Şimdi Ara

DÜZ VİTES CORSAYA CRUİSE CONTROL TAKTIRABİLİR MİYİM?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2007 CORsaların direksiyon sertligi hakkın bilgi alabilirmiyım 100 km ile giderken bile yumşak geldi bana viraja girdigimde yumşaklıktan dolayı araç gezınıp duruyo gibi geldi bana
  • Teşekkürler Tarık servisle görüşeceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Tarık30

Valla dogru diyosun, ben dusunemedim, evet yeni corsa benimki ve arabanın beyninde varmıs zaten cruise control, yani yuklenmıs, aparatı taktırıp beyni aktif hale getiriyorlar.

servisi aramanı tavsiye edebilicem ancak, cunku gercekten bılgım yok senın arabada var mıdır, yok mudur...
  • Lacelot arkadasım, benım bu arabadan evvel 2000 polo'm vardı, ondan sonra ben de ılk corsayı aldıgımda sankı yolda tutamayacakmısım gıbı gelıyordu.
    yani ilk intibada haklısın bana da oyle geldı, ama sımdı alıstım, hatta ıyı de tepkı verıyor...alısmakla ılgılı bısey tahmınımce
  • Bu arada benim araba 2007 corsa enjoy+spor paket+park sensoru+cruise control.

Cok fazla hatta nerdeyse az teknik bilgim var, bu site sayesinde bilenlerden ogrenıyorum, ama bir kullanıcı olarak hatta 1 ayda 4000 km oldu sehır ıcınde sormak ıstedıklerınız olursa yardımcı olmaya calısırım.

Sonucta almak ısteyenler olabılır...
  • Bir de yazmayı unutmusum, 90 beygir- 6 ileri düz vites olanlarından
  • arkadaşlar 2006 CDTI corsaya bende cruise control taktırdım. 225 ytl sadece sinyal kolu değişti ve bilgisayarla aktif hale getirildi ve sadece yarım saat sürdü. yalnız devrede olduğunu gösterir herhangi bir ışık yanmıyor. bu ışık nerdedir ?
  • 225 YTL çok vermişsin kardeş. 140 ytl yeni sordum ben bursa nescarda.

cruise control ışığı, etkin olduğunda odametre göstergesinde yanması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjackal -- 5 Temmuz 2007; 17:26:24 >
  • arkadaşlar corsa 207 1.2 kullanan varmı ? şehir içi için ara hızlanmaları yeterlimidir?
  • yeni corsalarda her türlü hazırlık var onun için eski araç pahalıya gelmiş olabilir!!
    quote:

Orjinalden alıntı: realjackal

225 YTL çok vermişsin kardeş. 140 ytl yeni sordum ben bursa nescarda.

cruise control ışığı, etkin olduğunda odametre göstergesinde yanması gerekmektedir.
  • Arkadaşlar bana da çok geldi fiyat ama burada (Isparta da) yetkili servisten başka taktırabileceğim bir yok. Ayrıca garantiyide delmemem gerekiyor. Birde bizim odometrede cruise control ışığı yeri yok galiba sizinkilerde bu ışık tam olarak odometrenin neresinde.
    quote:

Orjinalden alıntı: realjackal

225 YTL çok vermişsin kardeş. 140 ytl yeni sordum ben bursa nescarda.

• Benim 2007 Corsada gösterge ekranının sağ alt köşesinde yeşil renkte ve sinyal kolunun üzerindeki şeklin aynısı bir ışık yanıyor cruise control devredeyken
  • Yok abi 2006 corsa nın gösterge panelinde öyle bir ışık ta yok yeride.
    quote:

Orjinalden alıntı: Tarık30

Benim 2007 Corsada gösterge ekranının sağ alt köşesinde yeşil renkte ve sinyal kolunun üzerindeki şeklin aynısı bir ışık yanıyor cruise control devredeyken
  • haftasonu opel odak ta 2005 corsa cdti ya 210 ytl verip taktırdım.yorum yapmam için erken ama uzunyolda çok işe yarayacağından eminim
  • arkadaşlar corsa D essentiaya c control sonradan takılmıyormuş güya? essentiaya c control monte ettiren arkadaş varmıdır ?
  • bende corsa2004 enjoy var mersin bayisine sordum tesisat döşeliyse 150, değilse 200e takarız dediler
  • 2004 corsa ya takılıyormu?
    bende var otomatik olanı easytronic diyorlar hani...
    Valla hemen taktırırım...
  • Evet 2004 corsaya takılıyor; ancak benimkine olmadı, bayiye bıraktım, akşam almaya gittiğimde çok şaşırdım :adamlar bile şaşırmış, bundan önce çok corsaya taktık ama ilk defa taktığımız cruise controlü beyin tanımadı dediler.Yani tesisatı takıp tekrar söktüler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.