Şimdi Ara

Düz taban askerlik muafiyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, haziran sonuna doğru tecilim bitiyor. Yoklama işlemlerini halledip sağlık kontrolüne girip muafiyet almak istiyorum. Başlıktan anlaşılacağı üzere düz tabanım ve bundan dolayı bacaklarımda, belimde, aşil tendonumda, ayak kemerimde, tarsal kemiklerde ağrılarım olmakta(kuboid sendromum var). Maalesef 5 dk bile yürümeye kalksam veya bir süre ayakta sabit dursam ayağımın ortası ağrımaya başlıyor. Ayağımın röntgenini henüz çektiremedim ancak dışarıdan çekilmiş fotoğraflarını yükledim. Daha önce bu hususta muafiyet almış veya bilgisi olan arkadaşlar beni bu hususta aydınlatabilirse çok sevinirim. Sağlıklı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyaliçici -- 3 Haziran 2024; 16:23:34 >

• ayagının röntgeni olmadan ölçüm yapılamaz 10 derecenin altı muaf alıyo beninkini 14 derece ölçüler inanmadım ben kendim ölçtüm oda 11 derece çıktı her halukarda gidicem, benim ayağım seninkinden daha kötü bu arada çok ümitlenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byquero -- 4 Haziran 2024; 20:21:21 >
  • byquero B kullanıcısına yanıt

hocam selamlar fotoğraf paylaşma imkanın var mı acaba, teşekkürler.

• Düz taban askerlik muafiyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byquero -- 4 Haziran 2024; 22:53:55 >

hocam paylaşımınız için çok teşekkür ederim sizin ayağınız da oldukça düz, topuğunuzun alt kısmının yani açı için üst çizgi çekiken kısmın içbükey gibi olması sizin açınızı arttırmış sanki, 10 derece altı kalkaneal açılı hem dışarıdan ve hem de radyolojik görüntü paylaşıyorum.Paylaştığım radyolojik görüntüde özellikle bahsettiğim kısım daha dışbükey gibi dereceyi azaltan husus da o olmuş muhtemelen, yani dediğiniz gibi radyolojik görüntü olmadan dışardan yorum yapmak zor.

• Düz taban askerlik muafiyeti

doktor deyilim sonuç yanlış çıkabilir ama seninki kurtarıyor, dediğin gibi benim topuk kısmındaki kemiğin içbükey olmasından kaybediyorum

hocam hesaplamalarınızdan dolayı teşekkür ederim, sizin günlük hayatta çok ağrılarınız oluyor mu peki ayakta durunca yürüyünce vs. ? veya düz tabanlıktan kaynaklanan herhangi bir rahatsızlık oluştu mu ? paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.