini bilen girer anadolu lisesine.

Yahu hepsi mi anadoludan geldi?Benim okuduğum okul izmir atatürk anadolu lisesi o kadar süper bir okul değildi.Bize gelen olduğu kadar giden de olması gerekirdi.Onu boşver bir sürü özel okul öğrencisi bizim okula geçmişti nasıl yaptılar çok merak ediyorum.Liseye kayıt olurken veliler torpillilerin listesini ele geçirip yırtmışlardı.Merkezi yerleştirmeyle öğrenci alan bir anadolu lisesine torpil listesiyle nasıl kayıt yapılıyor çok merak ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Yahu hepsi mi anadoludan geldi?Benim okuduğum okul izmir atatürk anadolu lisesi o kadar süper bir okul değildi.Bize gelen olduğu kadar giden de olması gerekirdi.Onu boşver bir sürü özel okul öğrencisi bizim okula geçmişti nasıl yaptılar çok merak ediyorum.Liseye kayıt olurken veliler torpillilerin listesini ele geçirip yırtmışlardı.Merkezi yerleştirmeyle öğrenci alan bir anadolu lisesine torpil listesiyle nasıl kayıt yapılıyor çok merak ediyorum.

Atatürk Anadolu Lisesi mi süper değildi? Kardeş sen mezun olduğun okul için bir kamuoyu araştırması yap bence.

O okul 2005'ten önce de vardı ve zamanında LGS'ye giren öğrencilerin Bornova Anadolu Lisesi, 60. Yıl Anadolu Lisesi gibi liselerle beraber popüler tercihleri arasındaydı. Tarihî okul zaten.

Tabii ki de diğer Anadolu liselerinden Atatürk Anadolu Lisesi'ne geçişlerin olması çok normaldir.

• İzmir'e adım atmadım hayatımda. Ama İzmir Atatürk Lisesi bildiğim kadarıyla İzmir'deki en iyi okul. Nasıl süper değil enteresan

Bu arada puanın yeterse anadolu lisesinden başka bir anadolu lisesine geçebilirsin. Düz liseden anadolu lisesine geçemezsin. Ha anadolu lisesine yetecek puanın olur, ama yine mantıksız çünkü o zaman düz liseyi tercih etmezsin

Torpil işine gelince, arkasında öyle sağlam adam olanlar işi o dereceye kadar getirmiyor emin olun

• Eğer bi düz liseye gidersen anadolu hakkını kaybediyosun..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Atatürk Anadolu Lisesi mi süper değildi? Kardeş sen mezun olduğun okul için bir kamuoyu araştırması yap bence.

O okul 2005'ten önce de vardı ve zamanında LGS'ye giren öğrencilerin Bornova Anadolu Lisesi, 60. Yıl Anadolu Lisesi gibi liselerle beraber popüler tercihleri arasındaydı. Tarihî okul zaten.

Tabii ki de diğer Anadolu liselerinden Atatürk Anadolu Lisesi'ne geçişlerin olması çok normaldir.

5 yıl orada okudum inan pek bir özelliğini görmedim.Okul iyi değil öğrenciler çalışkandı.Okulu başarılı yapan öğretmenler birer birer emekli olunca yerine gelen öğretmenler eksiği dolduramadı.4 işlem yapamayan fizikçimiz vardı.Okulun bana faydası orta derece almanca bilgisi ve sosyal derslerde başarı başka birşey yok.Lise-1'de bir matematikçi vardı beni matematikten nefret ettiren ve kopmamı sağlayan o yüzden öss sınavında sayısaldan batmış istediğim yerleri kazanmamıştım.Öyle korkmuşum ki mezun olduktan 5 yıl sonra bile hala bu dersten korkuyorum.

• Mümkünsüz arkadaşım SBS denilen bir sınav var boşamı yapılıyor o hak bir kere veriliyor kazandın kazandın yoksa yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.