Bildirim
Park Asistanı olan Otomatik Vites
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
karşim o paraya bunun bile temizini alamıyorsun.otomatik ve park asistanı var hani suv muv diyorsun.mantıklı bir şey söyle yardımcı olalım.
-
suv değil ama, yeni Clio'larda park asistanı olması lazım. Giriş paketlerde yoktur sanırım ama ikinci el falan 200'e yakın bi fiyata bulabilirsin belki.
-
Suv u kaldırdım Crossover daha doğru bir kelime olacaktır.
Bunun dışında da bütçenin o kadar düşük olduğunu da düşünmüyorum. Mantıklı bence.
Toyota corolla nın Manuel vites olanlarında park Asistanı var. 150bin TL bandında.
Örnek :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-huzur-otomotivden-satlik-956416689/detay
Dolayısıyla 200bin e kadar da otomatik benzer birşey bulurum sanıyorum.
Clio önerisi için de teşekkür ederim.
Farklı marka & model arayışım devam :)
-
200bine belki focus bulabilirsiniz park asistanlı otomatik -
quote:
Orijinalden alıntı: fakiramaseksi
200bine belki focus bulabilirsiniz park asistanlı otomatikfocus bulursun ancak manuel olur
-
Golf’ü düz vites 7,5 otomatik 7 kasa olarak alabilirsin. Daha sonra Ender Elektronik veya Vagcom Center’a gidip park asistanı taktırabilirsin. Comfortline ve üstünü alırsan kontrol ünitesi değişimi gerekmez, midline plus alırsan üstüne kontrol ünitesi de değişmek gerekiyor ama konuya çok hakim değilim, bir araştır. Ender Elektronikte kendi kendine park sistemi 2500 TL falan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X