Bildirim
DÜZ VİTES CORSAYA CRUİSE CONTROL TAKTIRABİLİR MİYİM??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bedava olduğu için taktırabilirsin, mantıklı olur, ama işe yarayıp yaramıycağı sana bağlı bişey..
uzun yola çok çıkıyosan, ve uzun yolda gaz pedalına basmaktan yoruluyosan, sabit hızda gitmeyi seviyosan mantıklı..
ama sadece şehiriçinde kullanıyorum diyosan da bilmiyorum orjinalini bozmaya gerek var mı... -
arkadaslar taktırdım, cok sahane bır olaymıs; zaten orjınal parca oldugu ıcın sadece kolu degıstırdıler ve beyne yukleme yapıldı o kadar, bayaa rahat bır olaymıs
tavsıye ederım -
merhabaquote:
Orijinalden alıntı: Tarık30
arkadaslar taktırdım, cok sahane bır olaymıs; zaten orjınal parca oldugu ıcın sadece kolu degıstırdıler ve beyne yukleme yapıldı o kadar, bayaa rahat bır olaymıs
tavsıye ederım
nekadara aldın corsayı dizel galiba doğrumu -
merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: emir341907
merhaba
nekadara aldın corsayı dizel galiba doğrumu
Alıntıları Göster
corsa dizel enjoy 1.3 cdti, 90 beygir, metalik renk, 6 ileri vites, spor paket, cruise control ve park sensörüne 32.900 verdim.
ankara opandan aldım 3 hafta evvel -
genel olarak arabadan memnunmusun peki bende otomatik 1.4 olmayı düşünüyorumda cosmo modeli ni sizce cosmo ya verilen farka değermiquote:
merhaba,
corsa dizel enjoy 1.3 cdti, 90 beygir, metalik renk, 6 ileri vites, spor paket, cruise control ve park sensörüne 32.900 verdim.
ankara opandan aldım 3 hafta evvel
Alıntıları Göster -
valla soyle soylıyım, bende 2000 model otomatık polo hatchback vardı, problem cıkarmaya baslamıstı ve en acısı da otomatık oldugu ve benzınlı oldugu ıcın benzın parası alıp basını gıdıyordu.quote:
genel olarak arabadan memnunmusun peki bende otomatik 1.4 olmayı düşünüyorumda cosmo modeli ni sizce cosmo ya verilen farka değermi
Alıntıları Göster
benım evımle calıstıgım yer arası yaklasık 30 km, o acıdan dırekt dızel dusundum. bı ara yenı toyota corollaya da baktım ama kasa buyuk, motor 1,4 ve kullananlardan ogrendıgım cekısı zayıf falan derken corsada karar kıldım; cok memnunum, yakısı olsun, gucu olsun ve de boyutları olsun (eskı corsadan bayaa genıs ıcı de) benım ısteklerımı tamamen karsılıyor su an.
tabı belkı 3 haftadır kullandıgım ıcın tam yorum yapmak dogru olmayabılır ama aldıgımın 2. gunu 4 kısı ıstanbula gıttım, bıraz da bastım ( aslında basmak ıstemıyordum ama 130 la gıderken bıle anlayamıyorum o suratte oldugumu) kılometrede 131 bin lira yaktı, hayret ettım.
sımdı de (yarı sehır ıcı yarı sehır dısı yol yapıyorum evım ıtıbarıyle) 140 bın lira cıvarı yakıyo kılometrede.
ayrıca cosmoya verecegın farka degıcegını zannetmıyorum, enjoy modelı (gercı ben spor paket eklettım-alumınyum alasımlı jant ve sis farları) gerı kalan ozellıkler bana haylı haylı yetıyor.
-
teşekkür ederim yorumun için otomatik olması şart benim içinquote:
valla soyle soylıyım, bende 2000 model otomatık polo hatchback vardı, problem cıkarmaya baslamıstı ve en acısı da otomatık oldugu ve benzınlı oldugu ıcın benzın parası alıp basını gıdıyordu.
benım evımle calıstıgım yer arası yaklasık 30 km, o acıdan dırekt dızel dusundum. bı ara yenı toyota corollaya da baktım ama kasa buyuk, motor 1,4 ve kullananlardan ogrendıgım cekısı zayıf falan derken corsada karar kıldım; cok memnunum, yakısı olsun, gucu olsun ve de boyutları olsun (eskı corsadan bayaa genıs ıcı de) benım ısteklerımı tamamen karsılıyor su an.
tabı belkı 3 haftadır kullandıgım ıcın tam yorum yapmak dogru olmayabılır ama aldıgımın 2. gunu 4 kısı ıstanbula gıttım, bıraz da bastım ( aslında basmak ıstemıyordum ama 130 la gıderken bıle anlayamıyorum o suratte oldugumu) kılometrede 131 bin lira yaktı, hayret ettım.
sımdı de (yarı sehır ıcı yarı sehır dısı yol yapıyorum evım ıtıbarıyle) 140 bın lira cıvarı yakıyo kılometrede.
ayrıca cosmoya verecegın farka degıcegını zannetmıyorum, enjoy modelı (gercı ben spor paket eklettım-alumınyum alasımlı jant ve sis farları) gerı kalan ozellıkler bana haylı haylı yetıyor.
Alıntıları Göster
-
hayırlı olsun araç süper.. izmirdeki esnaf acayip tok!ben aynı araca 32.600 fiyat aldım ama opak renk!!üstüne hız sabitleyici için 100küsür istediler...(bir sebebten vazgeçmiştim şimdi sedan astrayı bekliyorum)quote:
teşekkür ederim yorumun için otomatik olması şart benim için
Alıntıları Göster -
Bence bekle iyi edersin.quote:
Orijinalden alıntı: nouma35
hayırlı olsun araç süper.. izmirdeki esnaf acayip tok!ben aynı araca 32.600 fiyat aldım ama opak renk!!üstüne hız sabitleyici için 100küsür istediler...(bir sebebten vazgeçmiştim şimdi sedan astrayı bekliyorum)
Alıntıları Göster -
Tesekkur ederim nouma35, daha ıyılerı senın olsun.quote:
Orijinalden alıntı: frk96
Bence bekle iyi edersin.
Alıntıları Göster
zaten olacak anladıgım kadarıyla, bekledıgın araba da cok guzel:) -
Tarık30 arkadasım bendede aynı arac var. bende cruise control taktıracaktım ama ellerinde parca olmadıgı için parca gelmesini bekliyordum. Bugun satıscı arkadasa parcayı sordum oda almanyadan gelmediğini ve dizel corsalarda cruise control sisteminin calısıp calısmadıgını bilmediklerini soyledi. Ama senin yazdıklarına gore takılıyor. Sana soracagım nasıl bir parca taktılar ve nereye taktılar. Orjinal olup olmadıgını nasıl anlarız. Bana gore bu adamlar beni oyalıyor gibi gorunuyor.. Detaylı bilgi verirsen sevinirim. Saygılar....quote:
Tesekkur ederim nouma35, daha ıyılerı senın olsun.
zaten olacak anladıgım kadarıyla, bekledıgın araba da cok guzel:)
Alıntıları Göster
-
akchine arkadasım, ben ankara opanda taktırdım, sınyal kolu tamamen cıkıyor, aynı kol boyutunda bırtek uc kısmında cruıse kontrol kısmı olan aynı koldan takıyorlar, parcaya baktım takılmadan evvel, tamamen orjınal.quote:
Orijinalden alıntı: akchine
Tarık30 arkadasım bendede aynı arac var. bende cruise control taktıracaktım ama ellerinde parca olmadıgı için parca gelmesini bekliyordum. Bugun satıscı arkadasa parcayı sordum oda almanyadan gelmediğini ve dizel corsalarda cruise control sisteminin calısıp calısmadıgını bilmediklerini soyledi. Ama senin yazdıklarına gore takılıyor. Sana soracagım nasıl bir parca taktılar ve nereye taktılar. Orjinal olup olmadıgını nasıl anlarız. Bana gore bu adamlar beni oyalıyor gibi gorunuyor.. Detaylı bilgi verirsen sevinirim. Saygılar....
Alıntıları Göster
zaten kullanırken de ekranda da cruise kontrol lambası yanıyor, yanı yenı corsaların hafızasında var, takınca etkın hale getırıyorler, cok da memnunum acayıp rahat bısey.
tavsıye ederım yanı. ama ben bedava taktırdım, parası ne kadar bılmıyorum bu arada.
-
100-140 YTL arası sanırım.quote:
akchine arkadasım, ben ankara opanda taktırdım, sınyal kolu tamamen cıkıyor, aynı kol boyutunda bırtek uc kısmında cruıse kontrol kısmı olan aynı koldan takıyorlar, parcaya baktım takılmadan evvel, tamamen orjınal.
zaten kullanırken de ekranda da cruise kontrol lambası yanıyor, yanı yenı corsaların hafızasında var, takınca etkın hale getırıyorler, cok da memnunum acayıp rahat bısey.
tavsıye ederım yanı. ama ben bedava taktırdım, parası ne kadar bılmıyorum bu arada.
Alıntıları Göster -
inşallah sağolsasın..beklemek biraz sıkıcı ama napalım...quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Tarık30
-
tarık30 arkadasım verdigin bilgiler için tesekkur ederim.quote:
Orijinalden alıntı: nouma35
inşallah sağolsasın..beklemek biraz sıkıcı ama napalım...
quote:
Alıntıları Göster
Ben hala parcanın aracı aldıgım bayiinin servisine gelmesini bekliyorum. Ben aracı alırken park sensörü ve cruise controlu yanında almıstım zaten. ama cruise control ellerinde olmadıgı için beklemedeydim. Sunu da ekliyeyim ben cruise controlu 180 ytl ye aldım. Saygılar....
-
Arkadaşlar bende de 2006 corsa CDTI essentia var bu araca cruise control taktırabilirmiyim. Orjinalde olan veya sonradan taktıran varmı ?quote:
Orijinalden alıntı: akchine
tarık30 arkadasım verdigin bilgiler için tesekkur ederim.
Ben hala parcanın aracı aldıgım bayiinin servisine gelmesini bekliyorum. Ben aracı alırken park sensörü ve cruise controlu yanında almıstım zaten. ama cruise control ellerinde olmadıgı için beklemedeydim. Sunu da ekliyeyim ben cruise controlu 180 ytl ye aldım. Saygılar....
Alıntıları Göster -
Ben aldıktan 15 gun sonra aldıgım yerde orjinal taktırdım, zaten almadan evvel bedava verecekler dıye anlasmıstım.quote:
Orijinalden alıntı: AYDINTR
Arkadaşlar bende de 2006 corsa CDTI essentia var bu araca cruise control taktırabilirmiyim. Orjinalde olan veya sonradan taktıran varmı ?
Alıntıları Göster
kafamda acaba düz vitese olur mu dıye soru işareti vardı ama cok rahat kullanımı, tavsiye ederim, uzun yolda sabıtlıyorum 100 e ayaklarımı dınlendırıyorum, hem cruise controldan sonra az da olsa tuketım dustu... -
quote:
Ben aldıktan 15 gun sonra aldıgım yerde orjinal taktırdım, zaten almadan evvel bedava verecekler dıye anlasmıstım.
kafamda acaba düz vitese olur mu dıye soru işareti vardı ama cok rahat kullanımı, tavsiye ederim, uzun yolda sabıtlıyorum 100 e ayaklarımı dınlendırıyorum, hem cruise controldan sonra az da olsa tuketım dustu...
Alıntıları Gösterquote:
Ben aldıktan 15 gun sonra aldıgım yerde orjinal taktırdım, zaten almadan evvel bedava verecekler dıye anlasmıstım.
kafamda acaba düz vitese olur mu dıye soru işareti vardı ama cok rahat kullanımı, tavsiye ederim, uzun yolda sabıtlıyorum 100 e ayaklarımı dınlendırıyorum, hem cruise controldan sonra az da olsa tuketım dustu...
Tarık senin araban anladığım kadarıyla yeni corsa benimkisi ise 2006 acaba bir sorun olurmu ?
-
Valla dogru diyosun, ben dusunemedim, evet yeni corsa benimki ve arabanın beyninde varmıs zaten cruise control, yani yuklenmıs, aparatı taktırıp beyni aktif hale getiriyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: AYDINTRquote:
Tarık senin araban anladığım kadarıyla yeni corsa benimkisi ise 2006 acaba bir sorun olurmu ?
Alıntıları Göster
servisi aramanı tavsiye edebilicem ancak, cunku gercekten bılgım yok senın arabada var mıdır, yok mudur...
Benzer içerikler
- opel vectra 1.8 neden tutulmuyor
- easytronic şanzıman
- insignia 1.5 165 hp yorum
- opel corsa 1.2 kronik sorunlar
- opel meriva neden tutulmuyor
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel rocks e
- opel corsa 2019
- opel mokka elektrikli yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X